Word netjes optyd bezorgd het blad ziet er inhoudelijk goed uit
Keurig verzorgd
Prachtig blad van mooie kwaliteit en milieuvriendelijke verpakking
Het blad is gemaakt van mooi glad papier en voorzien van mooie kleurenfoto's. Het blad ziet er prima en zeer verzorgd uit en is in een folie verpakt.
Goede leesbaar
slechts ontvanger.
Het blad ziet er uitnodigend uit, heeft een prima formaat, het lettertype heeft een prima grootte en heeft een gewaagde lay-out( de tekst valt nog net niet van de pagina).
Heel goed dat jullie het blad verpakken in biologisch afbreekbaar materiaal. Wel houd ik zelf meer van mat papier dan van glanzend papier.
Niet veel ervaring
Netjes verzorgd blad, goede kwaliteit.
Ik vind het gebruikte lettertype erg klassiek en; nodigt niet uit tot lezen, integendeel. De spatiëring binnen woorden (naast illustraties) doen mij zeer aan de ogen. Er komen nogal eens 'zetfouten' voor; in het jongste nummer: blz. 2, 13, 32. E.e.a. hangt ook samen met de nagenoeg overal gehanteerde optie (in Word) Uitvullen. De accentuering van bijzondere tekst vind ik wat te nadrukkelijk. [ 'Adressering en ...': het jongste nummer ontving ik tweemaal. ]
Geleverd
Het blad is mooi gedrukt, overal goed afgesneden en gedrukt op stevig en mooi papier. Ook de inkt ziet er overal goed uit. Een aanrader!
Altijd een mooi gedrukt blad dat netjes zonder scheurtjes of deukjes aankomt. Heel goed dat de verpakking bioafbreekbaar is. Misschien is het mogelijk om ook het plastic laagje op t papier te vervangen voor iets duurzamers?
De onderliggende gedachten komen niet echt goed over. Ook betreftt het wat fragmentarische voorbeelden. De gehele orgnisatie en doelstellingen zijn goed en komen degelijk over. Graag zou ik willen meehelpen aan een de verzetting ervan, en zo nodig bepaalde vraagstukken mee in kaart brengen om het naar een hoger niveau te brengen...
Het blad GEM is erg informatief over hoe onze voorouders leefden, woonden en werkten. Het is een goed aanvulling op andere genealogisch bladen.
Goed verzorgd, goed leesbaar qua lay-out en lettertype
Geen verdere specifieke ervaring met de drukker. Het blad ziet er qua lay-out en typografie afgrijselijk uit.
Prima! Geen enkele aanmerking. Houwen zo!
Een mooi blad, luxe uitstraling, prettige lay-out en goed leesbaar.
Ik heb geen ervaring met de drukkerij, maar ben wel blij met de kwaliteit van het blad
Leuk blad over genealogie. Jammer dat de afbeeldingen (screenshot, scans en sommige foto’s) onscherp of van lage resolutie zijn.
GEM ziet er altijd prima uit, goed leesbaar en heldere kleuren. Ook duidelijke adressering en goed, milieubewust verpakt.
Fraai drukwerk op aangenaam papier. Scherpe foto’s en aangenaam aandoende layout.
Uraniumweg 21
3542 AK Utrecht
BladNL is een uitgeverij en drukkerij. We hebben ons gespecialiseeerd in magazines voor de niet- en semi-professionele markt. Zo maken we bijvoorbeeld ledenbladen, clubbladen, wijkkranten, kerkbladen en personeelsbladen. Alle productie verzorgen we in eigen huis. BladNL werkt voor honderden klanten uit heel Nederland en België. Door onze efficiënte productie en specialisatie kunnen we een unieke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden die naadloos aansluit bij de behoeftes van onze specifieke doelgroep. BladNL zorgt ervoor dat u zonder zorgen een zeer mooi blad maakt tegen veel lagere kosten dan u gewend bent. [email protected] 030-2416975