Keurig geholpen

Makkelijk en netjes geholpen

na 5 jaar nog steeds tevreden over thuisvaccinatie

Bijna al onze vaccinaties via thuis vaccinaties ontvangen. helemaal top geregeld.

Snel, vriendelijk, deskundig.

Omdat het hier een last-minute reis betrof, was het belangrijk dat ik op korte termijn een afspraak kon maken. Dit bleek geen probleem.

Service aan huis

Duidelijke uitleg over de vaccinaties.

Snelle afspraak en deskundig advies

de afspraak thuis kon snel ingepland worden en de arts wist mbt de te bezoeken gebieden goed de risico's aan te geven en te adviseren wat wel en wat minder noodzakelijke vaccinaties zijn

prima geregeld, goede uitleg en informatie

Online aanmelden was eenvoudig en goed ingericht. Bevestiging en informeren wanneer de vaccinaties bij ons op kantoor zouden plaatsvinden was duidelijk. Vaccinatie bij snel en door een arts met prik ervaring

Lekker makkelijk en efficiënt

Thuis aan de keukentafel gevaccineerd worden zonder erop uit te moeten, hoe makkelijk wil je het hebben? Het maken van de afspraak was op zeer korte termijn mogelijk (de belangrijkste reden voor mij) en ging eenvoudig: online wat gegevens invullen m.b.t. de reis, de vaccinatie historie en het kiezen van een dagdeel voor het consult aan huis. Een dag of wat later kwam er al een advies over de benodigde vaccinaties met een bijbehorende kostenindicatie. Naarmate de tijd tot de afspraak verstreek kreeg ik meer up to date en nauwkeuriger informatie over tijdstip van de afspraak en op de dag van de afspraak zelf een venster van een half uur wat zeer handig is om mijn planning voor rest van de middag daar op af te kunnen stemmen. De nette en vriendelijke medewerker was keurig op tijd binnen het venster. Er volgde een gesprek waarbij werd gekeken naar de vaccinatie historie, er werd gevraagd naar de bestemming en de duur van de reis en vervolgens gezamenlijk besloten welke vaccinaties gezet zouden worden. Dit werd netjes in het systeem geregistreerd. Na acceptatie werd het tijd voor het prikje en werd nog even het gele boekje bijgewerkt. Dit alles duurde ongeveer 20 minuten (waar ik anders anderhalf uur bezig was geweest) waarbij ik alleen de voorrijkosten extra hoef te betalen t.o.v. een vaccinatie bij een andere instantie. Een hele goede ervaring dus!

Uitstekend!

Goed advies en een goede service!

Uitstekende service voor betaalbare prijs

Fijne service en goed advies!

Geweldige service

Gewoon op een zondagmiddag aan de keukentafel vaccineren, hoe fijn is dat? Goede informatie over het precieze tijdstip en prima voorlichting.

Wij zijn goed geïnformeerd en ideaal dat het gewoon thuis kan.

Voorafgaand aan de afspraak hebben wij fijn en laagdrempelig mailcontact gehad om af te stemmen welke vaccinaties wel/ niet noodzakelijk of verstandig zijn. Thuisvaccinaties.nl adviseerde hierin op een prettige manier en gaf eerlijk advies zonder eigenbelang. De afspraak aan huis verliep soepel. De arts gaf duidelijke informatie en wist goed te handelen toen onze kinderen paniekerig werden. Heel tevreden dus!

Kort en efficiënt consult

De deskundige kwam tegen het eind van het tijdslot bij mij thuis. Kort en bondig de vaccinatie gekregen zonder haastig te zijn. Ook advies gekregen over mijn aanstaande reis. Graag zou ik nog een beter inzicht willen zien op welk tijdstip de deskundige bij mij arriveert. Bijvoorbeeld met behulp van een sms aan mij gericht op het moment dat de route naar mij gestart wordt.

Alles werd goed uitgelegd , echt heel fijn zo thuis.

snel en thuis

Sneller dan ik had verwacht kon ik thuis een vaccinatie krijgen en bleken eerdere vaccinaties voor lifetime te zijn. Daarnaast werd advies gegeven over het weren van muggen en waren tabletten niet nodig.

Duidelijk en snel

Duidelijke uitleg en relatief snel verlopen

Professioneel

Vriendelijk, professioneel, veel informatie

Uitstekend!

Zeer klantvriendelijk zowel op persoonlijk vlak alsook telefonisch. De arts die thuis komt neemt de tijd en geeft gericht advies. Als klant kun je zelf overwegen en keuzes maken welke vaccinatie je noodzakelijk vindt. In mijn geval had ik twijfels over wel of geen vaccinatie tegen buiktyfus en Rabies. Uiteindelijk heb ik nu voor zekerheid gekozen om alsnog beide vaccinaties te nemen. De afspraken werden snel en in overleg met het hoofdkantoor geregeld. Hartelijk dank!

Erg tevreden en makkelijk zo thuis

Duidelijk met de afspraken, goede uitleg. Erg tevreden

Super service aan huis

Enorme vriendelijke medewerkers. Deden alles om tegemoet te komen aan onze tijdswens. Perfect op tijd en top geprikt. Absolute aanrader

UITSTEKEND

Zoals ook bij voorgaande vaccinaties is ook deze keer weer alles prima verlopen. Uitstekende voorlichting en zeer vriendelijke arts. Wij zijn dan ook uiterst tevreden.

Prima en duidelijk

Duidelijke uitleg

Niet alleen een prikje

Niet alleen een prikje maar ook duidelijke voorlichting voor het voorkomen van ziektes en ongemakken. Prettige wijze voor deze vaccinaties!

Kundig en goed

Zeer tevreden!

Geweldig, praktisch en comfortabel!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp