Zeer tevreden!

Geweldig, praktisch en comfortabel!

Super fijne ervaring met Thuisvaccinatie!

Je kunt snel terecht en dan ook nog eens bij jou thuis. Ideaal! En ook nog eens een hele fijne arts met een perfecte uitleg. Een echte aanrader.

Goed advies.

Medewerkster had de ingevulde reisinformatie goed doorgelezen en nam de tijd om duidelijk uitleg te geven hoe en wat.

Superhandig.

Komen op afgesproken tijd aan huis en hebben de juiste vaccinatie bij. K vind het ideaal.

Kundige prikker (zowel theoretisch als praktisch).

Erg makkelijk en efficient

Voor de zoveelste keer thuisvaccinatie thuis ontvangen. Ze leggen alles rustig uit. Hebben de tijd. Komen in het tijdslot wat ze aangeven. Goed en vriendelijke contact via de mail en app.

Keurig op tijd

De arts was keurig op de afgesproken tijd binnen het tijdslot. Verder ben ik goed en ruim voldoende geadviseerd over mogelijke vervolg vaccinaties, bv tegen rabiës. Heel tevreden

Alles volgens afspraak

Afspraken lopen soepele, wordt over elke stap ruim voldoende geïnformeerd, goed op de hoogte gehouden tijdens hele proces. Kundige mensen!

goed geregeld

Prima. Een snelle mailwisseling Telefonisch goed bereikbaar.

ontspannen en goed

lekker ontspannen thuis met goed informatie en een relaxed arts

Volgens afspraak, goede uitleg

Dhr kwam netjes op tijd. Legde goed uit wat en waarom we bepaalde vaccinaties nodig hadden. Had alle tijd. Vragen konden worden gesteld.

Goede service aan huis

Heb twee keer eerder Thuisvaccinatie gebruikt. Elke keer goede dienstverlening, incl. uitleg van de vaccinatie en mogelijke bijwerkingen. Deze keer wel aan de late kant s'avonds. Kan gebeuren natuurlijk.

Super fijn, professioneel en fijne communicatie

Alles wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Heldere afspraken en snel antwoord bij vragen. De dame die bij ons thuis kwam was zeer vriendelijk en professioneel. Ideale oplossing wanneer je alle vier fulltime werkt.

Echt heel erg fijn en gemakkelijk

Aardige arts, goede uitleg allemaal met het gemak van thuis. Ik vind het echt ideaal.

Heel vriendelijk behandeld door de arts en telefonisch

Alles was gemakkelijk en je word netjes geholpen thuis en telefonisch

Heel gemakkelijk

Goede communicatie en duidelijk info over de vaccinatie en verdere medicatie Voor mijn vakantie.

zeer deskundig

Een zeer deskundige arts is bij ons langs gekomen en heeft ons rustig en uitgebreid geinformeerd over al dan niet noodzakelijke en/of wenselijke vaccinaties. Daarna direct gevaccineerd. Echt super tevreden!

Super makkelijk en goede voorlichting

Hele goede service en voorlichting

Super fijn aan huis en goede info over de vaccinaties. Ook via de mail top gecommuniceerd

Ontzettend goed geholpen

Je hoeft nauwelijks wat te doen en krijgt een uitstekend persoonlijk advies. Naast dat je al je vaccinaties krijgt. Ben over allen ingelicht. Ik heb zelf naalden angst en hier ging de arts ook super fijn mee om.

Excellent service

The doctor was prompt, efficient and friendly.

Eenvoudig en goed

Handige vacinatie vanuit huis. Eenvoudig plannen en super vriendelijk in uitvoering

Voor herhaling vatbaar!

Via een oude collega bij Thuisvaccinatie terecht gekomen. Fijn dat dit gewoon thuis kan plaatsvinden. Voor herhaling vatbaar!

Super gemakkelijk

Helder en duidelijk advies Thuis op de bank of op locatie gevaccineerd worden, w]heel gemakkelijk

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp