Zoals afgesproken is de gehele uitvaart verzorging A tot Z goed verlopen.

De uitvaart verzorging met alle wensen van de overledene is van A tot Z volledig naar wens verlopen en wij kijken met een goed gevoel daarop terug. Persoonlijk heb ik alles voor mijzelf al vastgelegd, zodat mijn nabestaande met één telefoontje en met al mijn wensen zonder zorgen of extra toestanden mijn uitvaart te gemoed zien en beleven.

geweldig

Vlotte afhandeling, heel respectvol, alle keuzes mogelijk Goedkoop en alle extra's bij te boeken, raad het iedereen aan ook voor mensen met een kleine beurs

• Bereikbaarheid

Een royale uitvaart op maat door professionals die meedenken

Toen mijn nicht was overleden werd mij gevraagd de uitvaart te regelen. De uitvaartverzekering was minimaal , maar ook haar sociale netwerk bestond uit hooguit 5 personen. Ik ben Uitvaart24 erg dankbaar dat ze van begin tot eind met me hebben meegedacht. Geen pakket waar je de helft ,onder deze omstandigheden , niet van gebruikt. Je kunt eenvoudig zelf een rouwkaart maken , via een toegestuurde link kiezen voor een bloemstuk en via telefonisch overleg de dienst invullen. Je hebt het budget zelf in de hand en bepaalt zelf wat zij doen en wat jij doet. Het afscheid was waardig , intiem in de "woonkamer" van het crematorium en de uitvaartleidster deed het uitstekend. Het idee van een uitvaartverzekering is denk ik achterhaald. Leg tijdens je leven een bedrag opzij en regel het als het zover is met Uitvaart24. Je komt niet bedrogen uit !

Zeer professioneel.

Wij waren zeer tevreden over de communicatie, ervaring en professionaliteit tijdens en voorafgaand aan de uitvaart van onze moeder. Door de goede begeleiding is alles perfect naar wens verlopen. Dank aan Uitvaart24!

• Bereikbaarheid

Heb reeds ervaring met deze Uitvaart 24.

Beter kan het gewoonweg niet

• Bereikbaarheid

Uitermate vriendelijk, flexibel en duidelijk!

Niets dan lof voor Uitvaart24. Alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad waren zeer prettig in de omgang en communicatief vaardig. Erg fijn om in zo’n verdrietige tijd zo goed en flexibel geholpen te worden in de wetenschap dat je een eerlijke prijs betaald. Alles online geregeld met paar keer telefonisch contact om van de standaard af te wijken. De begeleiding op de uitvaart zelf was warm en professioneel. Dit was de eerste ervaring met Uitvaart24 maar kan het iedereen aanraden!

Zeer kundig en betrouwbaar

Prachtig

Voor de 3e keer uitvaart24 ingeschakeld, wederom een prettige benadering ervaren. Deze keer was het voor onze tante, de eerste ontmoeting met de uitvaartverzorgster Thea was heel goed er was direct een klik. Ze heeft ons (mijn zus en mij) prima geholpen en de uitvaartplechtigheid tot een mooi samenzijn gebracht. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden, en wensen meer mensen dit warme bad. Dank je Thea, je bent bijzonder.

• Bereikbaarheid

Precies zoals wij het ons wenste

Wij wisten al een tijd dat het overlijden van mijn schoonmoeder aanstaande was en hadden dus goed de tijd om zelf alles voor te bereiden en ook diverse offertes aan te vragen van uitvaartverzorgers. Al het eerste contact met Jan-Jaap was buitengewoon plezierig. Hij legde alles heel helder uit, met de nodige empathie. De prijs was het aantrekkelijkst en de mogelijkheden heel flexibel. Ik heb zelf alles geregeld omdat wij het zo wilden. Dit doe je (gelukkig) niet dagelijks. Waar moet je allemaal aan denken? De medewerkers van Uitvaart 24 en Thea van Veenschoten heeft ons daarbij uitstekend ondersteund, was er op de momenten dat het nodig was, en trad terug waar het niet hoefde. Zo hebben wij zelf de kist gesloten, aangifte van overlijden gedaan, de plechtigheid geleid, aanvraag bij de begrafenis verzekering gedaan, de kaarten gestuurd etc. Juist de flexibele mogelijkheden, de transparante prijs en het meedenken gaven ons houvast en steun waar wij het nodig hadden.

Humaan, klantvriendelijk, accuraat en servicegericht

Humaan, klantvriendelijk, accuraat en servicegericht

Goed verzorgd

Ervaring van de familie is, dat er veel uit handen genomen is, waardoor er ruimte was om te rouwen. Er was deskundigheid bij de coördinator over de ceremonie. Dit voelde heel vertrouwd.

• Bereikbaarheid

Prima contact en alles is keurig afgehandeld zonder extra kosten.

Ik heb het contact met en de begeleid g door uitvaart24 als erg goed ervaren.

• Bereikbaarheid

Heel goed ontzorgt bij een verdrietige gebeurtenis

Uitvaart24 heeft ons heel persoonlijk geholpen. We hebben weinig hoeven regelen dankzij de uitvaartservice.

Geweldig begeleiding gehad

Het was mooie dienst alles was goed geregeld en ook de begeleiding was heel erg goed en uitvaartbegeleiding was heel goed

Zeer slecht

Geen heldere communicatie, zeer slechte service, overledene zeer slecht opgebaard, kist snel gesloten, onrespectvol.

• Bereikbaarheid

Was netjes geregeld Maikel de uitvaartleider een fijne en kundige man en aller vriendelijk

Zoals we het wensten.

Goed en met aandacht verzorgd, tegen een prima prijs, precies zoals we het wensten.

• Bereikbaarheid

Punctueel, goede communicatie, nakomen van alle afspraken. Bravo!

Punctueel, goede communicatie, nakomen van alle afspraken. Bravo!

• Bereikbaarheid

Alles prima geregeld. Geen zorgen gehad.

Vanaf het eerste moment is het prima en soepel verlopen. De dames die mijn moeder midden in de nacht kwamen ophalen, waren zo vriendelijk en alles was zo netjes. Goede begeleiding van Luz. Heb veel contact met haar gehad. Ze heeft mooie woorden gesproken. Heb er een goed gevoel over. Het was voor mij een last minute telefoontje om alles te regelen. Maar heb er goed aan gedaan. Er was vooraf niks geregeld nl. Ik moest ook rekening houden met het budget.

UITMUNTEND een dikke VETTE 10 voor Uitvaart24

Ben aan Uitvaart24 gekomen door een low budget crematie 1 jaar geleden die heel warm aanvoelde dus toen mijn man overleed was het voor mij al helder wie ik wou en waar Door een fout s,avonds van de Schouwingsarts om 23 uur kon mijn man niet mee met jullie en moesten jullie helaas zonder mijn man weer vertrekken en vele uren later mocht hij pas mee na 6 uur wachten ,Dus kwamen John en die mevrouw weer terug rijden En zo mooi hebben jullie het toen gedaan het geheel dat ondanks dat de stemming hier naar het Nul punt was gezakt en we ook boos en verdrietig waren Jullie er toch een heel mooi gebeuren van wisten te maken . John en mevrouw (helaas naam vergeten)wat deden die het klasse zo warm en meelevend ze hadden ook nooit zo iets meegemaakt zo n fout en die moest opgelost worden door dezelfde arts maar die lag in bed en had zijn telefoon uit gezet. Op aandringen van hun kregen we toestemming om zonder de papieren mijn man mee kon . Grote klasse dat jullie dat ook deden .Hartelijk dank daar nog voor John . Verder alleen maar lof Goede Bereikbaarheid aan de telefoon altijd plezierige uitleg en niks is te veel . keurige rouwkamer , keurige kist zeer verzorgt , mooi geschoren , alles voelde prima , mooie crematie door Maikel Alles tot in de puntjes verzorgt , overlijdenskaarten zeer mooi , muziek klasse , PowerPoint mooi goede timing , een zeer mooi geheel . En restant van polis zeer snel uitbetaald gekregen op mijn rekening . Klopte tot op de cent wat we afgesproken hadden Jullie waren zelfs iets vergeten wat ik later had gevraagd en toen ik daar over opbelde zei u dat is service het is goed zo hoeft u niet te betalen Hoop voorlopig geen gebruik te hoeven maken van jullie diensten , maar als er iemand is die een begrafenis of crematie nodig heeft budget of uitgebreid zal ik jullie van harte aanbevelen. Nergens maar dan ook nergens zou ik iets kunnen verbeteren bij jullie GROTE KLASSE nogmaals hartelijk dank Mevrouw Robart - Brand Voorburg

