Super fijn

Hele fijne arts, goed geprikt maakte het niet zwaar en goede adviezen gegeven.

Prima en snelle service

Goede voorlichting, snel aan de beurt, aardige mensen.

Volgende keer weer!

Dit een thuisbezoek voelde als op maat gemaakt, je hebt meer tijd om vragen te stellen en gericht advies te krijgen. De arts was een vriendelijke mevrouw met belangstelling voor je aankomende reis. Leuk dat ze zelf ook in Indonesië was geweest.

Adequaat, goede informatie en plezierig

Esther, gaf goede uitleg en regelde alles prima

Hele goede service

Goede voorlichting, fijne medewerkers en men neemt de tijd. Gewoon een superfijne organisatie.

Super fijn om in je eigen omgeving te vaccineren

Arts was erg vriendelijk. Nam de tijd voor de kinderen, stelde hun op hun gemak, vroeg wat ze fijn vonden en hield hier rekening mee. Legde veel uit qua reisadvies. Ik zou dit iedereen aanraden, erg positieve ervaring en mochten wij nog vaccinaties nodig hebben dat zal dit weer via thuisvaccinatie plaatsvinden.

Zeer goede ervaring

Een rustige en vriendelijke en zeer behulpzame dame heeft bij mij een gele koorts vaccin gezet. Alles ging verder zonder problemen. En alle vragen werder beantwoordt.

je betaalt voor groot gemak

makkelijk om een afspraak te maken, snelle feedback over vaccinatieadvies, gemak van uitvoering aan huis, komst binnen duidelijk aangegeven tijdslot, correcte toediening.

Super!

Heerlijk dat een arts aan huis komt. Hij was goed voorbereid, had heldere adviezen met goed argumenten voor en tegen. Informatie vooraf was eveneens duidelijk, inclusief bericht over tijdstip waarop de arts kwam. We hebben het vaker gedaan in het verleden en ik verwacht ook in de toekomst gebruik te maken van thuisvaccinatie.nl vanwege het gemak en de deskundigheid.

Geen thuisvaccinatie gevoel aan huis

De klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk. Wij kregen een arts aan huis, omdat we een gezin met jonge kinderen zijn. Voor mijn kinderen was het een spannende ervaring, maar de arts kwam helaas erg zakelijk over. Dat viel ons eerlijk gezegd erg tegen.. Ik had aanzienlijk moeite mijn jongste in bedwang te houden, het enige wat hij zei was: Niet te lief zijn hoor…. Hij kwam uitsluitend om de prik te zetten, en daarmee was zijn bezoek eigenlijk direct afgerond. Het voelde alsof hij haast had om door te gaan naar zijn volgende afspraak. Helaas hebben wij daardoor niet de positieve ervaring gehad die anderen hier wel beschrijven. Voor een huishouden met alleen volwassenen was het prima geweest. Maar een weinig empathische arts sturen naar een gezin met jonge kinderen, zou ik niet meer aanraden.

Makkelijk, snel geregeld, goede arts

Via de site makkelijk en snel een afspraak kunnen maken. Op de dag zelf goed contact met de arts over hoe laat hij zal langs komen. Tijdens het huis bezoek duidelijk uitleg en goede adviezen. Vaccinatie snel gezet. Top!

helemaal goed

Fijne benadering.

Superfijne snelle afhandeling!

Fijn dat thuisprikken mogelijk is. Snelle nette afhandeling van iets wat moet gebeuren.

Ideaal om het hele gezin thuis in 1x te vaccineren!

Ik vind het prettig om op deze wijze de uitleg en vaccinaties zelf te krijgen met gepast advies. Voor het hele gezin in 1x is ook fijn. Mijn dochter vond het spannend en daar werd prinsje omgegaan. De volgende keer doe ik het weer zo!

Voorrijkosten niet vergoed

Sinds vorig jaar blijken de voorrijkosten niet meer vergoed te worden. 2 jaar geleden was dit nog wel zo. Is ook niet verteld bij het maken van de afspraak. Als je dan een factuur krijgt waar alleen het bedrag op staat en je dan belt naar thuisvaccinatie.nl krijg je te horen dat je er toch voor getekend hebt?! De arts die hier kwam vult wat gegevens in en dan wordt er gezegd dat ik in het vakje moet tekenen zonder in de gelegenheid te worden gesteld om het geheel door te lezen om te kijken of het ook daadwerkelijk ergens vermeld staat. Thuisvaccinatie.nl had van tevoren moeten vertellen dat deze kosten niet meer vergoed worden. Voor Rabiës heb je 2 prikken nodig en zou ik dus 2 keer dat bedrag moeten betalen. De 2e afspraak dus geannuleerd en dan maar naar de GGD in onze stad.

Werd keurig geholpen en kreeg goede uitleg

Werd vlot geholpen, kreeg uitleg over de vaccinaties en de medewerkster was uitermate vriendelijk

Erg prettige ervaring.

Een hele fijne arts die alles goed uitlegde met veel geduld.

professioneel, vaccinatie en uitleg aan huis

De arts heeft uitvoerig uitleg gegeven alvorens te vaccineren. Aan huis is een luxe.

Netjes geholpen

Goed geholpen!

Goed geholpen, goede informatie. Geen extra vaccinaties opgedrongen. Gewoon aangeboden wat geadviseerd was voor China.

Goede communicatie en goed reisadvies

Goede voorlichting en service

In ons gezin waren verschillende soorten vaccinaties nodig en keuzes waren wat ingewikkelder; vriendelijke medewerkers Thuisvaccinatie leveren uitzonderlijk maatwerk thuis!

De afgesproken afspraak was mooi op tijd. Nette ontvangst.

Is oké

goed advies maar enorm lang moeten wachten

Doordat de naam thuisvaccinatie doet vermoeden dat je ook thuis geholpen kan worden, was ik al een beetje teleurgesteld dat ik naar Tilburg (vanuit Breda) moest voor mijn afspraak. De communicatie verliep wat moeizaam via mail, bellen was handiger geweest. Echter aangekomen bij mijn afspraak, die vervroegd was op mijn verzoek, bleek dit niet doorgekomen te zijn. Natuurlijk kan dit gebeuren maar meer dan 30 min uitloop is wel flink. Advies was verder prima, maar twijfel of ik hier nog terug zou komen.

Mijn ervaring was prima

Prima,goed voor ons was het de derde keer,dat jullie thuis kwamen. Zou niet anders meer willen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp