Het ziet er verfrissend goed uit metmooie scherpe afbeeldingen
Een keurig en goed verzorgd blad.
Het magazine Natuurhus Almelo ziet er altijd kleurrijk en perfect gedrukt en verzorgd uit. In een handzaam formaat en altijd netjes op tijd bezorgd.
Heel goed overzichtelijk en prettig om te lezen
Ziet er altijd prima uit!
Zeer netjes, neutrale geur aan het boekje, mooie kleuren. Fijn leesbaar
Het contactblad van onze vereniging van verzamelaars van de postzegels van de U.S.A en Canada ziet er nu perfect uit, mooie layout en scherpe druk.
Op het blad valt niks aan te merken. Ik heb een opmerking bij de vraag ,insealen, is het mogelijk hiervoor papier ipv plastic te gebruiken. in verband met het millieu.
Beste Frans, Bedankt voor je recensie! Voor het insealen wordt geen plastic maar biofolie gebruikt. Deze folie wordt gemaakt van zetmeel en is 100% biologisch afbreekbaar. Omdat het composteerbaar is, kan je de insealfolie thuis ook gewoon in de GFT-container doen in plaats van bij het restafval. Het is dus net zo milieuvriendelijk als papier. Het voordeel ten opzichte van papier is echter dat jullie blad beter beschermd is tegen vocht en weersomstandigheden. Met hartelijke groeten, Team BladNL
Prettig formaat en een mooie opmaak. Heldere foto's. Kortom het is lekker leesbaar!!
Prima kwaliteit!
Alles ziet er altijd keurig verzorgd uit. De verpakking is goed. De afwerking is goed
Ik vind het papier erg fijn, mooi dat het stevig papier is en dat de kaft wat glimmend is. De foto's zijn niet heel scherp. Dat vind ik jammer. Vooral vind ik dat jammer van de foto op de kaft. De pagina's zijn in zwart-wit gedrukt en dan valt het minder op als de foto's niet zo scherp zijn. Verder vind ik het formaat fijn en de tijdschriften zien er netjes uit.
Een prima drukker met een professionele uitstraling.
sinds kort door U gedrukt, wat een verbetering
goede kwaliteit van het blad. papier is erg mooi. zeer tevreden.
Ik ben zeer tevreden. Wij hebben eindelijk een mooi verenigingsblad van goede druk kwaliteit wat ook nog eens op tijd geleverd wordt.
Deze eerste vernieuwde editie 2017-1van de 43-jaargang Norton Vlub Nederland is een ware verademing, vooral ook qua formaat. Het A4-formaat van de vorige jaargangen was veel te groot voor de omvang van eedere edities van de jaargangen 40 t/m 42. Ondanks het wat kleiner formaat leent dit zich toch goed voor mooie kleurrijke plaatjes, wat bij het vroegere A5-formaat t/m jaargang 39, dat op zich een prettig formaat was, niet zo goed mogelijk was te realiseren. Nu is een goed kompromie gevondentussen tekst, kleurrijke plaatjes en formaat.
grote stap vooruit ziet er professioneel uit en daardoor aantrekkelijker om te lezen.
geen
Mooie luxe uitgave met een goede gedetailleerde weergave van foto's. Helder duidelijk lettertype met een voldoende dikke zwarte letter. Het formaat is handzaam. Voor mij mag het best wat groter zijn, op het standaard A4 formaat bijvoorbeeld.
De Veeteler wordt erg mooi gedrukt, fijn handzaam boekje met duidelijke letters en vormgeving.
Voorheen werd USCAPost in eigen beheer gedrukt, maar ik vind de door Bladnl gemaakte krant veel mooier
goede layout
1e ervaring maar keurige verzendwijze en mooi blad
Mooie opstekker vor de kwaliteit van ons clubblad
Uraniumweg 21
3542 AK Utrecht
BladNL is een uitgeverij en drukkerij. We hebben ons gespecialiseeerd in magazines voor de niet- en semi-professionele markt. Zo maken we bijvoorbeeld ledenbladen, clubbladen, wijkkranten, kerkbladen en personeelsbladen. Alle productie verzorgen we in eigen huis. BladNL werkt voor honderden klanten uit heel Nederland en België. Door onze efficiënte productie en specialisatie kunnen we een unieke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden die naadloos aansluit bij de behoeftes van onze specifieke doelgroep. BladNL zorgt ervoor dat u zonder zorgen een zeer mooi blad maakt tegen veel lagere kosten dan u gewend bent. [email protected] 030-2416975