2 jaar lang klant geweest en erg blij. Goede service, juiste levering en bij vragen staan ze altijd klaar. Zeker aan te raden als je geen apparaat wilt kopen maar toch gebruik wilt maken van een goede wasmachine.
Goeie ervaring met alle producten: koffie, afwassen, wassen en drogen. Kwalitatief goeie producten, erg tevreden mee.
Ik gebruik de koffie in mijn schoonheidssalon en al mijn klanten vinden het heerlijke koffie
Koffie is heerlijk al met al een super deal
Alleen bij instaleren veel meer uitleg verwacht. Uiteindelijk ging dat ook fout met het apparaat. Maat het is helemaal super opgelost. Erg klantvriendelijk personeel. En de koffie fantastisch ik drink niet anders meer. Mijn complimenten
Apparaat werd snel geleverd. De koffie is heerlijk. Krijg op tijd koffie toegezonden. Goed bereikbaar. Vriendelijk bedrijf. Uitstekende aervice. Zou graag een app zien ipv web omgeving.
Half jaar geleden begonnen. Koffie is erg goed. Aanvullingen van de koffie komen automatisch en tijdig binnen. Was online heel snel geregeld om te beginnen. Eindelijk goede koffie die duurzaam is.
Achteraf toch duur in gebruik, ook na ‘n aantal keer opbellen komt er toch teveel koffie. Dus dit gehele abonnement maar geannuleerd.
Goede ervaring fijne mensen
Allereerst, wat een onzinnige reactie hieronder van Leroy! Kan niet over dit bedrijf gaan of is een concurrent die Bundles omlaag probeert te halen. Ik heb al enkele jaren wasmachine en droger via Bundles (Miele W1 en T1). Nu ook een tijdje de Moyee koffie op de zaak en dat hadden we veel eerder moeten doen. Van Nespresso Professional naar Cafebar naar Coffee@Work naar opnieuw Nespresso Professional en nu naar Bundles. Voorgaande aanbieders waren allemaal vaste contracten waar je jezelf uit moest kopen en zeer slechte service en geen bijzondere koffie. Ja okee Nespresso was wel lekker maar drama levering van de Pro capsules wat soms een week duurde. Nu met Bundles dagelijks goede reacties van onze klanten, automatisch bonen geleverd en nog eens de goedkoopste oplossing ook! Onderhoud van de Siemens ook stuk makkelijker dan de Schaerer die we voorheen hadden. En ook de onderhouds middelen krijg je er netjes bij geleverd. Afgelopen week is onze droger kapot gegaan. We hebben dit maandag bij Bundles gemeld en vandaag is Miele gekomen om het defect te herstellen. Droger is nu net ouder dan 2 jaar dus bij koop was het direct een kostenpost, nu krijgt Bundles de rekening. Ideaal! Bundles: wel de gemakken, niet de risico's. PS ik geef kwaliteit apparaat 4 sterren omdat het apparaat iets minder geschikt is voor hogere afname volumes. Waterreservoir en lekbak van de Siemens koffiemachine hadden iets groter gemogen maar zijn wel prima voor (groot) huishoudelijk gebruik. Bedrijfsmatig iets minder geschikt maar valt mee voor zo'n compacte machine.
Dank hiervoor, Ben, leuk! W.b. review Leroy: er was bij hem inderdaad iets niet helemaal goed gegaan met ophalen van het apparaat (via PostNL). Gedeeltelijk fout van CoffeeBundles en gedeeltelijk miscommunicatie. In the heat of the moment heeft hij toen 's avonds die review geplaatst. We hebben inmiddels de vrede getekend en zijn review mogen weghalen, want hij was wel heel erg boosaardig en venijnig. Maar goed, leert ons wel weer om scherp te zijn en te blijven, zeker w.b. onze service. Het kan altijd foutlozer. Gegroet en goed weekend! Wouter
Vriendelijke klantenservice en snelle service!
Dank je, Dennis!
Elke ochtend is het opnieuw genieten met een Bundles koje koffie.
