Makkelijk en snel

Prettig

Duidelijke informatie vooraf via de site. Afspraak maken ging snel en eenvoudig. Afspraak op locatie was volgens verwachting.

Contact met de arts heel goed, contact met klantenservice slecht..

Het vaccineren van mij en mijn man ging prima, maar het telefonisch informeren naar mails die ik vervolgens ontving en die ik niet goed begreep was erg onbevredigend. Ik kreeg van de persoon aan de telefoon heel onvriendelijke antwoorden en geen duidelijkheid. Werd zelfs uitgemaakt voor een slecht luisterende dame. Nou ja…!.

Handig en goed

Thuisvaccinatie is erg handig, als je niet goed ter been bent. Er wordt goed geprikt en de nodige info verstrekt mbt vaccinatie als land waar je heen gaat.

Heel prettig consult gehad

Het consult met Dr. van Schaik was heel prettig, vriendelijk en goed geïnformeerd! Zeer kundige arts

Kundige vakman en ook nog aardig

Op 2e paasdag kwam er een verpleger helemaal uit Dordrecht om ons te prikken. De man was erg aardig en erg kundig. Alles verliep soepel en voorspoedig.

Super makkelijk en goede informatie

Vriendelijke arts, goede informatie verstrekking en snel en makkelijk

Heel prettig en persoonlijk

Heel prettig, kundig en persoonlijk

Netjes,efficient en professioneel

Duidelijke uitleg gekregen over de vaccinaties en risico's van onze bestemming. Prikken werden snel en vrijwel pijnloos gezet.

Comfortabel en professioneel

Het comfort om in de avond het consult en vaccinatie voor ons hele gezin te kunnen plannen is groot. We werden goed op de hoogte gehouden van de tijd van aankomst van de arts. Deskundig advies, er werd tijd genomen om elk gezinslid goed te bevragen en de vaccinaties te geven. Indirect was het een leuk familiemoment om te praten over de mooie reis die we gaan maken.

super efficiënt en voor de kinderen fijn om gewoon thuis de prikken te krijgen

Erg vriendelijke en kundige arts. Inentingen waren, na een duidelijke toelichting, snel en bijna pijnloos gezet. Kinderen (11 en 14) vonden het ook erg prettig dat de inentingen thuis gezet konden worden.

Fijne arts, makkelijk en duidelijke uitleg

Fijne arts die alles duidelijk uitlegde en goed advies gaf. Ideaal om de hele familie op 1 moment thuis te laten vaccineren.

Superfijn om vaccinatie te krijgen in eigen huis

Wat een fijne optie om de vaccinatie thuis te krijgen door een supervriendelijke en rustige medewerker!

klantgericht, goede voorlichting

Zie hierboven

Deskundig en vriendelijke arts

Arts nam ruim de tijd voor uitleg, advies en vaccinatie. Dit gaf me het gevoel dat ik in goede handen was.

Goede voorlichting, snel en meedenkend.

Erg positief! Goed overzicht van welke vaccinaties verplicht zijn, welke aan te raden. Wat voor risico’s er zijn en wat handig is om aan “reisapotheek” mee te nemen. Keurig vooraf een tijdsindicatie.

Prima service en goede voorlichting

Naast de vaccinatie werden de gezondheidsrisico's op de vakantiebestemming doorgenomen en kreeg ik veel tips mee. Vragen werden uitgebreid beantwoord. Top service!

Super fijn

Hele fijne arts, goed geprikt maakte het niet zwaar en goede adviezen gegeven.

Prima en snelle service

Goede voorlichting, snel aan de beurt, aardige mensen.

Volgende keer weer!

Dit een thuisbezoek voelde als op maat gemaakt, je hebt meer tijd om vragen te stellen en gericht advies te krijgen. De arts was een vriendelijke mevrouw met belangstelling voor je aankomende reis. Leuk dat ze zelf ook in Indonesië was geweest.

Adequaat, goede informatie en plezierig

Esther, gaf goede uitleg en regelde alles prima

Hele goede service

Goede voorlichting, fijne medewerkers en men neemt de tijd. Gewoon een superfijne organisatie.

Super fijn om in je eigen omgeving te vaccineren

Arts was erg vriendelijk. Nam de tijd voor de kinderen, stelde hun op hun gemak, vroeg wat ze fijn vonden en hield hier rekening mee. Legde veel uit qua reisadvies. Ik zou dit iedereen aanraden, erg positieve ervaring en mochten wij nog vaccinaties nodig hebben dat zal dit weer via thuisvaccinatie plaatsvinden.

Zeer goede ervaring

Een rustige en vriendelijke en zeer behulpzame dame heeft bij mij een gele koorts vaccin gezet. Alles ging verder zonder problemen. En alle vragen werder beantwoordt.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp