Prima verzorgd

Prima op tijd alles goed uitgelegd.

Alleen jammer dat voor mij man en mijn voor niks kwamen wij hadden de spuiten gehad

Prettige manier om gevaccineerd te worden.

Een prettig bezoek van de vaccinatiearts. Tevens info over het te bezoeken land .

Prima!

Prettig om thuis gevaccineerd te worden.

Goed geholpen, goed geïnformeerd

Vriendelijke arts. Goed geïnformeerd en liet de keuze bij mij of ik optionele vaccinaties wilde. Ook heel vaak dat je dit aan huis kunt doen.

Ging snel maar zorgvuldig

prettige ervaring, zou het anderde zeker aanraden

Prima!

Vlot, vriendelijk en accuraat.

TOP

Fijn contact met de klantenservice, snel antwoord op vragen. Duidelijk advies. Op afgesproken tijd hele gezin thuis gevaccineerd. Leuke arts, beantwoorde vragen, had tijd. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.

goed advies!

Perfect op tijd , vriendelijke dokter die alles uitlegd waardoor ik geen spierpijn heb na de vaccinatie. Deze dokter mag volgende keer weer komen .

Heel fijn om thuis gevaccineerd te worden. Zeer kundig en een sociaal persoon.

Snel en efficiënt

Vriendelijke dame. Binnen een kwartier 6 personen ingeënt. Prima!

prima, en duidelijke uitleg!!

Heel goed.

Goede afspraken en fijne communicatie

Ze komen de afspraken goed na, prima communicatie voor masr ook tijdens het consult

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Op één moment met het hele gezin gevaccineerd door kundige arts die ruim de tijd had. Zorgvuldig uitgezocht welke entingen nodig waren.

Netjes op tijd, deskundig advies

Netjes binnen het gereserveerde tijdstip gekomen. Kregen ook regelmatig updates over het exacte tijdstip. Arts nam goed de tijd en gaf goed ook advies. Ook over zaken zoals muggen en andere medicatie.

Wat een service dat je thuis gevaccineerd kunt worden. Communicatie over aankomsttijd correct en punctueel, prettige arts die alles rustig uitlegt en super snel geprikt. Ook communicatie vooraf heel fijn Top!

Vriendelijk vakkundig en betrouwbaar

Afspraak helder, op tijd. Vriendelijk, open voor vragen en gaf deskundig advies/info. Al met al wel kostbaar. Ik heb dat niet vergeleken met andere opties.

Prima geregeld

Keurig netjes

Duidelijke afspraken je word per mail goed geinformeerd. Bij huisbezoek krijg je een goede uitleg en word meteen de prikken gezet. Dus gewoon perfect

Fijn, snel en betrouwbaar.

Professionele service!

Deskundig

Zeer vriendelijk en professionele arts. Duidelijke uitleg.

Goede en fijne uitgebreide voorlichting

De ervaring was zeer positief. Voor iemand die niet de grootste fan is van naalden werd hier heel fijn mee omgegaan door de arts. Ook gaf hij een uitgebreide voorlichting over voorkomende ziektes in het gebied waar ik naartoe reis. En wat te doen als je er toch mee in aanraking komt. Ik zou Thuisvaccinatie dan ook zeker aanraden bij anderen! De enige reden dat het een 9 ipv 10 is, is de niet altijd ruime beschikbaarheid en dat je niet heel ver vooruit kan inplannen.

Professioneel en gemakkelijk

Professioneel advies. Op tijd. En reuze makkelijk, vooral als je met meerdere personen tegelijk gevaccineerd moet worden.

prima geholpen

mooi op tijd en snel geholpen !

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp