Liefdevol

Ik kan niet anders zeggen dat het afscheid van mijn partner begripvol , met respect en liefdevol is begeleid door Uitvaart24 .nl. Daarbij hielp ook dat wij duidelijke informatie hadden online zodat we al onze persoonlijke wensen konden inwilligen, snel en duidelijke afspraken konden maken en jullie als organisatie waren altijd te bereiken. Dank voor alle service.

• Bereikbaarheid

Low budget en toch met zorg

Personeel vriendelijk. Meedenkend, meelevend, begripvol. Je zou bij low budget kunnen denken dat er dan afgeraffeld wordt, of dat alles heel traag werkt maar het tegendeel klopt, efficiënt, zorgzaam, vriendelijk. Kortom; bijzonder tevreden!

Volledig ontzorgd!

Ik heb inmiddels (helaas) 2x gebruik mogen maken van de diensten van Uitvaart 24 en die zijn beide keren uiterst goed bevallen. Snel handelen, alle begrip en geduld en net dat stapje extra in meedenken en ontzorgen. En dat met een prijs/prestatieverhouding die wel klopt. Ik kan het een ieder aanbevelen als je een goed beeld beeld hoe je iemand naar zijn laatste rustplaats wil begeleiden.

Zeer vriendelijk en meelevend

Na het overlijden van mijn vader de uitvaart via Uitvaart24 geregeld. Erg vriendelijk, behulpzaam en meelevend contact per telefoon en zeer prettige uitvaartbegeleider toegewezen gekregen

Super georganiseerd

Van het begin tot het einde heeft Uitvaart24 ervoor gezorgd dat alles prima is verlopen. Alles ging zoals mijn moeder dat had gewenst. Mijn dank daar voor

• Bereikbaarheid

Onze dierbare overleed om 3 uur s nachts. Zij had haar lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap. Vumc gebeld maar deze liet ons weten dat wegens corona geen lichamen werden opgehaald. We waren gedwongen om snel te handelen en een keuze te maken. Uitvaart 24 heeft ons snel en correct geholpen voor een goede prijs.

• Bereikbaarheid

Netjes geregeld, maar door onvoldoende informatie misleidend

Wij hebben voor mijn moeders crematie uitvaart24 ingeschakeld. Wij zijn wel heel vriendelijk en netjes te woord gestaan en ook de uitvaart was netjes geregeld. Wat wij alleen heel vervelend vinden, is dat er wordt aangegeven dat er altijd binnen een paar uur iemand aanwezig is, maar doordat mijn moeder in het ziekenhuis is overleden kon dit schijnbaar niet. Wij moesten in het ziekenhuis op het formulier van het mortuarium invullen naar wie deze rekening moest. Wij hebben dit gelijk nagevraagd bij uitvaart24 en er werd gezegd dat de rekening naar uitvaart24 gestuurd kon worden. Tot onze verbazing kregen wij toch zelf de rekening van het ziekenhuis mortuarium. Wij deze doorgestuurd naar uitvaart24, waarna wij te horen kregen dat deze kosten voor onze eigen rekening zijn en dit ook in de voorwaarden staat. Dit staat inderdaad in de voorwaarden, maar deze voorwaarden krijg je pas later, bij de rekening. Dus dan heb je uitvaart24 al ingeschakeld en kan je eigenlijk niet meer terug. Wij begrijpen dat deze kosten dan wettelijke gezien voor onze rekening komen, maar hier is uitvaart24 absoluut niet duidelijk over geweest en had dit wel moeten vermelden toen wij vroegen waar de rekening naar toe moest. Jammer en ondanks dat alles netjes geregeld was, hebben wij over deze onduidelijk/ misleiding een nare bijsmaak overgehouden en zullen daarom de volgende keer niet meer voor uitvaart24 kiezen.

Vriendelijk, behulpzaam, nette prijs

Snel contact met zeer vriendelijke mensen. Behulpzaam met alles wat je wil of dat je deels zelf wil regelen. Nette prijs en toch goed verzorgd.

Ronduit uitstekend!!!!

Ik heb mijn beide ouders in 3 dagen tijd verloren. Ik ben in contact gebracht met Uitvaart 24 en deze mensen zijn echt heel goed. Thea is echt een hele lieve vrouw en heel behulpzaam. De uitvaart was heel mooi en speciaal omdat er 2 kisten stonden en er een hele mooie dienst is verzorgd. Thea, je bent echt heel goed en zorgzaam, dank je wel!!!!! Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten. Zij regelen alles voor je. Je hoeft alleen je polisnummers door te geven en toestemming te geven. Dat soort administratieve sores nemen ze ook uit handen. Als je een uitvaart voor een betaalbare prijs wil regelen is dit het adres! Ik wil iedereen die mij bijgestaan heeft in deze hele moeilijke tijd uit de grond van mijn hart bedanken voor de goede zorgen en een prachtige uitvaart.

• Bereikbaarheid

Heel snel en correct behandeld.

Alles perfect gegaan,tot in de puntjes goed verzorgd,en heel vriendelijk personeel,en wist niet dat je nog zo voordelige crematie c.q. uitvaart bestond. Uitvaart24 is wat mij betreft een aanrader.Nogmaals bedankt. Elly.. Oostzaan.

