De uitvaart van mijn broer was perfect geregeld. Met warmte en respect hebben we afscheid kunnen nemen. Met name Thea wil ik noemen. Zij voelde perfect aan, in welke sfeer wij afscheid wilde nemen. De kosten werden glashelder uitgelegd. Dank jullie wel!
LIEVE Mensen en de ceremonie meester was alsnog een topper en heb ons met liefde begeleid.Ondanks de situatie en al intens verdriet.Bedankt allemaal..Ik ben zeer tevreden Groetjes MD.Cairo
De communicatie met de uitvaartverzorgster Anouk was prima, goed bereikbaar en er werd goed geluisterd, er werden goede adviezen gegeven, belafspraken e.a. werden na gekomen, en de uitvaartdienst was respectvol en verliep zoals afgesproken. Ook het kostenplaatje was duidelijk, verschillende mogelijkheden werden goed uitgelegd en wisten we precies waar we aan toe waren, geen verrassingen achteraf. Mijn moeder was thuis opgebaard, de laatste zorg werd kundig uitgevoerd. Eerder had ik meegemaakt dat een begrafenisondernemer dagelijks kwam controleren, dat was nu niet het geval. Er kon wel iemand komen als je het niet vertrouwde, maar daar hing dan ook weer een prijskaartje aan. Het basis bedrag voor een uitvaart is laag en voor alle extra’s betaal je. De online kaartenservice was iets minder, we hadden een kant en klaar ontwerp, foto en tekst, maar het was niet mogelijk om die in zijn geheel te uploaden. Je moest de foto en de tekst apart invoeren en je was daardoor afhankelijk van de beschikbare lettertypes op de website. Gelukkig was het allemaal wel te doen en is het toch een mooie kaart geworden.
Vanaf het moment van overlijden van onze zoon waren ze er voor ons. Gelijk bij het melden via het centraal nummer werd veel aandacht en respect getoond. De hele procedure werd duidelijk uitgelegd en tot en met de uitvaartplechtigheid in het crematorium in Lelystad werden we zeer goed begeleid door iedereen. Speciale dank aan Thea, zij heeft geen moeite bespaard om de plechtigheid respectvol en professioneel te laten verlopen. Henk, Stadskanaal
Mijn lieve moeder overleed helaas op 18 november 2020 en wij waren overmand door verdriet. Vanwege de hele goede ervaring die wij hadden met uitvaart24 bij de uitvaart van onze zus twee jaar geleden, was het niet moeilijk om opnieuw voor deze uitvaartmaatschappij te kiezen. Mijn moeder was goed verzekerd maar waarom belachelijk veel betalen als dit niet nodig is. Van het allereerste contact tot aan het moment van het laatste afscheid, zoveel warmte en respect. Mijn moeder werd zo liefdevol en met veel respect opgehaald in haar woning door twee kundige medewerkers die goed voor haar zorgde en haar naar de locatie in Amsterdam brachten. De uitvaart werd geleid door dhr. Naarden. Hij heeft met zijn warmte en mooie woorden ervoor gezorgd dat haar afscheid voor ons iets rustgevends en een bijzonder mooie dierbare herinnering zal blijven. Ik hoop voor ieders afscheid zo'n uitvaartbegeleider waarbij de woorden gesproken worden uit het hart. Heel veel dank voor het verzorgen van een mooi afscheid van onze lieve moeder en oma.
En toen stierf mijn lieve, arme, oude moeder en de wereld werd grijs, mijn gedachten verward en mijn handen onwillig. Eigenlijk wil je op dat moment niets anders dan rust en stilte om je heen en dat terwijl je juist in actie moet komen. We leven tenslotte in een georganiseerde dienstenmaatschappij en dat schept vrijheid maar ook verplichtingen. Het is eigenlijk zo'n moment dat je een paar mensen naast je nodig hebt die weten van de hoed en de rand, die letterlijk een hand op je schouder leggen en je zachtjes toefluisteren; rustig, rustig maar jongen, het komt goed, wij zijn erbij, je bent in goede handen, je bent nu even één van ons. Maak je geen zorgen hoor, wíj leiden je hier doorheen, omdat het ons werk is, maar vooral omdat we dat willen, omdat we houden van de grenzen die vervagen tijdens groot verdriet en de mogelijkheden die dat ons weer schenkt om een beter mens te worden, daarom zijn we hier voor jou. Omdat wij als geen ander weten wanneer ´zaken doen´ tersluiks behoort over te gaan in puur en rechtschapen medeleven schenken we onze ziel voor een kort moment aan jou, om je wat verlichting te geven, gewoon, omdat dat goed voelt. Bedankt mamma, bedankt Mark, Ceylan en Jan Jaap en bovenal, bedankt Maikel, jij steeg waarlijk boven jezelf uit en schonk ons de eeuwige herinnering, bij jou voelden we ons thuis..
Zeer respectvol geregeld in deze tijden.
Onze moeder wilde een sobere uitvaart zonder franje. Wij kozen voor een besloten afscheid met de dag ervoor een condoleanceavond voor degenen die afscheid van haar wilden nemen. Ten tijde van COVID-19 alles op gepaste afstand, inclusief mondkapje, maar wel netjes geregeld. Ook goed voor onze eigen verwerking, ondanks dat je elkaar geen knuffel o.i.d. kunt geven. Het was heel fijn en makkelijk dat alles online en telefonisch geregeld kon worden. Goede communicatie, er werd meegedacht en geadviseerd en op een zeer respectvolle wijze. Alles verliep volgens afspraak en de prijs was precies zoals we van te voren besproken hadden. Dit was ook de reden dat wij voor deze uitvaartondernemer gekozen hebben, vanwege de duidelijke prijzen vooraf. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanbevelen. Of je nu een uitgebreide uitvaart wil of juist een hele sobere; goedkoop of duur, alles is mogelijk.
Ze waren er toen we ze nodig hadden
Bij het bespreken van de uitvaart weet je wat het gaat kosten. Dat is een prettig idee. De uitvaart is ook betaalbaar.
Wij hadden een compleet uitgeklede crematie aangevraagd, en iedereen was zo voortvarend en prettig in de tijd van Corona een absolute verlichting in sombere tijden.
Mijn vader wilde een sobere uitvaart zonder franje. Wij kozen voor een zgn. doorloop; de kist werd overgebracht naar de begraafplaats en vandaar direct door naar het graf. Wij hebben de kist zelf naar de laatste rustplaats begeleid en laten zakken. Het was heel fijn en makkelijk dat alles online en telefonisch geregeld kon worden. Goede communicatie, er werd meegedacht en geadviseerd en op een zeer respectvolle wijze. Alles verliep volgens afspraak en de prijs was precies zoals we van te voren besproken hadden. Echt tranparant dus. Dit was ook de reden dat wij voor deze uitvaartondernemer gekozen hebben, vanwege de duidelijke prijzen vooraf. Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen via de uitzending van Radar. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanbevelen. Of je nu een uitgebreide uitvaart wil of juist een hele sobere; goedkoop of duur, alles is mogelijk.
Zeer professioneel en duidelijk geholpen door Jaap-Jan Palma. Vaste prijs afspraak. Hopelijk hoef ik voorlopig geen gebruik te maken van hun diensten en als het zover is, zal ik zeker weer gebruik maken van uitvaart 24.nl. Mijn speciale dank gaat uit naar Maikel Naarden, de uitvaartbegeleider en ook de rest van het team, bedankt. De crematie op Zorgvlied is een aanrader.
Vanaf het moment van overlijden tot na de crematie waren ze er voor ons. Op mails werd snel gereageerd en alles werd tot in de puntjes uitgelegd en geregeld. Kan niet anders zeggen, de service was top!
Had me van tevoren op de website georiënteerd en een keuze gemaakt. Vanwege de Covid-19 problematiek wilden we in zeer kleine kring (6 personen) afscheid nemen. Simpel en zonder onnodige en ongevraagde toevoegingen. Direct na het overlijden hierover telefonisch met Uitvaart24 (Jan-Jaap Palma) overlegd. Ik kreeg heldere instructie en had een prettig gesprek. Daarna volgde een uur later het transport van het verzorgingshuis naar het rouwcentrum. Dit werd zeer professioneel en heel respectvol uitgevoerd door het ingezette personeel. Geen uitgestreken gezichten, gewoon sympathieke mensen die hun werk keurig en kundig uitvoerden. Het rouwcenrum waar we later definitief afscheid namen, bevindt zich in een bedrijvengebied bij de Westhavens in Amsterdam. Niet idyllisch natuurlijk, maar daar zaten we ook niet op te wachten. Ik wist dat van tevoren. Het zaaltje in het pand voldeed prima aan de verwachtingen. Sober, maar we kregen er alle privacy en hebben op intieme wijze afscheid kunnen nemen. Ook daar werden we prettig bejegend door het personeel dat zich eerbiedig terugtrok. Ook de administratieve afwikkeling is later geheel volgens afspraak verlopen. Prima organisatie, transparant en betaalbaar. Geen verrassingen achteraf!
Hallo mijn man is overleden in november , tijdens de corona ,dus weinig keus. hij was verzekerd bij ardanta voor een bedrag van 5000.euro toen heb ik ze gebeld en gevraagd wat kost een uitvaart met 15 pers- toen kreeg ik te horen tussen de 4500 a 6500 zonder iets er bij. want het was corona tijd. toen ben ik gaan infomeren bij div uitvaart verzekeringen , want ik had een vrij besteedbaar bedrag, daar moet je dus we op letten als je ergens anders heen gaat. en toen kwam ik uitvaart 24 tegen en die kwam bij mijn als beste overeen. 3 offertes gekregen allemaal een goede prijs de prijs van mijn uitvaart 2450 ,toen had ik wat ik graag wilde.. alles keurig verzorgd prima contact, ze dachten met je mee. mijn man werd netjes opgehaald heel medelevend. wij mochten alles zelf doen als wij dat wouden. alles werd in alle rust gedaan .bij ons waren er 2 dames heel lief en fijn ,een gezellig gesprekje , geen haast gewoon alle rust die je op dat moment nodig hebt. dus daarom voor Uitvaart 24 een dikke 10. Alles was met een maand afgehandeld en het overige geld op mijn rekening gestort ze zeggen altijd de ene zijn dood de ander zijn brood. maar bij Uitvaart 24 niet .. allemaal bedankt bij Uitvaart 24
Zeer goed verzorgd alles, snel en to the point. Klein aandachtspunt is de tenaamstelling van sommige correspondentie.
Ook onze moeder was niet voldoende verzekerd. Ik had die nacht toen ik maar even tijd had erover na te denken geen beter besluit kunnen nemen. Het ophalen in de nacht, het afscheid in de familiekamer en crematie, alles was heel vriendelijk verzorgd. Helaas kon door de maatregelen overal niet de hele familie uit Duitsland aanwezig zijn, Wij hebben ons geen minuut in de steek gelaten gevoeld.
Mijn moeder was slecht verzekerd. Er was bijvoorbeeld een polis uit 1943 die 100 gulden zou uitkeren. En nog een paar van dat soort polissen. Ikzelf heb op dit moment ook niet het geld om te zeggen ik trek eens even vijf of tienduizend euro uit de portefeuille. Dat in combinatie met een kleine familie en Corona (wie komt er wel?). Van iemand uit de uitvaartwereld had ik wel eens gehoord dat de aula wel vierduizend euro kan kosten. En dan sta je daar met 15 mensen! Zo kwamen wij dus via een vriend van mij in contact met Uitvaart24. En vanaf het eerste contact was respectvol wat mij betreft het kernwoord. Mijn moeder is door twee keurige heren in een prachtige begrafenisauto opgehaald en ze is enkele dagen later gecremeerd. Ik heb haar as nu hier thuis. Alle contacten waren prettig. En inderdaad geen aula en ik heb zelf aangifte van het overlijden gedaan bij de gemeente. Maar dat is een keuze. Ik kijk er met tevredenheid op terug. En de rekening? 899 euro. Zo hadden we geld over om mensen bij ons thuis te laten komen en daar lekker te eten en te drinken. Zoals mijn moeder het graag zag.
Doordat ik op voorhand al contact had opgenomen met dit uitvaartcentrum omdat mijn vader nog enkele dagen te leven hebben zij onze familie enorm goed geholpen. Onze de wensen zijn conform de afspraak prima geregeld. De details werden hier tijdig onderkend door hun waardoor wij als familie hier geen zorgen over hadden. Tijdens de crematie was dan ook alles naar wens zoals mijn vader dit wilde. En natuurlijk de financiële afhandeling klopte alles. Ik ben na aanleiding van het TV programma Radar bij jullie uitgekomen nadat ik heb gezien hoe andere uitvaartcentrums er een ongelofelijke bende van maken ten nadele van de nabestaanden van de overledene. Ik kan hieruit ook dan opmaken dat Uitvaart24 doet wat het zegt!! Met name Jan Jaap Palma heeft dit voor mij en mijn familie perfect geregeld. Bij deze nogmaals mijn dank hiervoor.
Moet zeggen dat mijn kontaktpersoon, Thea, zeer vakkundig is.
Kundige en ervaren begeleiding, die toch heel persoonlijk en warm menselijk was
Wij zijn heel blij geweest met de begeleiding en hulp van Thea bij deze trieste gebeurtenis. Ze stond altijd klaar met raad en daad. Een hele geruststelling voor mijn schoonmoeder die het allemaal een beetje te veel werd. Ondanks een klein budget toch een groots afscheid. Dikke pluim.
Keurig en netjes geholpen in daad en woord. De werkethiek staat hoog in het vaandel en is te merken. Bijzondere mensen met bijzondere woorden in moeilijke tijden.
Goed bereikbaar, belde tijdig terug. Kostenraming klopte. Kaarten zelf maken via link: dat mag best klantvriendelijker en gebruikersvriendelijker. Uitvaartleidster matchede naar ons idee niet. Wij moesten opeens door Corona nieuwe maatregel nog meer mensen afbellen en ik vind dat dan de business bij de 45 kaarten die al verstuurd waren en men al liet weten te komen, best voor ons had mogen staan. Wij hadden al een grotere zaal en die ook betaald!! Nu terug naar 30 en dat gaf onnodig verdriet en narigheid. Wel in de grote zaal met zo weinig mensen etc.. Daarnaast : mijn tel.nr. herhaaldelijk verkeerd noteren (terwijl goede herhaald werd) en straat verkeerd spellen??? Slordig alsook op laatst moment vlak voor t afscheid laten tekenen...?? Naar gelukkig hebben wij t zelf goed en waardig kunnen doen. Excuses helpen achteraf weinig. Andere utivaartleidster was beter geweest.
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling en wat vervelend om te vernemen dat onze dienstverlening niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Begrijp uw frustratie omtrent de aula en de reeds uitgenodigde personen. Helaas hebben wij als uitvaartondernemer geen enkele invloed op de aangepaste regelgeving vanuit de overheid. Net als elke ondernemer, in welke branche dan ook, zijn ook wij overvallen door de afgelopen periode waarin het aantal belangstellenden opeens drastisch werd teruggedraaid. Graag zou ik met u in contact komen om u klachten verder te bespreken. Zou u mij wellicht kunnen bellen? (085-0160070) Met vriendelijke groet, Jan-Jaap Palma
Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.