Dank, Dianna - blij met jullie als trouwe gebruikers!
Altijd genoeg voorraad verse koffie in de brievenbus, makkelijk te bedienen apparaat en gemakkelijk schoon te houden
Goede koffie ,gemakkelijk in gebruik.alleen jammer dat de eerste factuur aan de hoge kant is .en er geen regeling kan worden getroffen voor de eerste factuur .
Fijn apparaat, lekkere koffie en goede service...
Lekkere koffie, mooi apparaat, goede klantenservice.
Op internet was mijn interesse gewekt. Na besteld te hebben werd het Siemens apparaat na een weekje bezorgd. Alles netjes geregeld, goede uitleg van de bezorgdienst. Heerlijke cappuccino en lekkere koffie. Een maal een klein mankementje aan de Siemens gehad wat zeer adequaat werd opgelost door het Bundlesteam. Het contact met Bundles word zowiso als zeer prettig ervaren. Geen verborgen kosten en addertjes onder het gras. Gewoon duidelijke contracten en de afspraken worden nagekomen. De 9 die ik geef is geen 10 omdat er altijd motivatie moet zijn om te verbeteren😉 Een zeer tevreden gebruiker... Wouter en team ga zo door Groet Eric
Dank je, Eric! We zijn ook blij met jou als gebruiker en ambassadeur! :-)
Goede koffie Goede service Snelle levering
Dank je, Edwin!
Bundels krijgt van mij een 10.
Dank, Riet!
Snelle levering door vriendelijk en vrolijk personeel. De bonen zijn van goede kwaliteit en de machine werkt probleemloos. Makkelijk schoon te maken, zeker met de tips via de mail. Alleen zit ik onderhand met een overschot van 7 kilo aan koffie bonen. Misschien maar een koffiezaak beginnen?
Inmiddels is het beter gedoseerd toch, Pjotr?
Ik vind het makkelijk thee warme melk koffie alles in 1 apparaat
Everything from delivery to installation was organised quickly and efficiently. I am happy with the washer and dryer, and the service I have received so far.
Ik vind het geweldig...kan het iedereen aanbevelen, en snap niet waarom een concept zoals dit nu pas (in de afgelopen 1-2 jaar) beschikbaar is gekomen. Daarnaast zijn de personen werkzaam bij Bundles die ik ondertussen een keer gesproken heb.. stuk voor stuk even "vriendelijk en behulpzaam".....alleen WOUTER heb ik nog niet aan de telefoon gehad, en dat terwijl hij aangeeft graag advies te geven, en je daarvoor alleen maar hoeft te bellen (hahahaha)......Zonder gekheid, ik vind het een super initiatief, ga het al mijn kennissen, vrienden, familie en medesupermarktvisitors die bij me in de rij staan bij AH met te veel zakken koffiebonen in hun karretje -> die ga ik het aanraden!! En vooral die laatste groep ga ik vragen waar ze mee bezig zijn (nee ik ben geen jehova-wereldverbeteraar-opdringerige AH klant-flirten)....want dat kan natuurlijk toch noch iets beter, weet je wel, de puntjes op de i zetten :)) In een paar tellen zal ik snel uitleggen wat de substainable development goals zijn (want niet iedereen bij mij in de amsterdamse jordaan zal daar van gehoord hebben) dus kort en krachtig: armoede verminderen-verantwoordelijker omgaan betreffende consumptie en productie, en de moeilijkste van de drie maar even vertaald naar makkelijker te begrijpen: en jazeker, ook wij de klanten van AH, uit de Amsterdamse Jordaan dragen hierdoor bij aan ontwikkelingen op het gebied van economie, cultuur, technologie, instituties en natuur en milieu, mooi toch?!?! Jullie krijgen een dikke vette 10! Ga zo door! Groetjes uit de altijd gezellige Amsterdamse Jordaan.
Sorry voor de heel late reactie, maar alsnog veel dank voor jouw feedback, Mark-Niels - erg leuk!!
Originele beoordeling
Jullie helpen als we vragen hebben en het contact is heel goed ga door