De quiz was te lang. Dus we hebben Hem wat ingekort. Hij was recent en leuk! Vooral de afwisseling met de muziek was leuk
Erg leuke pubquiz die door een enthousiaste quizmaster werd geleid.
zeer leuke middag gehad!
Als je vaker een quiz 'koopt' dan komen soms dezelfde vragen terug.
we hebben een erg leuke avond gehad
Geweldig om te doen, voor jong en oud. Makkelijk in gebruik. Super avond gehad
Het is een hele mooie quiz, en we hebben een super mooie avond gehad met veel gezelligheid.
Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat de Feestquiz daadwerkelijk voor 2-2,5 uur plezier zou kunnen zorgen, maar mijn collega's en ik waren DIK tevreden over de quiz en hebben er enorm veel plezier aan beleefd! Het enige wat ik nog mis is de mogelijkheid om een quiz binnen een thema te bestellen/maken. Echter, de 'standaard' quiz volstaat prima voor een avond gezelligheid!
Perry was super op tijd en was erg flexibel. Er waren gevarieerde vragen en een goede interactie. Er kwamen alleen maar positieve reacties op de feestquiz. Een echte aanrader dus!
Wij hebben een hele leuke en gezellige avond gehad dankzij de quiz. Erg leuke afwisselende vragen. Voor jong en oud goed mee te doen.
Super leuke feestquiz ! Op tijd ontvangen. Familie vond het geweldig om te spelen. En ik vond het zelf enorm leuk om te presenteren...(-: Een echte aanrader !
erg leuk en duidelijk
Ging perfect.
Gezellig onderonsje.Quizmaster was bekend en zeer flexibel in tijd en aanpassingen. En wat betreft de prijs/kwaliteitverhouding. Je weet in principe niet wat je verwacht, maar als de quizmaster op de fiets naar de locatie kan en dan voor 1,5 a 2 uurtjes 250,00 euro is wel behoorlijk toch. Maar een prima avondje gehad hoor.
Hartstikke leuk om te doen, voor iedereen wel vragen die ze wisten, goed divers qua kennis. Leuke toevoeging om een quizmaster in te huren zodat iedereen lekker mee kan quizen. En lekker muziekje tussen de vragen door. Prijs/kwaliteit is goed, scheelt een heleboel voorbereiding ten opzichte als je zelf een quiz in elkaar zou willen zetten.
ontzettend genoten aan het meedoen, hilarische momenten meegemaakt. Daarnaast geweldig genoten van het enthousiasme van mensen als je zelf de quiz presenteert.
Was een TOP avond en Perry was een TOP quizmaster. Hebben zelf een fotoronde toegevoegd en deze heeft Pubquiz verzorgd, erg leuk.
dit is onze tweede bestelling, we hebben er zin in !
De vragen waren leuk, vermakelijk en gevarieerd. Werden op sommige fronten als wat zwaar ervaren.
We hebben er alleen naar gekeken. Hebben de factuur ontvangen. Toen we tijd hadden er verder mee te gaan bleek hij al verlopen. Dus we hebben er niets aan gehad en zitten nu met lege handen ! We willen hem met oud en nieuw gebruiken. Zou U hem s.v.p. nog enkele dagen willen activeren? Bij voorbaat hartelijk dank!