5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig om samen met Arianne van Dorth de uitvaart van mijn vader vorm te geven. Goede tips om een uitvaart budgettair toch mooi te kunnen maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot eind goede dienstverlening, flexibel om op laatste moment nog aanpassingen te maken. Goed bereikbaar en bellen snel terug. Klein verbeterpunt in de communicatie: iets betere communicatie over wanneer formele documenten verwachte kunnen worden zoals overlijdensakte en verder informatie van de uitvoerder.

Zorgzame en betrokken dienstverlening

• Bereikbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed behandeld. Meelevende mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitvaart24 heeft de uitvaart van onze moeder geregeld en wij kunnen hierover alleen maar zeggen dat het naar onze volledige tevredenheid is uitgevoerd en op een zeer prettige wijze!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer respectvolle omgang met en aandacht voor de overledene, door de uitvaartbegeleider waren er woorden van troost en aandacht, het heeft de nabestaanden goed gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon alles perfect, niks meer en niks minder. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel goed begeleid. De manier waarop de kist uit het verpleeghuis werd gedragen door twee dames, de vriendelijkheid en betrokkenheid van beide dames. Geweldig en een pluimpje voor Sjoek Nutma. Wij zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel goed en snel geholpen door Uitvaart24. Wij kunnen iedereen aanraden om gebruik te maken van dit top bedrijf. Warm, professioneel en deskundig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met respect en zonder poespas de familie begeleid bij de uitvaart, alles keurig volgens afspraak. Dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel erg dankbaar met alles wat jullie hebben gedaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is heel triest als je een dierbare verliest, maar het is wel heel prettig als alles goed geregeld is en dat was bij Uitvaart 24 goed geregeld. Zeer transparant geen extra kosten deskundige begeleiding en wat je niet wilt betaal je ook niet. Kortom ik ben zeer tevreden hoe de crematie van mijn man is verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles prima verzorgd, zoals wij hadden aangegeven. Zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mw. Davids heeft ons op een professionele manier, in een redelijk tijdsbestek van informatie voorzien en keuzes laten maken en met ons mee gedacht. Zij heeft een prettige stem. Is rustig en empatisch. Ik kreeg van veel mensen terug dat zij heel goed verstaanbaar was. Dat is wel zo prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige "nabeschouwing".

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn hoe alles door jullie werd geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn vader heeft een keurige uitvaart naar wens gehad. Respectvolle en dienstverlenende medewerkers, duidelijk en begripvol. Mijn vader is opgehaald met alle rituelen die fijn zijn bij een uitvaart (voor ons), buiging, alles heel rustig, iemand liep voor de mooie wagen uit totdat ze uit het zicht waren. Toen wij zijn as gingen ophalen, waren wij vergeten een afspraak te maken. Wij mochten blijven zitten met een kop koffie en alles werd geregeld voor ons, pa kon gewoon die middag mee. Goede ervaringen in een warrige en verdrietige tijd. En de prijs is heel schappelijk. Mijn moeder is erg te spreken over hoe het is gegaan, en ik ben gewoon blij dat het geregel goed en makkelijk ging. Wij bevelen Uitvaart24 aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitvaart24 heeft zeer adequaat en vaardig onze opdracht uitgevoerd, zonder verder veel poespas. Op geen moment heb ik de service als opdringerig of ongepast ervaren. Alles is volgens afspraak perfect afgehandeld tegen een zeer scherpe prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben het het goed ervaren maikel was geweldig en heeft het in hele goede banen geleid het was een hele mooie uitvaart er was van tevoren al een gesprek geweest wat er allemaal moest gebeuren en dat was heel fijn

Wij zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen Daarvoor dank Groetjes Angela

We zijn erg tevreden over uitvaart 24

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je staat voor moeilijke beslissingen en wordt door Uitvaart24 op zeer discrete wijze geholpen. Ook met uw nazorg zijn wij uiterst tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks de nare gebeurtenis een prima gevoel aan over gehouden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de uitvaart die is verzorgt door Uitvaart24. De uitvaart verzorgster Thea van Veenschoten ben ik zeer erkentelijk voor haar hulp . Mijn moeder heeft een waardige uitvaart gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks de verdrietige omstandigheden een prettige ervaring. Met Patricia Winkel hadden we gelijk een klik. Rustig, vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft de uitvaart van onze moeder uitstekend begeleid.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.