We hebben de pubquiz gedaan tijdens ons kerstfeest. De sfeer zat er goed in. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke vragen en fragmenten. Had zelf bij een hoop vrgaen het oh ja effect. Was al weer vergeten dat het dit jaar had plaatsgevonden.
Ik doe de feestquiz nu drie jaar begin januari bij mij op de zaak (Janssen Biologics in Leiden) en iedereen vindt het altijd heel leuk, de sfeer is goed en de vragen worden goed gewaardeerd.
Je weet niet wat je mist, als je niet bij de pubquiz bent gewist!!
Wij hebben een geweldige avond gehad! 100 deelnemers en de spanning was om de snijden. Iedereen zat er helemaal in! zeker voor herhaling vatbaar!
Mede door Perry's relaxte, humorvolle manier van presenteren is de pubquiz tijdens onze kerstborrel een groot succes geworden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gewoon een leuke quiz om met collega's onder elkaar te doen op een avondje op kantoor als kerstactiviteit.
Leuk voor velen
Leuk voor velen
Kan iets alerter v.w.b. bestelling en levering
De vragen zijn heel divers, maar blijven wel erg moeilijk!!
Goede quiz, makkelijk in gebruik
Leuke manier om mensen mee te vermaken, snelle service/antwoorden als je mailt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Vragen zijn nèt te moeilijk. Er blijven teveel vragen waarop mensen geen antwoord hebben. Af en toe een makkelijke vraag zou de sfeer nog wel verbeteren, denk ik. Een andere praktische tip tip is om pauzes in te lassen tussen de geluidsfragmenten.
Ik was zelf de quizmaster. Vanuit de omgeving vonden ze sommige vragen wat moeilijk maar de afwisseling qua vragen was echt super.
Erg leuke vragen van diverse orde. Volgend jaar weer!