Geweldig!!

Super vriendelijke en ervaren medewerker!

Uitstekende ervaring

Fijn dat deze vaccinatie service thuis wordt aangeboden, zeker als je met meerdere familieleden gaat reizen. Alles verliep netjes, vlot en correct. Duidelijke uitleg.

Was weer een relaxte beleving, aardige arts, alles ging goed, dat hebben we toch wel weer goed gedaan, tot een volgende keer

Via mail alles invullen, en dan te horen krijgen, wat ik nodig hen, is voor mij heel handig. Ik hoef dan niet niet te deur uit naar een instantie, om dan te horen dat ik wellicht niets nodig heb. Geen ' zinloze' reis gemaakt.

Duidelijke uitleg , geen onnodige vaccinatie en vriendelijk

Snel en deskundig

De arts kwam optijd en was erg beleefd en prettig in de omgang. We bespraken mijn situatie waarna de prikken werden gezet. Al met al ging het erg snel en kijk ik terug op een prettige ervaring.

Alles naar wens zoals het hoort

Helemaal goed.Tijden goed doorgegeven

Zeer goede ervaring

Thuisvaccinatie stuurt een sms hoe laat de arts ongeveer verwacht wordt. Verder een deskundige arts die nog wat aanvullende informatie geeft. Snel en effectief.

Zorgvuldig

Meneer was zorgvuldig. Nam de tijd om alles goed uit te leggen en vervolgens te prikken..is de rust zelf.

Goed in te plannen en vriendelijke mensen

Goed in te plannen en vriendelijke mensen. Er wordt ruim de tijd genomen om een goed advies te geven.

Vakkundig en vriendelijk

De arts is vakkundig en vriendelijk. Geeft duidelijk en rustig de benodigde informatie.

Ontzettend praktisch als je zelf even niet mobiel.ben. kundig personeel, goede bericht stelling dmv op.de hoogte worden gehouden van tijd van aankomst. Perfecte uitkomst

perfect

Deze mevrouw had duidelijke uitleg over de vaccinatie's ook nadien wat je eventueel nodig hebt voor het gebied waar je heen gaat. En zeker fijn dat het gewoon thuis gedaan kan worden. Al met al perfect op deze manier.

Op aangekondigde tijd, prettige prrsoon, rustig en zorgvuldig. Niets op aan te merken. Prikken probleemloos gezet

Fijn dat het zo kan!

Top dat het thuis kan! Fijne rustige en uitgebreide info, alle tijd voor uitleg en alle rust. Prima geregeld.

Prima geregeld

Ze denken goed mee en helpen graag op weg.

Zeer posief

Puctueel

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Ze nemen de tijd voor je.

Prima geregeld

Geen 5 ster omdat de inschrijving van mijn vrouw was verdwenen, maar gelukkig kon de arts wel de prik zetten

Een fijne ervaring

De arts die kwam om de vaccins te geven vroeg door en legt nog uit waar ik het nog niet goed begreep.

Klantvriendelijke behandeling en uitleg door arts.

Zie hierboven!

Super fijn

Fijn dat het thuis kon. De arts was duidelijk en stemde alles zorgvuldig af op t individu

Deskundig, Efficient en klantgericht

Wederom ook dit jaar alle vaccinaties voor mijn gezin en aanhang voor safari vakantie in 1 keer thuis geregeld. Een keer allemaal duidelijkheid, direct geregeld. Top.

Professionele dienstverlening.

Zebra aardige dokter. Korte en waardevolle informatie over onze reis. We zullen żeber opnieuw gebruiken.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp