Prima bedrijf, altijd mooie boekjes
Prima.
Fijn
Ik vind dat BladNL voor een goede zaak staat.
Mooie lay-out, duidelijke, heldere foto's en een duidelujk schrift. Kortom, het ziet er prima uit.
wat een blad, compact niet te overdadig met advertenties, en altijd weer leuke verhalen, ontmoetingen en zeer veel goede tips
Netjes en duurzaam verpakt! Goede bezorging en mooi drukwerk
Zeg overzichtelijk en mooi... En bn blij met de milieu vriendelijke verpakking
Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het Ledenmagazine van de Bedford Belangen Club
Keurig verzorgd, bio verpakking! Mooie kleuren Compact
Boekje ziet er altijd keurig verzorgd en duidelijk uit
GEEN ERVARING
Mooie kwaliteit papier, goed leesbaar. Wel erg goed verpakt in plastic, lastig te openen
Nog niet eerder over uitgever van Historica nagedacht. Maar ziet er goed uit.
Het blad ziet er keurig verzorgd uit. Kleurstelling is mooi. Zelfs de folie waarin het wordt verstuurd is over nagedacht.
Helemaal oke
Wij krijgen het blad Prikkels van onze zeil-en watersportvereniging tegenwoordig van Bladnl, en zijn daar zeer tevreden over. De folie is gemaakt van o.a. mais waardoor het in de biobak kan. Pluim voor Bladnl! Het drukwerk zelf ziet er uitnodigend uit door de kleurstelling en het is een feestje om te lezen zodra het blad weer op de mat ligt. Wij zijn zeer tevreden!
e.e.a. ziet er goed verzorgd uit. positief dat het folie biologisch afbreekbaar is.
Het blad Den uitlaat is heelmooi kleur en alles is heel duidelijk leesbaar. Ik geniet van dit blad. Ga zo door!!!!!
Wat ik echt top vind, is het folie om het blad heen. Geen plastic ookal voelt dat wel zo. Goede bescherming en toch biologisch afbreekbaar! Uiteraard is het blad ook van goede kwaliteit :)
Voordat BladNL betrokken was als drukkerij, oogde het clubblad saai/amateuristisch (door o.a. goedkoop ogend papier en zwart/wit). Nu is het uitnodigend, fleurig, met mooie kleuren en vooral "stevig" (stevig papier/compact formaat). Ook prettig idee dat de beschermfolie ecologisch afbreekbaar is al zou het van mij ook zonder folie mogen.
Schitterende lay-out. Keurig verpakt verzonden. Al jaren zeer tevreden met het resultaat van Blad nl
Super tevreden over de kwaliteit van dit product.
Fantastisch dat de folie om het blad van afbreekbaar materaal is gemaakt. Helaas lijkt de kwaliteit van het papier niet van dien aard - kan dat wellicht ook van milieu-verantwoord materiaal gemaakt worden? Geen glossy, maar gerecycled papier....
Uraniumweg 21
3542 AK Utrecht
BladNL is een uitgeverij en drukkerij. We hebben ons gespecialiseeerd in magazines voor de niet- en semi-professionele markt. Zo maken we bijvoorbeeld ledenbladen, clubbladen, wijkkranten, kerkbladen en personeelsbladen. Alle productie verzorgen we in eigen huis. BladNL werkt voor honderden klanten uit heel Nederland en België. Door onze efficiënte productie en specialisatie kunnen we een unieke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden die naadloos aansluit bij de behoeftes van onze specifieke doelgroep. BladNL zorgt ervoor dat u zonder zorgen een zeer mooi blad maakt tegen veel lagere kosten dan u gewend bent. [email protected] 030-2416975