Professioneel, en zeer warm

Zeer goed meedenkend, warm, snappen precies hoe te handelen en je een gevoel dat geven dat het goed geregeld wordt.

Super geregeld.

Het was vanaf het begin Super geregeld>De betrokkenheid,maar vooral een klik met de uitvaartverzorger Anita en Maikel.Alles viel op zijn plek. De manier waarop er gesproken is door de uitvaartbegeleider heeft ons heel erg geraakt.Kortom,van begin tot eind heel goed geregeld, Top. Een mooiere afscheid hadden wij ons niet kunnen bedenken. En nogmaals onze dank hiervoor.

Prima verzorgde uitvaart.

Fijn contact bij het eerste gesprek. Duidelijke afspraken kunnen maken, die ook direct werden bevestigd. Uitstekende woorden werden uitgesproken door de uitvaartbegeleider. Kort gezegd een aanbeveling voor een ieder die een uitvaartonderneming zoekt.

• Bereikbaarheid

Jullie zijn warm, professioneel, helder in de communicatie en heel goed te bereiken.

Voor mijn moeder hebben we de stille uitvaart gekozen. De waardige manier waarmee jullie haar lichaam behandelden en de oprechte warmte die mijn tantes ervaren hebbenhebben ons aangenaam verrast. We hebben haar liefdevol over kunnen dragen. Dit is ons tot troost geweest in de dagen erna en op het moment van cremeren hebben we thuis een ceremonie kunnen houden in het volste vertrouwen dat de crematie door jullie waardig verzorgd werd.

• Bereikbaarheid

Onze ervaring was zeer tevrreden

• Bereikbaarheid

Contact was heel goed Ophalen ging heel netjes En het belangrijkste vind ik Mijn vader lag er heel netjes bij, nogmaals mijn dank hiervoor , ik ben zeer tevreden.

• Bereikbaarheid

Begeleiding was professioneel, respectvol en liefdevol

Vanaf het eerste tot het laatste contact is alles met zorg en respect uitgevoerd. Onze uitvaartverzorgster Miranda is een topper! Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en alles uitstekend uitgevoerd en het mooiste was dat ze bij de afscheidsdienst gekleed was in de kleuren van mijn vaders favoriete voetbalclub! Uitvaart24 bedankt voor jullie uitstekende zorg.

• Bereikbaarheid

Met respect, precisie en snelheid behandelt, zeer blij met Uitvaart 24!

Ontzettend mooi geregeld

Ik ben ontzettend tervreden hoe de uitvaart verlopen is van mijn vader. Alles wat je maar zou willen is mogelijk en ze zijn een goed luisterend oor. Ook zijn het warme mensen waar je je goed bij voelt. Echt een aanrader deze Uitvaart 24!!!!!

• Bereikbaarheid

Prima geregeld bij uitvaart 24!

Goede begeleiding en persoonlijke aandacht

• Bereikbaarheid

Sober, correct, prima als je bescheiden beurs hebt

goed bereikbaar, correct, sober

Professioneel en persoonlijk.

De uitvaartverzorgster voelde precies aan hoe wij de uitvaart van mijn moeder wilden organiseren. Dankjewel Thea!

Keurig netjes verzorgd

Fijne mensen, goed verzorgd. Tussentijds wijziging was geen probleem en keurig geregeld

Zeer positief

Wij hebben de regeling door Uitvaart24 als zeer goed en persoonlijk ervaren. Ook zijn wij tevreden met Thea, uitvaartbegeleidster van Uitvaart24. Ondanks ons verdriet konden wij mede door Thea terugkijken op een mooie uitvaart.

Meedenkend. Adviserend.

Mijn overleden vader bleek niet verzekerd. Uitvaart 24 heeft mij tot in detail geadviseerd en begeleid tot de uitvaart. Fijne mensen die thuis kwamen en ons ook daar hielpen met alles.

• Bereikbaarheid

Hele goede ervaring gehad met Uitvaart24!

Het is een hele goede ervaring geweest met Uitvaart24. Ik ben tijdens het gehele proces ontzettend warm, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Dat was echt fijn tijdens zo'n emotionele periode. We werden door alles heen begeleid en daardoor voelde ik me ontlast. Verder was het prettig dat alles overzichtelijk was en duidelijk gecommuniceerd werd, zodat ik wist waar ik aan toe was (bijvoorbeeld geen onverwachte kosten en heldere uitleg over de geboden diensten). Het was een waardig afscheid zo, waarbij we met alle egards behandeld zijn. En ik heb het gewaardeerd dat ik achteraf gebeld werd voor een soort "nazorg" gesprek. Dank aan alle medewerkers die ons bijgestaan hebben!

Fantastisch geholpen

Eerst contact via de telefoon was al super prettig, heel vriendelijke en begrip vol. Uitvaart begeleider was top! Heeft ons onwijs geholpen bij diverse zaken.

• Bereikbaarheid

Tenzeerste aan te bevelen !

Netjes , beleefd , behulpzaam en altijd bereikbaar

Heel goed

Prima geholpen

• Bereikbaarheid

Zeer goed, ondersteunend en hartverwarmend

Vanaf het 1e belcontact een goede klik. Goede afspraken gemaakt en alles is goed en naar wens verlopen.

uitstekend

zal altijd dankbaar zijn voor jullie inzet liefdevolle begeleiding, geduld, respectvol.

Goede organisatie

Snelle reactie vlak na het overlijden met bezoek aan huis. Enig puntje van aandacht is de Rouwkaart. Via de online service kaart ontwerpen niet heel gebruikers vriendelijk, achterkant was niet zichtbaar. Bij het versturen van de kaarten werden deze naar een verkeerd adres gestuurd, kaarten moesten opnieuw gedrukt worden en werden een dag te laat ontvangen.

• Bereikbaarheid

Mijn ervaring met uitvaart24 is positief. Bij het regelen van de uitvaart werd ik heel goed geholpen. Ik had de uitvaart van mijn vader al een tijdje vantevoren geregeld. Toen hij overleed was alles zomaar klaar. Dat was erg fijn. Ik werd goed geholpen en heb het contact als prettig ervaren.

mijn ervaring zijn goed

heel goed geregeld en geven goed adviezen

Prima geholpen.

• Deskundigheid N.v.t.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.