Professionele dienstverlening.

Zebra aardige dokter. Korte en waardevolle informatie over onze reis. We zullen żeber opnieuw gebruiken.

Keurig optijd, aardige en kundige vrouw die mijn zoontje kwam vaccineren. Samen een mooie dinosaurus pleister uitgekozen en de prik zat er zo in. Daarna nog wat tips gekregen voor muggenbescherming. Goede ervaring

Goed maar de consult is een verdienmodel

Prima verzorgd

Prima verzorgd. Goed uitleg.

Professioneel, comfortabel, top

De site werkt makkelijk, veel datumopties om uit te kiezen, super fijne arts, op tijd, met interesse voor de reis en goede, eerlijke adviezen.

Handig en snel

Vriendelijke dokter die rustig uitleg gaf. Van te voren gaf hij aan hoe laat hij zou komen. Prikken ging prima

Oplichters, ga er mee in zee

Bij thuisvaccinatie had ik mij laten vaccineren tegen hepatitis B omdat zij contractant waren van de Zorgverzekeraar. Deze vaccinatie bestond uit drie delen, eerste twee delen zijn toegediend in 2023 en volgens thuisvaccinatie kon de derde vaccinatie na een half jaar worden toegediend en is in 2024 de laatste 3e deel toegediend. Thuisvaccinatie heeft bewust verzuimd mij te melden bij de 3e prik afspraak dat zij niet meer voldeden aan de eisen om als contractant te worden geregistreerd van de zorgverzekeraar. Telefonisch waren ze onbereikbaar. Per e-mail reageerde de zeer onvriendelijke/botte boer Saida: Klanten zijn zelf verantwoordelijk om de vergoedingen bij hun zorgverzekeraar te checken en dit geldt ook voor u.

Wat een ontzettend fijne service. Goed op de hoogte gebracht over de afspraak. Duidelijke uitleg en tips gekregen. Spuiten waren zo gezet en boekjes bijgewerkt.

Zij was zeer zorgvuldig en vriendelijk

Nam uitgebreid de tijd voor ons, en consulteerde de thuisbasis bij een onduidelijk in ons vaccinatie boekje. Zeer tevreden!

Ideaal voor reisvaccinaties

Kundige en zeer vriendelijke arts, nam uitgebreid de tijd voor advies en vragen. Het inplannen verliep ook erg soepel en vlot. Netjes dat je van tevoren gebeld wordt door de arts dat ze eraan komt.

Superhandig

Handig te regelen en vriendelijke en deskundige artsen

Deskundig vriendelijk en efficiënt

Vriendelijk en deskundig. Prettige uitleg en ervaren manier van handelen.

Kundig en rustig met onze dochter met prikangst

Vanwege alle chaos en drukte bij de GGD/Gemeente, er voor gekozen om onze dochter met prikangst thuis haar 9-jaarsprikken te laten ontvangen. Heel goed bevallen!

Het is een geweldige service. Welke op een hoog niveau staat.

goed geholpen

goed geholpen

Geweldig.

Super handig en makkelijk om snel een afspraak te maken. We waren doorverwezen door de reisorganisatie, maar wisten hierdoor niet dat je vaak ook bij een huisartsenpost terrecht kunt. Dit bleek later bij ons ook het geval en had ons dus voorrijkosten kunnen besparen. Maar ondanks dat prima tevreden

Handige manier om snel gevaccineerd te worden

De communciaite was een beetje chaotisch. Er werd snel gereageerd, maar wat eenvoudig had kunnen gaan, werd wel een beetje rommelig (formulieren heen-en-weer, niet duidelijk wie nou wat zou krijgen, website die lastig deed). Maar de afspraak was snel gemaakt, prima feedback op verwachte tijd. De arts kwam keurig op tijd. Vriendelijk. Wist erg goed waar hij het over had en gaf goede voorlichting en advies. En de prikken zelf werden ook vakkundig gezet. Kortom: hun admin kan iets beter, maar dit is de tweede keer dat ik met ze zaken doe en zal dat zeker blijven doen.

Vakkundig en snel

Fijn dat ze bij je thuis komen en een tijdvak kunt kiezen !

prima service

Ik vind het echt fantastisch dat ik niet naar een locatie hoef voor mijn vaccinaties. Echt een heel goede service. De persoon die bij ons thuis kwam, was vriendelijk en kundig. De kosten vallen ook nog eens onder mijn aanvullende verzekering.

Gewoon op het huisadres, top.

Account aanmaken, gegevens invoeren, afspraak plannen. Het ging vrij eenvoudig. Groot pluspunt dat er iemand op zaterdag thuis langs kan komen. Top.

Bezoekend arts maakte alles goed

In het aanlooptraject vonden wij de communicatie niet optimaal, met name over het verschil tussen advies en het eigenlijke prikken. Ook las ik, dat thuisvaccinatie zou zorgen voor de declaratie bij de zorgverzekeraar. Komt dat nog bij de factuur? Het bezoek van de arts vonden wij erg plezierig en professioneel. Hij kon al onze vragen beantwoorden. Naar de vergoeding van de zorgkosten hebben we hem niet gevraagd.

Duidelijke uitleg en nam ruimschoots de tijd.

Ondanks het late tijdstip nam de arts ruimschoots de tijd om alles uit te leggen mbt de benodigde vaccinaties.

Vriendelijke arts. Goede uitleg.

Handig vaccinatie gewoon thuis.

Het was handig dat er iemand thuis kwam voor de vaccinatie. Prima advies verder. Zeker aan te bevelen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp