Het blad was heel mooi gedrukt. Stevig papier en mooie kleuren. Dit blad valt met het lezen niet meteen uit elkaar als je het dubbelvouwt of als je de bladzijde omslaat. Ook het pagina formaat was super handig (grootte van 1 A4tje). Mooi!
mooie vormgeving
Voor een relatief kleine vereniging is het bestuur er uitstekend in geslaagd een heel mooi en leesbaar verenigingsblad te maken. Het is iedere keer een genoegen het blad van A tot Z te lezen., inclusief de prima fotoweergave
Het ziet er prima uit, milieuvriendelijk verpakt en is nog nooit beschadigd aangekomen
Blad ziet er goed uit en nodigt uit tot lezen/bladeren
Bladen zien er netjes uit en zijn van goede kwaliteit. Op het blaadje dat er bij zit, staat dat de folie om het blad geen plastic is maar voornamelijk mais. Heel milieubewust, daar houd ik van.
Het blad zelf is prachtig gemaakt, vakwerk. De sealing is vervelend om open te maken.
De letters zijn goed duidelijk leesbaar en alle kleuren zijn erg mooi
Topkwaliteit van dit prachtige skeelerblad de Sprinter!
Blad ziet er altijd mooi uit qua vormgeving en kleur
Ik ben erg blij met dit blad. De uitvoering is goed verzorgd. Het lettertype is duidelijk en de kleuren zijn prachtig. Een aanrader.
Veel foto's en goede omschrijvingen..
zeer duidelijk en helder is goed leesbaar en de foto`s zijn helder en mooi weer gegeven
Ziet er verzorgd uit, mooie opmaak.
Ontvang twee keer per jaar het Doerakclubblad en eenmaal de ledenlijst en het geheel ziet er altijd keurig verzorgd uit.
Prettig leesbaar clubblad, mooi stevig half glanzend papier, goede lay out, duidelijk lettertype, geen volgelopen letters bij de donkere ondergrond, speelse tekstverwerking door een enkele foto heen, voldoende foto's zodanig dat je de tekst niet vergeet te lezen en alleen maar plaatjes kijkt en een prettig kleurgebruik zowel binnenin als bij de omslag! Hier staan een paar geweldige vakidioten aan het roer en die zijn zeldzaam....kortom Top dus.
Ga zo door.
wesdfgh
Prima blad, lekker overzichtelijk en goed aanvoelend papier. Vooral de composteerbare verpakking is goed over nagedacht...
Super mooi blad elke keer kijk ik er weer na uit hoe mooi die er deze keer er uit zou zien
Perfect vanwege: de uitstraling van ons clubblad de goede prijs/kwaliteit verhouding wanneer contact noodzakelijk is, dit ook nog eens heel goed verloopt de folie die biologisch afbreekbaar is ETC., etc., etc. Ik kan nog doorgaan; maar wij als bestuur én onze redactie zijn uitermate tevreden!!!
Fijn formaat, neutrale geur, duidelijk leesbaar en milieuvriendelijk verpakt!
Het blad is gemakkelijk te lezen, alles zeer overzichtelijk , de foto's zijn ook zeer duidelijk en mooi van kleur.
De foto's in het blad zijn vaak scherp en mooi gekleurd.
De uivoering en kleurzetting van het blad van de NBSV is zeer mooi en de verpakking is van "groen" materiaal zodat dit in de compostbak kan.
Uraniumweg 21
3542 AK Utrecht
BladNL is een uitgeverij en drukkerij. We hebben ons gespecialiseeerd in magazines voor de niet- en semi-professionele markt. Zo maken we bijvoorbeeld ledenbladen, clubbladen, wijkkranten, kerkbladen en personeelsbladen. Alle productie verzorgen we in eigen huis. BladNL werkt voor honderden klanten uit heel Nederland en België. Door onze efficiënte productie en specialisatie kunnen we een unieke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden die naadloos aansluit bij de behoeftes van onze specifieke doelgroep. BladNL zorgt ervoor dat u zonder zorgen een zeer mooi blad maakt tegen veel lagere kosten dan u gewend bent. [email protected] 030-2416975