• Bereikbaarheid

Simpel, en alles snel geregeld

Ze hebben me goed geholpen en geïnformeerd. Alles was snel en prima geregeld. En alles voor een hele goede prijs

• Bereikbaarheid

Een ongedwongen uitvaart keurig geregeld

Uitvaart 24 is wat ons betreft de betere van allemaal. Goed geregeld,begripvol ,snel netjes en goedkoop. Bedankt hiervoor!

Zeer goed!

Geheel volgens wens echtgenoot uitgevoerd.

Zeer goed!

Na onverwacht te worden geconfronteerd met het overlijden van mijn vader, via “internet” bij Uitvaart24 terechtgekomen. Telefonisch werd meteen “duidelijk uitgelegd” wat de mogelijkheden waren...waarna alles ivm de uitvaart snel, maar “respectvol en keurig” werd geregeld incl aangifte bij gemeente en het opgestuurd krijgen van de akte van overlijden. En vandaag (maand na uitvaart) nog een telefoontje om te horen of alles naar wens was verlopen stel ik zeer op prijs! En dat alles tegen lage kosten in vergelijking met andere uitvaartmaatschappijen.

• Bereikbaarheid

Fijn dat alles zo snel en goed geregeld kon worden!

De ochtend voordat mijn vader overleed heb ik persoonlijk met Jan Jaap contact gehad. Ik wist dat zijn overlijden eraan zat te komen en kon op deze manier alles alvast doorspreken. Op een kundige en toch persoonlijke en gevoelsmatig vertrouwde manier is alles besproken. Dat ik diezelfde dag nog moest bellen dat hij overleden was hadden we niet verwacht, maar het was die avond nog maar 1 telefoontje en alles werd geregeld. Binnen anderhalf uur waren ze ter plekke om de laatste zorg, zoals we besproken hadden, van mij over te nemen. Alles is gegaan zoals we besproken hadden en ik kan dan ook alleen maar dankbaar zijn voor de gang van zaken.

Geheel volgens wens uitgevoerd

De gehele uitvaart is van intakegesprek tot uitvoering perfect verlopen. Alle wensen die mijn moeder had zijn volledig uitgevoerd. De begeleiding van ons als familie was goed en uitgebreid.

• Bereikbaarheid

Zeer helder in de uitleg van de procedure!

De contacten waren zeer vriendelijk en begripvol! Het ophalen van het lichaam werd op een respectvolle manier gedaan! Dit alles met een groot respect voor de nabestaanden. Nogmaals bedankt Familie Klasen

Duidelijk Vriendelijk en zeer begripvol

Van binnen komst tot de uitvaart alles goed geregeld (Anita) de uitvaartdag werd begeleid door Maikel, een dag om nooit te vergeten. Door Maikel is de dag dragelijk geworden, Duidelijk ,aardig , en heel begripvol

Snel en adequaat

Mijn vader is recent overleden en had de uitdrukkelijke wens om in alle stilte (zonder aanwezigen) gecremeerd te worden. Hij is op vrijdagavond in het ziekenhuis overleden en daar werd aangegeven dat ik in het weekend contact zou krijgen met het mortuarium die dan de contactgegevens van de uitvaartorganisatie zou opvragen. Niets was minder waar en ondertussen bleek de rekening op te lopen. Na contact met Uitvaart24 op zondagmiddag werd ik over de financiële risico's geiïnformeerd en hebben zij direct aktie ondernomen. We hebben gezien het spaarzame karakter van de uitvaart slechts twee keer telefonisch contact gehad, maar die waren heel laagdrempelig, begripvol en volledig. Ik zal een volgende keer zeker van hun diensten gebruikmaken.

Kan niet beter!

Bijzonder prettige ,attente en respectvolle onderneming, niets is teveel. Hopen dat het nog even mag duren, maar deze onderneming is ook voor mij tzt helemaal goed. Eenvoudig ,uiterst correct , reuze lief en betrokken professioneel personeel. Wat een fijne steun in een onverwacht moeilijke periode.

FANTASTISCH

Na een prettig gesprek thuis met Anita, werd alles keurig uitgelegd. We konden gelukkig kiezen voor de familiekamer waar het heel ongedwongen was.

Empathisch

Uitvaart24 heeft ons fantastisch begeleid in het afscheid van mijn (schoon)moeder. Ze kwamen met goede voorstellen en hebben het gehele afscheid erg goed begeleid

Zeer professioneel

Zeer professioneel Ontzettend meedenkend Betrokken bij alle zaken aangaande de uitvaart en thuisopbaring

• Bereikbaarheid

Volledig voldaan aan alle afspraken die gemaakt zijn. Goed geregeld

I.v.m. een overlijden van een familielid in Maastricht waar ik de crematie voor moest regelen kwam ik in contact met uitvaart24. (Ik woon zelf op 200 km afstand). Contact gelegd, netjes terug gebeld, naam gekregen van een uitvaartleidster. Hierover informatie opgezocht en dacht hier een klik mee te hebben. Met haar verder alles geregeld. Heel prettig en goed. Kaarten online gemaakt via daglief.nl. Ook hier werd ik door medewerker van daglief fantastisch geholpen, aanpassingen en verbeteringen. Heel tevreden en alle afspraken zijn goed nagekomen

• Bereikbaarheid

Al helaas 2 x gebruik van moeten maken. Maar prima organisatie. Reageren direct op je telefoontje en houden alles netjes in de gaten . Allebei de keren alles keurig afgehandeld en op de manier die wij wilden. Geen poespas en ook nog eens betaalbaar, zeker op onze manier. Dik tevreden.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.