Alles uitstekend geregeld door betrokken en deskundige mensen

Een uitvaart regelen is iets wat je niet vaak hoopt te doen. Als het dan toch voor komt dan hoop je dat alles netjes geregeld wordt en alles goed verloopt. Voor Uitvaart24 gekozen na goede berichten uit onze omgeving. Het eerste contact was met de heer Palma om het overlijden te melden. Dit was een prettig contact op een droevig moment. De vervolgstappen werden duidelijk uitgelegd en een afspraak om de uitvaart te bespreken werd gemaakt. De uitvaart is besproken met Anita. Deze geweldige dame heeft verstand van zaken en denkt echt met de 'klant' mee als het gaat over wensen en mogelijkheden. Alles top geregeld. De uitvaartleider tijdens de plechtigheid was Maikel. Een zeer aardige man die de uitvaart op een zeer nette en waardige manier heeft geleid. Uitvaart24 is zeer zeker aan te raden voor een wwardig afscheid van een dierbare. En toch niet geheel onbelangrijk... ook tegen een zeer goede prijs.

• Bereikbaarheid

Proffesioneel en betrokken bedrijf!

Zeer betrokken medewerkers, wie je ook aan de lijn krijgt. Anita een topvrouw die met je meedenkt en heel goed aangeeft wat de mogelijkheden zijn in het budget wat beschikbaar is. Mijn broer heeft n waardig en heel mooi afscheid gehad, Maikel n top begeleider, voekde als familie. Dit was voor ons de 1e x, om met dit uitvaartcentrum te werken, was echt n verrassing, en zeer goed gevoel bij gekregen. Ze maken waar wat ze zeggen, een mooie uitvaart hoeft geen giga kapitaal te kosten! Uitvaart24, beveel ik n ieder aan, dank jullie wel allemaal! Gr van fam Gooyer de Haan

alles keurig en waardig!

Alles verliep rustig, respectvol en professioneel, ondanks het grote verdriet ben ik tevreden over deze laatste verzorging voor mijn vader!

• Bereikbaarheid

Uitvaart zeer goed uitgevoerd. Netjes afgehandeld en tegen een goede prijs. Ook het innen van de jaren geleden afgesloten polis ging vlekkeloos. Ook de ontvangst door Uitvaart24 in het cramatorium was zeer correct.

• Bereikbaarheid

Alle contacten verliepen soepel, alles was mogelijk. Hele vriendelijke benadering van de uitvaart leider, meelevend en meedenkend. Prima nette financiële afwikkeling ook. Ik zou uitvaart 24 absoluut aanraden.

Respectvol

Enorme empathie en keurig geregeld.

Duidelijk en klantgericht

De wens van de overledene was “geen poespas”. Dat was precies hoe jullie ons konden helpen. Jullie hebben ons geweldig geholpen om die wens na te komen. Bedankt!!

• Bereikbaarheid

fijn kontakt, plechtigheid geen klachten.

• Bereikbaarheid

Uitvaart geheel naar wens. Professionele begeleiding en geen verrassingen

De uitvaart is exact uitgevoerd zoals wij graag wilden. De begeleiding er naar toe was adequaat. Er werd heel goed geluisterd en pas op verzoek werden er aanvullende ideeën geopperd. De gehele afwikkeling ook financieel vormde geen enkele verrassing. Wij waren erg blij met de professionele begeleiding van Uitvaart24

• Bereikbaarheid

Prettige ervaring, heldere communicatie, komen afspraken na.

Communicatie was helder, afspraken zijn nagekomen, betrokken personeel (professioneel), zeer schappelijke prijs. Enige 'minpuntje' is dat we voor de as op te halen, heel wat kilometertjes moeten afleggen, maar ook dat was van tevoren duidelijk.

• Bereikbaarheid

garant voor heel goede verzorging van de uitvaart

netjes en accuraat en budgetvriendelijk

Betrokkenheid

Fijne communicatie, prettig contact

• Bereikbaarheid

Eenvoudige, maar goed verzorgde crematie

Duidelijke omschrijving, wat te verwachtten, en een prijstechnisch zeer scherp aanbod. Met daarbij nog vrijheid van keuze voor extra's. De afhandeling en de verzorging was prima, zeer meelevend en tactisch, de situatie goed aanvoelend.

Persoonlijk en adequaat

Heel fijn dat uitvaart24 goed bereikbaar was en snel handelde. Ook als er tussendoor vragen of veranderingen waren, speelden zij daar heel soepel en snel op in. Ook vond ik ze heel geduldig in het contact en op een prettige manier communiceerden.

• Bereikbaarheid

De familie is tevreden en alles is naar wens verlopen

Ze hebben precies uitgevoerd zoals wij dit wensten. Rustig en op een waardige manier.

Zeer positief

Het eerste contact voelde gelijk goed werd goed naar onze wensen geluisterd en kregen goed advies over onze vragen niets dan lof

Uitmuntende organisatie

Uitvaart 24 past zich goed aan aan de wensen van de uitvaart. Communicatie is goed en snel. Overzicht van de kosten zijn duidelijk en ze kunnen alles regelen voor je. Zeer tevreden

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Respectvol

Mijn zuster Cornelia (85) is 25 juni overleden. Ik ben zijn zeer snel geholpen en alles ging in goed overleg. Duidelijke uitleg, ruimte voor ideeën en tips. Mede door de prettige en enthousiaste begeleiding van Thea van Veenschoten (zij verdient een 10 met een griffel) is alles rondom de uitvaart goed en respectvol verlopen. Dat rouwverdriet zal eenieder op zijn eigen manier verwerken.

Goede meedenkende medewerkers

Mijn moeder kwam te overlijden om 6.15 uur gezocht naar een uitvaartverzorging en kwam bij uitvaart24 terecht. Gebeld kreeg een medewerker te spreken en afspraak gemaakt om 9.30 uur stonden Anita en collega Niels bij ons en werd mijn moeder verzorgd en thuis op gebaard. Met Anita gelijk de crematie besproken dit ging heel rustig en er werd goed meegedacht . Met Anita afgesproken dat de uitvaart begeleider Maikel Naarden met ons contact op zou nemen . Wat een rustige man met zo veel empathie Kon alles goed met hem bespreken en hij heeft op een prima manier de crematie begeleid . Al de aanwezige vonden dit ook wij zijn heel blij met hoe alles is gegaan Uitvaart24 staat bij mij in de agenda al hoop ik het niet snel nodig te hebben

• Bereikbaarheid

Heel fijn geregeld allemaal vooral goede contqcten met Anita en Micheal

Prima!

• Bereikbaarheid

Zeer empatisch en uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Geweldig meelevende organisatie. Ook prijs verhouding is uiterst goed. Op 4 mei is mijn schoonvader overleden en op 5 mei zijn wij ouders geworden. Wij hadden nauwelijks contact met mijn schoonouders maar begrepen van mijn schoonmoeder dat zij niet verder kwam met een begrafenisondernemer. Zij zijn immers niet verzekerd en ook nooit verzekerd geweest voor uitvaartkosten. Uiteindelijk hebben wij dan ook noodgedwongen de verantwoordelijkheid genomen Het lichaam van mijn schoonvader lag inmiddels al 10 dagen in het mortuarium omdat ik nog herstellende was en ben van een spoedkeizersnede en we ons eerst op de kraamweek hebben gefocust. Ik heb uitvaart24 alles uitgelegd en zij waren uiterst begripvol en hebben enorm meegedacht met ons. Ook hebben zij daarna uiterst snel actie ondernomen en alles geregeld. Ze hebben ons echt ontzorgd. Ze hebben ons zelfs een kaartje gestuurd met een enorm mooi, lief en persoonlijk bericht. Daarnaast is het bedrijf aanzienlijk goedkoper dan andere bedrijven. Als de gemeente er tussen was gekomen waren we nog duurder uit geweest aangezien zij het gaan verhalen bij de nabestaanden (zelfs als de erfenis verworpen is).

Vlotte en goede service

Onze moeder/oma is in juni overleden. Wij zijn zeer vlot geholpen en alles ging in goed overleg. Duidelijke uitleg, ruimte voor eigen ideeën en tips. Mede door de prettige en enthousiaste begeleiding van Thea van Veenschoten is alles rondom, en de uitvaart goed geregeld. Ook de begeleiding van de dames die de overledene verzorgden was prima in orde. Zeer respectvol! Dat er na een aantal weken wordt gebeld door Budget Uitvaart24 hoe het gaat en of er nog vragen zijn is uiteraard zeer attent. Het gemis van onze moeder/oma is groot. Dat rouwverdriet zal eenieder op zijn eigen manier verwerken. Wij kunnen Budget Uitvaart aanbevelen! Vriendelijke groet, Jolanda, Anne-Marie, Jorik en Wouter

• Bereikbaarheid

Betrouwbaar,goede communicatie en inleving in de situatie, correcte wijze van werken,

Nu voor de 3 keer binnen de familie gekozen voor Uitvaart 24, daar deze uitvaartorganisatie zeer deskundig-, meelevend, en uiterst correct is in de wijze van afwikkeling van alle zaken die op iemand afkomen na een overlijden. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk, reageren adequaat op vragen en hebben een plezierige manier van omgang. Deze onderneming beveel ik zeker aan.

• Bereikbaarheid

Een uitvaartorganisatie zonder veel poespas en zeer betaalbaar is!

Als oud-medewerker van een begraafplaats/crematorium heb ik vele uitvaartorganisaties langs zien komen. Echter Uitvaart24 sprong er voor mij uit omdat zij ondanks de lage tarieven altijd toch een hele mooie respectvolle uitvaartplechtigheid neer konden zetten. Toen mij door familie, met een kleine budget, werd gevraagd om een uitvaart voor te bereiden heb ik direct voor Uitvaart24 gekozen. Maanden van te voren had ik een intakeformulier van Uitvaart24 via internet ingevuld. Toen het overlijden bekend was heb ik direct gebeld en is alles direct in gang gezet. Familie kijkt nu terug op een mooi afscheid.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.