geweldig

wij hebben het heel fijn er varen ook thea wat een fijne vrouw dank jullie wel gr famvander zwaag

• Bereikbaarheid

Laatste wensen van de overledene nagekomen

De laatste wens en verzoek van de overleden waren duidelijk voor ons als na bestaande, in overleg en met hulp van de uitvaart medewerker(s)/consulent(e) van uitvaart24 is alles volgens de laatste wens verlopen voor zover het mogelijk was in deze roerige en moeilijke tijden omtrent Corona en alle restricties. Er is alles aan gedaan om iedereen (familie, vrienden en kennissen) een zo fijn en mooi mogelijke afscheid van de overledene te kunnen geven en te ervaren. Meerdere mensen hebben hun waardering uitgesproken over hoe alles is gegaan. Er werd vermeld dat men de overledene herkende in de samenstelling en het verloop van de dienst. (Ja dat is veelal het door ons verstrekte informatie maar uitvoering van de wensen is toch aan de uitvaart medewerk(st)er) en dat was een enorme zorg minder voor ons als nabestaanden. Dank daarvoor.

alles naar wens geregeld

alles was gereld zoal wij het wilden, de medewerkers zijn professioneel en diskreet, mochten zelf langer aanwezig zijn om afscheid te nemen, stonden voor ons klaar als er nog vragen waren en ondersteunden ons waar het maar kon.

• Bereikbaarheid

Mijn ervaring met uitvaart 24 is zeer goed. Van het begin tot het eind ben ik volledig bij gestaan door het team. En alles verliep zoals ik het wilde. Ik ben daarom zeer tevreden . Trudie Ligtelijn

• Bereikbaarheid

Een dag om met een goed gevoel op terug te kijken.

Zowel het gesprek op de dag van overlijden, het ophalen van de overledene, het bezoek aan de rouwkamer als de crematieplechtigheid hebben wij als zeer prettig en respectvol ervaren. De dienst werd zeer goed begeleid door Maikel Naarden. Met name van zijn speeches waren wij zeer onder de indruk. Tip: Omdat wij de rouwkaarten op zondag wilden versturen, hebben wij veel moeite moeten doen voor wij er achter kwamen dat er een mogelijkheid bestond om de rouwkaarten als pakket op te laten halen door Post NL. Het is gelukt, maar wij hadden graag van jullie gehoord van deze mogelijkheid. Ook wisten wij niet dat er speciale rouwzegels te koop waren. Deze pagina werkt niet prettig. Dubbele letters pakt hij niet. Ik moet ze later één voor één toevoegen. Iets uitwissen kost ook veel tijd.

respectvolle begeleiding

Evenals het eerste contact bij de crematie van mijn vader, zijn de begeleiding en de crematie van mijn moeder naar ieders tevredenheid en respectvol verlopen. Er is op onze wensen positief ingegaan, iets wat tijdens coronatijd niet altijd vanzelfsprekend is.

• Bereikbaarheid

Ik zou niet weten wat er beter had gekund!

• Bereikbaarheid

Een prachtige uitvaart. Michael was de uitvaartverzorger, een topper!

Op 24-12-2021 heeft onze vader dankzij uitvaart24, en met name Michael een prachtige uitvaart gehad. Michael heeft ervoor gezorgd dat alles voor de familie persoonlijk en warm uitgevoerd werd. Hartelijk dank namens ons allemaal!

• Bereikbaarheid

Alles goed geregeld en uithanden genomen. Respect voor de manier van rouwen van de nabestaanden.

• Bereikbaarheid

uitstekend naar onze wensen en verwachtingen voldaan

Uitvaart 24 heeft uitstekend naar mijn verwachting geleverd. Mijn vader was niet erg hoog verzekerd daarom moest ik verder kijken naar een goedkopere uitvaart verzorger. We hadden niet veel wensen maar konden met een lager bedrag toch fijn afscheid nemen met een klein groepje mensen. in een fijne rustige omgeving met koffie en thee en zo nog afscheid hebben kunnen nemen van mijn vader. heel erg tevreden.

• Bereikbaarheid

Goede verzorging en betrokkenheid.

De totale verzorging en begeleiding van de uitvaart van onze moeder is ons over het algemeen goed bevallen.De uitvaartbegeleider Maikel heeft ons zeer goed begeleid. Hij was zeer betrokken.En heeft ons goed geholpen bij het verwezenlijken van de wensen van onze moeder .Ons enige punt van kritiek is dat dat de Vito waarin onze moeder werd vervoerd verschillende deuken vertoonde.Dit vonden wij niet kunnen.Bovendien werden de bloemstukken nogal ruw en gehaast in de auto gezet met als gevolg een aantal geknakte bloemen.Dit zou naar ons idee wat met meer respect en geduld uitgevoerd kunnen worden . Maar prijs/kwaliteit verhouding is prima.

• Bereikbaarheid

Heel persoonlijk en positief.

Een fijne persoonlijke benadering en een prachtige dienst waar iedereen over na sprak.

Goed geregeld

Ik werd door de medewerkster van Uitvaart24 elke keer netjes geholpen. Ook vragen tussendoor waren geen probleem. De uitvaartbegeleidster had zelfs een paar spullen bij zich die wij vergeten waren. Foto standaard, toch geeft dit aan dat ze meedenken. We hadden ivm Corona een erg eenvoudige uitvaart geregeld maar alles ging heel rustig. Ook het uiteindelijke afscheid. Dit was niet mijn eerste ervaring met Uitvaart24, ook de uitvaart van mijn zus is door hun perfect verzorgt.

• Bereikbaarheid

Uitstekend geregeld en bijzonder mooi uitgevoerd

Mijn moeder kwam plotseling te overlijden en we hadden nog niks geregeld dus ik moest er snel voor zorgen dat zij een welverdiende uitvaart kreeg, ik kan zeggen dat ik bijzonder goed ben bijgestaan door de medewerkers van Uitvaart24 en was verrast hoe mooi zij lag opgebaard. Mijn complimenten aan het hele team...

Heel goed

Ik heb een hele goede ervaring met uitvaart24. Ik ben tijdens en na de crematie goed en vriendelijk begeleiden en geholpen. Ik zou iedereen deze uitvaart maatschappij aanraden. Dank jullie wel voor de goede zorgen

Prima.

Na het overlijden werd onze vriend keurig verzorgd en opgehaald. Het contact met de uitvaart verzorgende was steeds prettig, empathisch ,rustig en professioneel. Op al mijn vragen en verzoeken werd tijd voor genomen. De uitvaart verliep zoals we het hadden besproken. De prijs hiervan was zeer billijk. Geen verassing achteraf.

Perfect verzorgd

Internet verzorging begrafenis kan ik een ieder aanbevelen .

Goed geregeld.

Alles goed geregeld. Zeker ook voor elk budget. Geen onverwachte zaken achteraf. Zeer goed aan te bevelen.

Heel goed verzorgd

Hele aardige mensen en ze proberen niet het vel over je been te halen en ze luisteren echt naar je

• Bereikbaarheid

Alles zeer verzorgd en vriendelijk

Alles zeer verzorgd en vriendelijk. Professioneel en alles klopt, ze ontzorgen waar nodig, zonder op de voorgrond te treden. Thea heeft alles perfect doen lopen, dank hiervoor.

Top uitvaartonderneming

Mijn vader is vorig jaar december overleden. Ik had de reviews van Uitvaart24 al gelezen en de meeste reacties zeer positief. Wij hadden geen groot budget om te besteden, maar in overleg tot een geschikte prijs gekomen, waarvan er geen kosten bovenop zijn gekomen. De uitvaartverzorgers waren heel correct en respectvol naar de overledene toe en naar ons als nabestaanden. Ongeveer drie weken geleden de asbus van mijn vader opgehaald bij crematorium Iepenhof in Delft, wat ook weer een emotioneel moment was. Ik heb dit ook als zeer positief ervaren: er wordt een uur voor elk gesprek uitgetrokken, zodat je ook even je verhaal kwijt kan en eventueel de asbestemming bespreken. Ik raad Uitvaart24 zeker aan, zeker ook voor mensen met een klein budget.

Goed en vakkundig uitvaart

Geheel onverwachts een uitvaart regelen is zwaar. Uitvaart 24 hebben mij uitstekend geholpen. Ze hebben alles geregeld wat moest , snel en duidelijk. Meelevend en sympathiek personeel. Bedankt Uitvaart 24

Prima verzorging

De uitvaart is van begin tot eind prima verlopen. Speciale dank voor de uitvaartleider die zeer respectvol en vakkundig alles begeleid heeft. Dank hiervoor.

Duidelijk en snelle service

Prijs en kwaliteit is prima. Online is misschien wat onpersoonlijk, maar wel duidelijke uitleg en snelle service.

respectvol

Aardige mensen, rustig, luisterend oor, meedenkend, deskundig en respectvol.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.