Hele goede service

Heel tevreden. Alles netjes verzorgd.

Helemaal top

Van het begin tot het eind is alles professioneel en toch met warme belangstelling geregeld. We zijn zeer tevreden en zullen uitvaart 24 aan iedereen aanbevelen. Anouk belde zelfs na 6 weken om te vragen hoe het met ons ging en of ze nog iets konden betekenen.

vertrouwd en zorgeloos

Zeer persoonlijke en prettige begeleiding

• Bereikbaarheid

Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen

Goed contact; vriendelijke, rustige benadering.

• Bereikbaarheid

Keurige uitvaart, adequaat opgepakt en transparant in de kosten. Supertevreden!

Bij de grote, erkende uitvaartverzorgers zijn de kosten buitensporig te noemen. Uitvaart24 laat zien dat dit niet hoeft. Professionele aanpak, goede begeleiding en duidelijk over jouw wensen in verhouding tot de bedragen. Een goede, waardige uitvaart hoeft niet duur te zijn en dat bewijst Uitvaart 24 zeer zeker. Ik ben zeer tevreden en zou Uitvaart24 zeker aanraden in mijn omgeving.

• Bereikbaarheid

Uitstekende en waardige zorg voor een betaalbare uitvaart!

Aangezien wij voor mijn oom die op hoge leeftijd was gestorven, heel weinig belangstellende verwachten en volgens zijn wens de uitvaart in kleine en besloten kring wilde plaatsvinden, was dit een uitstekende manier om waardig en respectvol van iemand afscheid te nemen! Met zo een lage prijs lijkt het onmogelijk, toch kan het.. Fijn ook de diverse uitvaart mogelijkheden voor ieders portemonnee. Van af het moment van aanmelden tot aan de uitvaart en de as ophalen werden we vriendelijk en respectvol behandeld, zoals het hoort. Vanochtend net een telefoontje gehad van een medewerkster die vroeg hoe het was en of ze nog iets konden betekenen.. Financieel moest nog iets worden afgehandeld en dat werd direct geregeld.. Chapeau!! Rob Roelofs, Houten

Snelle service

Uitstekende begeleiding bij technische crematie. Prijs kwaliteitsverhouding prima in orde.

Uitstekend.

Zonder poespas,snel aanwezig,een telefoontje en alles was geregelt. Wij danken Uitvaart24 voor de goede verzorging.

respectvol

Uitvaart24 laat zien dat een betaalbare begrafenis/crematie mogelijk is, zonder te kort te doen aan een respectvolle werkwijze. Ook wordt er goed meegedacht met de nabestaanden. Mijn complimenten.

• Bereikbaarheid

Denkt goed mee met uitvaart regeling.

Goede begeleiding bij uitvaart. Ook op afstand (Leeuwarden / Den Haag) regelen van een crematie.

Snel , duidelijk en ruimdenkend

Wat een enorm fijn en warm gevoel hebben deze mensen ons gegeven. Alles ging telefonisch ivm Corona. We wilde het simpel houden zonder poespas, ze hebben mij geweldig geholpen, kort en duidelijk, ik hou ervan. Mede hierdoor hebben wij een mooi afscheid gehad van mijn veels te vroeg gestorven man .

deskundig, vriendelijk, zakelijk

Met name het contact met de dame die het gesprek kwam doen, vonden wij heel plezierig. Een nicht van de weduwe heeft, helaas, veel ervaring dus we hebben ons goed voorbereid op het gesprek. We wisten wat we wel en niet wilden en deze dame probeerde ons niet tot meer te pushen. Dezelfde nicht heeft de "plechtigheid" geleid en dat ging in goede verstandhouding met de uiteindelijke uitvaarleider. Een paar dagen van te voren belde hij om zich voor te stellen en te vragen of er nog wensen waren. Helaas kon door de coronasituatie de plechtigheid niet helemaal gaan zoals we wilden, maar de weduwe was heel blij met de manier waarop alles is gegaan.

alles perfect geregeld

Wij hebben ons nergens druk om te maken. Alles is heel goed geregeld en verzorgd.