• Bereikbaarheid

De uitvaart was zó mooi en goed geregeld dat het ons echt troost heeft geboden

Onze verwachtingen werden overtroffen! Van te voren fijn contact gehad met iemand goed en rustig uitleg gaf over de mogelijkheden. Goed dat je zelf per onderdeel kunt kiezen wat je wel en niet wilt; met duidelijke prijsstelling. Tussentijds netjes overleg met ons over eventuele extra diensten. De dienst in de familiekamer van het crematorium in Haarlem was echt erg mooi: sfeervolle kamer die veel intiemer voelde dan een grote aula. Onze moeder was ook erg mooi opgemaakt. Duidelijk gedaan door iemand met liefde voor zijn/haar vak. Alles bij elkaar kan ik echt zeggen dat we dankzij Budgetuitvaart24 hebben ervaren hoeveel troost een mooie uitvaart kan bieden. Dank!

• Bereikbaarheid

Mijn beide ouders hebben een prima verzorging gehad via uitvaart24! Dat zegt genoeg

Mijn ouders wisten precies hoe zei hun uitvaart wilde! Uitvaart 24 heeft dit voor hun beide mogelijk gemaakt! We zijn geweldig geholpen alles is gegaan zoals mijn ouders het wilde. Bedankt!

• Bereikbaarheid

Oprechte interesse en betrokkenheid tegen betaalbare prijzen en volledig transparant

Uitvaart24 laat zien dat het regelen van een afscheid dat voldoet aan specifieke wensen ook voor een normaal bedrag kan zolang je het geen probleem vindt dat zij de locatie bepalen en er beperkte keuze is in tijd. Wij konden prima uit de voeten met 9.30-10.30 u in het intieme paviljoentje bij het crematorium in Ugchelen. Omgeven door veel groen, deur open en een bescheiden opstelling van de uitvaartbegeleider.

• Bereikbaarheid

In een verdrietige periode zijn deze mensen een enorme steun

Om online een crematie te regelen doe je niet zo snel. Maar in een gekke tijd ontkom je er bijna niet aan. Ik heb niets meer dan lif. Alles is me uit handen genomen en heel goed geregeld.avond voor de crematie een persoonlijk gesprek gehad via de telefoon met de uitvaartbegeleider. Er werd alle tijd genomen en heel fijn meegedacht. Ik ben ze zeer dankbaar voor een respectvolle serene crematie waar ik heel fijn op kan terug kijken.

• Bereikbaarheid

Prima en zeer nette uitvaart waarbij het persoonlijke niet over het hoofd wordt gezien, tegen een ze

Naar het overlijden van mijn vader, werden wij door verwezen naar een lokale uitvaartondernemer vanuit de verzekering die mijn vader had afgesloten. Omdat de verzekering van mijn vader niet erg hoog was wilde wij graag zo dicht mogelijk bij dit bedrag blijven. Helaas was de offerte van deze uitvaartondernemer het dubbele dan wij in gedachten hadden. Ook vonden wij sommige zaken wel erg hoog. De goedkoopste kist was bijna €1000,-. Wij zijn op internet gaan zoeken en kwamen uit bij Uitvaart 24. die de gehele uitvaart hebben overgenomen van de lokale uitvaartondernemer en dit naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd, voor de heeft van de kosten. Ik raad iedereen aan ga meteen in gesprek met uitvaart 24 en u komt niet met een kater te zitten i.v.m. de kosten.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.