Fantastisch om dit thuis te kunnen krijgen . Alle nuttige informatie er bij echt heel fijn

Ze was zo goed dat ik niks voelde

Prettig en goed geïnformeerd

oke

goed en volgens afspraak

Dit is ons vaste vaccinatie adres. We laten ze aan huis komen. Advies is correct en vriendelijke mensen.

Afspraak makkelijk te maken en bezoek aan huis is snel en goed verlopen

Makkelijk, snel en praktisch

Hartstikke goed

Góedé uitleg En goede advies.

Het is heel goed georganiseerd

Heel makkelijk om aan te melden en de arts was op tijd, heel vriendelijk en rustig.

heel tevreden

netjes volgens afspraak

Topservice

De dame kwam aan huis binnen afgesproken tijdstip, was vriendelijk en legde alles goed uit. De prik was zo gezet.

Uitstekend arts en je vragen worden goed beantwoorden

Comfortabel en Uitstekend arts

Heel prettig dat de arts aan huis komt. Goede gerichte informatie omtrent reisgebied en benodigde vaccinaties.

Keurig op tijd. Goede informatie en vriendeljk.

Op de afgesproken tijd met goed information mijn vaccinatie gehad.

Vriendelijk en duidelijke geholpen

Erg fijn dat ik snel geholpen kon worden, vriendelijke dame en duidelijk in haar informatie geven

Goede en snelle service

Proffesioneel en op tijd service aan huis.

Prima en makkelijk

Goed geregeld.In korte tijd beschikbaar Goede en duidelijke uitleg

Uitmuntend

Zeer vriendelijke dame. Duidelijke uitleg. Prima ptikster.

vlot geholpen, duidelijke uitleg

Goed geholpen

Geweldig!!

Alle complimenten voor het makkelijk afspraak maken goede en duidelijke informatie over mijn reis tips en persoonlijk advies Offerte voor mijn vaccinaties voor mijn reis Thuis afspraak gemaakt op de hoogte gehouden van de afspraak Tijdens de thuis afspraak zeer vriendelijk en kundige arts Absoluut aan te bevelen

Prima!

Medewerker was keurig op tijd bij ons thuis, hij was kundig en nam de tijd voor onze vragen. Prikken ging vlot en het was 'gezellig'.

Goede voorlichting

Ideaal dat ze thuis vaccineren

Prima consult, achteraf wel jammer dat het onnodig was

De man die kwam was aardig, kundig en pakte het goed op. Wel heel jammer dat op basis van online checklist ik wel gevaccineerd zou moeten worden en toen hij thuis kwam en nogmaals keek dit niet het geval was.

Heel gemakkelijk en geen lange wachtdagen.

Als gezin is het heel efficiënt om thuis gevaccineerd te worden. Tijd savonds is helemaal top!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp