Professioneel en praktisch

Duidelijke en nuttige informatie Injecties worden prettig en professioneel gegeven. Praktisch om op locatie af te kunnen spreken.

Ik heb het geheel als fijn en heel ontspannen ervaren. Vooraf werd alles op een prettige manier doorlopen en besproken.

Zeer kundig en neemt de tijd

Snel en duidelijk alles geregeld

Ik heb mij laten vaccineren bij een thuisvaccinatie punt in Schiedam. De arts was goed voorbereid op mijn bezoek, gaf duidelijke uitleg en adviezen en de afspraak was zo gemaakt.

De arts die mij geholpen heeft was bijzonder vriendelijk en kundig. Hij kwam mij precies op de afgesproken tijd halen (ik heb geen minuut hoeven wachten) en gaf mij alle nodige informatie. Goeie ervaring, ik zal thuisvaccinatie bij anderen aanraden.

Prima voorgelicht en behandeld

Ik moest wel wat langer wachten

Aardige medewerker

De afspraak voor mij liep erg uit maar de medewerker heeft mij daarna zo vriendelijk geholpen dat ik de wat mindere ervaring wat het uitlopen betreft vergeten ben

Geweldig!

Uitstekend geholpen

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg (vaccinatie gordelroos).

Duidelijke uitleg

De mevrouw die ons heeft gevaccineerd Kon goed advies geven over onze vakantie bestemming wat wij extra mee moeten nemen

Snel, efficiënt, vriendelijk.

Gemakkelijk om een afspraak te maken, ik keuze uit priklocatie in de buurt. Vriendelijk personeel. Top!

prima, vlot en deskundig

prima, vlot en deskundig

Prima geregeld!

Communicatie verliep soepel. Goed en duidelijk advies en lekker makkelijk aan huis.

prima, jammer dat deze vaccinaties (gordelroos) niet thuis konden worden gegeven: mag niet van de organisatie.

Makkelijk en snel

Prettig

Duidelijke informatie vooraf via de site. Afspraak maken ging snel en eenvoudig. Afspraak op locatie was volgens verwachting.

Contact met de arts heel goed, contact met klantenservice slecht..

Het vaccineren van mij en mijn man ging prima, maar het telefonisch informeren naar mails die ik vervolgens ontving en die ik niet goed begreep was erg onbevredigend. Ik kreeg van de persoon aan de telefoon heel onvriendelijke antwoorden en geen duidelijkheid. Werd zelfs uitgemaakt voor een slecht luisterende dame. Nou ja…!.

Handig en goed

Thuisvaccinatie is erg handig, als je niet goed ter been bent. Er wordt goed geprikt en de nodige info verstrekt mbt vaccinatie als land waar je heen gaat.

Heel prettig consult gehad

Het consult met Dr. van Schaik was heel prettig, vriendelijk en goed geïnformeerd! Zeer kundige arts

Kundige vakman en ook nog aardig

Op 2e paasdag kwam er een verpleger helemaal uit Dordrecht om ons te prikken. De man was erg aardig en erg kundig. Alles verliep soepel en voorspoedig.

Super makkelijk en goede informatie

Vriendelijke arts, goede informatie verstrekking en snel en makkelijk

Heel prettig en persoonlijk

Heel prettig, kundig en persoonlijk

Netjes,efficient en professioneel

Duidelijke uitleg gekregen over de vaccinaties en risico's van onze bestemming. Prikken werden snel en vrijwel pijnloos gezet.

Comfortabel en professioneel

Het comfort om in de avond het consult en vaccinatie voor ons hele gezin te kunnen plannen is groot. We werden goed op de hoogte gehouden van de tijd van aankomst van de arts. Deskundig advies, er werd tijd genomen om elk gezinslid goed te bevragen en de vaccinaties te geven. Indirect was het een leuk familiemoment om te praten over de mooie reis die we gaan maken.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp