5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Very friendly and professional service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een mooie uitvaart, mede dankzij Uitvaart 24, die respectvol handelen, al onze wensen zijn uitgevoerd, gewoon perfect!

Goede verzorging

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lieve aardige mensen erg meelevend en respectvol..... Super aardige ,lieve “gastvrouw” Bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positieve ervaring Uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Goede telefonische begeleiding en zeer respectvol. Zou het iedereen aanraden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan niet anders zeggen dan alles netjes geregeld. Je kan echt voor weinig een nette goed geregelde uitvaart hebben. Je kan het helemaal naar je wensen maken. Communicatie is ook helemaal goed zo wel ervoor als na de crematie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles wat via Uitvaart24 was geregeld is perfect gelopen. Het ophalen van onze moeder was zeer waardig en respectvol. De rouwkaarten werden 1 dag later al bezorgd. En alle lof voor uitvaartbegeleidster Patricia Winkel. Wij hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij haar. Dacht goed met ons mee en tijdens en na de uitvaart liet zij blijken dat zij een zeer warm mens is. Complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de afhandeling. Alle voorkomende problemen werden op een goede manier opgelost. Heb (helaas) 2x binnen 1 jaar gebruik moeten maken van de diensten. Hoop dat het nog even duurt maar zal de volgende keer zeker weer gebruik willen maken van de diensten van uitvaart24. Pakket keuze vind ik helemaal geweldig zo weet je precies waar je aan toe bent.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zochten een technische crematie en kwamen bij uitvaart 24 uit. Nadat de offerte was uitgebracht hebben we besloten. Daarna, voor het overlijden, nog diverse keren contact gehad. Altijd bereikbaar en vriendelijke mensen. Empatisch vermogen was groot. Afhalen van de overledene gebeurde op afgesproken moment en zeer stijlvol en met respect.

Prima geregeld allemaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige locatie in een rustig stukje Delft met veel groen. Ook de accommodatie is ruim van opzet, modern, fris en rustgevend. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het heeft mij zeer verrast!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer verzorgde crematie gehad voor een zeer schappelijke prijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier waarop er met mijn overleden echtgenoot werd omgegaan was met respect en zorg. Ook na mij toe waren de medewerkers van uitvaart 24 zorgzaam en respectvol. Ondanks dat het moeilijk was heb ik er een goed gevoel bij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot en persoonlijk contact. Je wordt goed geinformeerd en op de hoogte gehouden tijdens het hele proces.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn perfect geholpen door Marise den Oudsten. Aan alles was gedacht, het kon niet beter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hartelijk, ontspannen en meedenkend. Een luisterend oor meteen bereikbaar een zeer mooi afscheid verzorgd. Niets is onbespreekbaar en een zeer grote kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werken met veel respect en kundige mensen om in de periode tussen overlijden uitvaart het nodige te regelen om family bij te staan een zeer goed uitvaart bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beetje snel met uw enquête, Moet de as nog toegestuurd krijgen. Voor de rest perfect..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijkheid.en veel begrip ervaren. Ben zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden, vooral over de sfeervolle ruimte waar mijn moeder was opgebaard en waar in een kleine besloten kring afscheid genomen kon worden.Ze namen alle tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij ons was alles perfect geregeld, precies wat onze wens was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke mensen die luisteren met geduld na je wensen en alkes ook dien wat ze zeggen zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele goeie ervaring vriendelijk duidelijk alles op tijd vlgs afspraak. Op de dag zelf een heel mooi welkoms woord en lief gesproken geweldige man zo lief/vriendelijk top gedaan .

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.