Zeer klant vriendelijke onderneming

Klant gericht, altijd een vriendelijk woord. Nette prijs en ik had binnen zeer afzienbare tijd een offerte in mijn mailbox

• Bereikbaarheid

Gewoon goed........Er wordt gedaan, hetgeen wordt toegezegd.

Bij bijzondere overlijden (geen/of verre familie van de overledene // een suïcide // of anderszins wordt diverse zaken discreet en netjes afgewikkeld.

Uitstekend verzorgd!!

Vanaf het overlijden tot na de crematie was het allemaal goed geregeld.

• Bereikbaarheid

goed en met respect verzorgde crematie

ik ben zeer tevreden

alles super geregeld

Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.

Fantastisch

Heel goed verzorg allemaal we zijn zeer tevreden hoe het geregeld was zeker een aanrader

Alles is goed verlopen

Uitvaart24 is een prima organisatie. Alles is goed verlopen.

• Bereikbaarheid

Respectvolle behandeling, intensieve begeleiding en professionaliteit

Een moment waarop een moeilijke beslissing genomen moet worden en dan bang zijn dat je een verkeerde keuze maakt. Zo kun je het noemen als je gaat zoeken naar een begrafenisondernemer. Een beslissing nemen via internet lijkt dan een onpersoonlijke en onlogische keuze. Echter niets is minder waar gebleken. Vanaf het moment van ophalen van de overledene tot het einde van het gehele proces is dit op een persoonllijke, betrokken en deskundige manier afgehandeld. De kostenstructuur is duidelijk en ook van aanvullende diensten staan de kosten duidelijk vermeld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in overleg persoonlijke wensen te bespreken die buiten de paketten vallen. Je weet waar je aan toe bent en wat het allemaal gaat kosten, dus geen verrassingen achteraf. Een goed gevoel. De medewerkers geven je een betrokken gevoel. Zijn telefonisch, via de mail en via what's app. bereikbaar. Soms zelfs tot laat in de avond om je door het hele proces te begeleiden. Dit is een geruststellende gedachte. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er best wel wat contracten getekend moeten worden die je via de mail binnen krijgt. Het bezit van een printer met scanner is onmisbaar om de documenten te printen, te tekenen, te scannen en terug te sturen naar de organisatie. Ook voor het regelen van rouwkaarten en bloemen krijg je netjes een mail met links doorgestuurd, zodat dit ook zonder veel gedoe direct afgehandeld kan worden via internet. Voor het maken van de rouwkaarten dien je wel een beetje vaardig te zijn, maar je krijgt netjes een gebruiksaanwijzing toegestuurd. Al met al heb ik een heel goed gevoel gekregen hoe het allemaal geregeld is. Een klein minpuntje is dat er in mijn geval om informatie werd gevraagd die ik al eens gecommuniceerd had. Dit kwam waarschijnlijk doordat er 2 verschillende personen zich bezig gehouden hebben met de begeleiding (wat normaal niet gebeurt) en dat er ook nog de algemene mail van de organisatie gebruikt werd voor de communicatie.

• Bereikbaarheid

Respectvol, zorgvuldig en ze maken waar wat ze beloven

De dienstdoende mensen ‘s nachts, de uitvaart begeleidster Thea, de mensen van de drukkerij, allemaal even vriendelijk, behulpzaam, geduldig en zorgvuldig. We zijn echt heel tevreden. Totaal onnodig om 1000 den euro’s meer uit te geven aan een meer ‘ traditionele ‘ uitvaart verzorger.

DUIDELIJK & PERSOONLIJK & GOEDE AFSPRAKEN & GEWELDIGE BEDANKT

Het kiezen van een uitvaart, kosten en afspraken was bij jullie heel duidelijk. Heel persoonlijk en dat doet nabestaande goed. Want een keuze kan niet meer ongedaan worden en spijt hebben van een verkeerde beslissing heeft met afspraken te maken. Afspraken die jullie nakomen dat is geweldig. BEDANKT ALLES

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.