5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitvaart 24 heeft mij deskundig en op een begripvolle wijze geholpen met het regelen en verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Ook de dames, die mijn moeder uit het verpleeghuis kwamen halen toen zij overleden was, hebben mijn moeder deskundig en zeer respectvol behandeld. Zal zeker aan vrienden en kennissen Uitvaart 24 aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je een simpele crematie wil en dat wilde mijn oma dan ben je bij uitvaart 24 aan het goede adres. Na datje geliefde is opgehaald kun je haarborstel hem niet meer zien. Kosten 1250 euro andere uitvaart bedrijven hebben mij gewaarschuwd er niet mee in zee te gaan. Reden er zouden extra kosten achteraf worden berekend. Niks van waar na een paar dagen een keurige rekening en geen cent te veel. ik raad iedereen uitvaart 24 aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke mensen. goede duidelijke info. Er wordt goed meegedacht. Goede tips

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig verzorgd, mooie kist, met respect behandelt, zal het zeker bij anderen aan bevelen, enigste min puntje is de loods aan de buitenkant, maar de binnenkant maakt alles goed, keurig netjes!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en zeer respectvol .... Alleen bij de crematie had de uitvaartleider iets meer aandacht aan het draaiboek van nabestaande moeten besteden maar ondanks dat is het keurig netjes verlopen niks op aan te merken een keurig nette uitvaart.. dank jullie wel voor jullie steun

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles snel geregeld en af gehandeld,

Aanraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in hele goede samenwerking met u de crematie van m’n zus verzorgd m’n compliment voor het in korte tijd zo waardig en soepel en mooi voor de na bestaande dit te kunnen afsluiten met vriendelijke dank hiervoor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede ervaring met Uitvaart 24. Na een telefonisch contact op zondag begin van de middag was de begeleidster Marise er al rond 5 uur. Er werd bij de voorbereidingen goede en duidelijke informatie verstrekt door haar. Zij heeft de hele plechtigheid keurig en stijlvol verzorgd en conform onze wensen begeleid. Marise was zeer betrokken en begripvol en had ook aandacht voor de nazorg. Alles is binnen het budget naar wens verlopen. We kunnen met een goed gevoel terugkijken op een waardig afscheid. Kortom, Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle bovenstaande punten heel goed. Dit leidde tot een uitvaart waar je met een mooi, tevreden gevoel aan kan terug denken.Met dank aan Anoek, voor de rustige wijze van begeleiden en nazorg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen uitstekende uitvaart verzorgd en prijs kwaliteit uitstekend

Zeer meegaand, begripvol, bereikbaarheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met uitvaart 24 ,zeer profesioneel en zeer medelevend Het was een hele mooie dienst dankzij Uitvaart24

Uitvaart24 is top ga zo verder

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had graag van te voren geweten dat er kosten aan zouden zitten om mijn moeder nog heel even te kunnen zien om te kijken of ze er mooi bij lag, maar toen ik haar zag op de dag van de uitvaart zag ze er heel goed uit gelukkig! Het is een heel waardig afscheid geworden. Bedankt uitvaart 24

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige ervaring. Deskundig, dienstbaar personeel. Prijs prestatieverhouding een dikke 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed en netjes geregel . bedrijf dat haar verzorgde en in de kist legde had de overledene niet gewassen en plaatje niet ingekregen ,heb na 2 dagen gebeld hebben toen plaatje ingekregen en de overleden nog verzorgd(opgemaakt). foutje de nota was naar de verkeerde persoon gezonden maar na een telefoontje alles netjes opgelost . zou uitvaart 24 wel aanbevelen omdat ze gelijk klaar staan en alles netjes in orde maken. en de uitvaartbegeleider een compliment voor zijn inzet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige deskundige uitvaartbegeleider. Korte lijnen via mail en app met mensen op kantoor. Zeer van deze tijd. Was vooraf sceptisch, omdat ik ‘normaal ‘ gewend ben om ontzorgd te worden bij een uitvaart. Ben achteraf echter zeer te spreken. Organisatie van deze tijd en betaalbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Telefonisch fijn contact. Rustig en men neemt de tijd. De dame en heer die onze moeder kwamen verzorgen gaven ons alle ruimte mee te helpen met haar. Marise den Oudsten heeft de uitvaart geregeld. Rustig, openstaand voor al onze wensen, gaf fijne tips en hulp. Echt geweldig geregeld. Wij zouden Uitvaart24 aan IEDEREEN aanbevelen! Dank jullie wel voor alle hulp,het meedenken en steun.

4 sterren: goede service, goed behandeld

TOP ! Heel erg goed geholpen, goede adviezen en heel erg meelevend. Ik hoop het voorlopig niet meer te hoeven regelen maar mocht dit wel het geval zíjn neem ik zeker weer contact op met uitvaart24.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg fijn begeleid door Merise den oudste die verder gaat dan alleen maar een nette uitvaart willen regelen. Zij geeft advies, ondersteunt echt en is dag en nacht bereikbaar voor advies, meedenken of dingen te regelen over te nemen . Heel dijn in een al erg moeilijke tijd !

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.