Unieke organisatie, kan wedijveren met de grote spelers!

Uiterst hulpvaardig! Ook het allereerste contact (kan 24/7!!) was erg fijn en de medewerker behulpzaam. Na duidelijke informatie volgde snel een thuis afspraak met Thea van Veenschoten. Een erg vriendelijk en rustig contactpersoon die ons de gehele uitvaart heeft begeleid. Een zeer plezierig persoon, ter zake kundig, die alles voor ons heeft geregeld tot in de puntjes. Sceptisch hoeft men niet te zijn als men kijkt naar de prijzen die op de site staan. Het is gewoon waar! Alles klopt. Een mooie uitvaart voor een veel lagere prijs dan de grote spelers in uitvaart-land. Het ging ons in eerste instantie niet eens om het geld maar ik ben wel van mening dat je niet te veel moet betalen voor alleen maar de naam (ook al is dat ook een uitstekend bedrijf!)

• Bereikbaarheid

Geweldig goed geregelde crematie.

Ik heb een goed gevoel overgehouden na de crematie van mijn moeder. Alles zo goed verzorgd door Uitvaart24 en heel goed meegedacht met alles, met dank aan Anita. Diepe buiging voor jullie.

Heel mooi.

Heel verzorgd, respectvol en goed geregeld.

Zeer tevreden over alles

Telefonisch goed bereikbaar. Behulpzaam personeel. Er werd alle tijd voor me genomen. Respectvolle en keurige benadering. Goede duidelijke uitleg. Gekozen voor een technische/stille crematie. Als service werd de ring van de vinger van de overledene verwijderd en thuis langs gebracht. Correcte prijsopgave, lage kosten, geen achterafkosten. Geen enkel punt van kritiek van mijn kant. (In het verleden nav mijn wensen schriftelijke opties plus de bijbehorende kosten toegestuurd gekregen mbt een ander persoon die zijn ziekte gelukkig overleefd heeft. Ook hier verliep alles zeer correct).

alles prima geregeld

in korte tijd twee uitvaarten in de familie, de eerste keer werden we overvallen en gingen vol het schip in bij een ‘gevestigde naam’ de tweede via uitvaart24 en naar alle tevredenheid. alles werd keurig en naar wens verzorgd, en voor veel minder geld !

• Bereikbaarheid

Waren alle bedrijven maar zo transparant en menselijk!

Toen onze vader plotseling overleed had hij geen uitvaartverzekering. Wij als zijn kinderen moesten meteen schakelen. Omdat wij nog alles moesten uitzoeken was onze vader nog in zijn huis. Dus wij stonden meteen voor de vragen: Waar moet hij heen? Wat kost een begrafenis? Hoe gaan we dit doen? Wat moeten we regelen? Na met een aantal uitvaartverzorgers te hebben gebeld. waar we meteen de vraag kregen, wie staat er garant? en wat de kosten zouden worden. (omdat mijn vader geen verzekering had moesten wij de kosten zelf betalen) kwamen wij via google bij uitvaart 24 terecht. Wij kregen Jan Jaap Palma aan de telefoon die direct een menselijke aanpak had. Hij was de eerste die ons vroeg: zullen wij iniedergeval jullie vader uit huis halen, en als jullie toch voor een andere uitvaatverzorger kiezen dan hoeven jullie alleen die kosten te betalen. Maar dan is hij daar iniedergeval weg. Dat gaf ons meteen een goed gevoel. Daarna nam hij ons helemaal mee in het proces en wat ons te wachten stond. En in plaats van ons te vragen wie er garant zou staan. Vroeg hij ons: wat is jullie budget? dan gaan we kijken wat daarvoor mogelijk is. Op dit moment wisten we meteen dat we de uitvaart via uitvaart 24 zouden laten verzorgen. Met deze fijne aanpak. Wij kunnen oprecht zeggen dat mijn vader een prachtig, respectvol en mooi afscheid heeft gehad door uitvaart 24. Welke verzorgd was door de proffesionele uitvaartbegeleider Micheal Naarden. Hij heeft ons echt bij de hand genomen in deze moeilijke situatie en ons het gevoel gegeven dat hij ons begreep en er naar ons geluisterd werd. En op de uitvaart zelf zelfs nog een paar mooie en persoonlijke wooren heeft gezegd. Uitvaart 24, Bedankt.

Zeer respectvolle geholpen

Vanaf dat me moeder was overleden tot aan de uitvaart is alles zo goed en duidelijk geregeld. Professionele en zeer respectvolle medewerkers die er voor zorgen dat alles in goede banen loopt in een heel verdrietige periode.Thea van Veenschoten heeft ons zo goed gesteund echt een topper. Net als de mensen die me moeder hebben gekoelt en hebben opgehaald alleen maar respect voor. Ik zou hun echt aanraden. Super bedankt voor alles

• Bereikbaarheid

Van begin tot eind zo respectvol en goed geregeld.

Vanaf het ophalen van mijn vader tot de uitvaart is alles zo goed en duidelijk geregeld. Professionele en zeer respectvolle medewerkers die er voor zorgen dat alles in goede banen loopt in een heel verdrietige periode.

• Bereikbaarheid

Eerlijk, betrouwbaar, betaalbaar top service en aan te raden

Uitstekend Top uitvaart goede ervaring gehad. Zij zouden eigenlijk meer dan 5 sterren verdienen. Iedereen aan te raden. Eerlijk, betrouwbaar, betaalbaar top service.

Goede voorlichting

Ben bijzonder prettig geholpen. Meedenken met wat goed bij de crematie past. Anita een duidelijk verhaal heeft. Niets opdringt en rekening houden met mijn budget.

Betrouwbaar, zoals verwacht.

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Uitvaart 24. Na een prettig gesprek met Thea van Veenschoten, waarbij haar hoge betrokkenheid en empathisch vermogen opvielen werden alle zaken, zoals muziek, fotopresentatie en rouwkaarten tot in detail en professioneel geregeld. We kijken daardoor terug op een emotionele, maar prachtige plechtigheid. Daarnaast werd alles ook nog eens geregeld voor een eerlijke prijs.

• Bereikbaarheid

Een snelle en zorgvuldige dienstverlening.

Kosten zijn transparant weergegeven op de website en er komen geen onverwachte kosten achteraf bij. Uitvaart 24 is s'avonds goed bereikbaar en komt direct is actie bij het onverwacht overlijden van mijn vader in de avond.

• Bereikbaarheid

Respectvolle mooie uitvaart (crematie)

Alles is goed verlopen, de voorbereidingen waren fijn, ook het contact met uitvaart 24, zowel het uitvaartcentrum. goed uitgevoerd met respect en rust.

• Bereikbaarheid

Fijne en een goede begeleiding

Wij zijn fijn geholpen en ondersteunt en zijn zeer tevreden over de uitvaart van mijn moeder

Helder en duidelijk

Mijn ervaring was zeer positief. Ze hebben alles goed geregeld .

Met heel veel zorg

Wij hebben ondanks ons verdriet een mooi zorgeloos afscheid gehad.

Prima geregeld

Maikel heeft ons heel fijn begeleid ondanks mijn verdriet

• Bereikbaarheid

goed verzorgde uitvaart voor budget

Informatie (van te voren) zonder probleem te verkrijgen dan weet je als er geen uitvaart verzekering aanwezig is wat er op je af komt m.b.t. kosten. hij/zij die betaald die bepaald !!! alles zwart op wit! Dus geen verrassingen en discutabele rekeningen !

alles goed geregeid.

alles wat besproken is waar gemaakt.

• Bereikbaarheid

Zeer goede ervaring met Uitvaart24. Vanwege het online en telefonische karakter iets huiverig geweest, ( gaat dat wel goed? ) maar vanaf het ophalen uit het verzorgingshuis tot en met de crematie van mijn vader in Laren is uitstekend verlopen. Keurig personeel en duidelijke communicatie. We hebben een prachtige uitvaart gehad voor een zeer schappelijke prijs. Volgende uitvaart weer via hun.

Alles heel prettig verlopen

Heel deskundig en met veel ruimte voor de wensen van de familie.

Zeer goede zaken

Ik Ben een kleindochter van de heer Giang Jullie doen het heel goed in bedrijfsleven Zeer goede zaken In mijn hart wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie hulp tijdens het overlijden van mijn opa de heer Giang 1927-2022 Ik nam afscheid van mijn opa Ik ben erg tevreden Zonder Jullie hadden we een groot probleem gehad heel fijn dat ik hier kan ontlasten Ik wens Jullie geluk leven en gezondheid

• Bereikbaarheid

Tot in de puntjes verzorgt

Na het overlijden van onze moeder heb je geen zin in het regelen van een begrafenis of crematie. Jack van Amstel Uitvaarten kwam bij ons thuis en nam alles uit handen. Hij straalde rust en vertrouwen uit en heeft alles geregeld. Één en al lof over hoe dit afgehandeld is, we zijn zeer te spreken over het geheel maar met name over Jack. Onze dank is groot.

Super fijn!

Heel fijn, rustig en aangenaam ervaren.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Volkomen ontzorgd door Uitvaart24

Budget betekent bij dit bedrijf zeker geen goedkoop uitgevoerde uitvaart. De uitvaart was keurig en respectvol geregeld. Wij hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. Erg bedankt!

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.