Perfect geregeld

Duidelijke website, makkelijk te reserveren, super fijn dat jullie aan huis kunnen komen

perfect geregeld

Snelle service

Duidelijk, snel, efficiënt en op korte termijn een afspraak thuis. Advies was prima en we konden op reis

Goede service en advisering

Deze service is ideaal. Erg gemakkelijk dat men aan huis komt. De service is ook erg goed qua communicatie over de afspraak, het zetten van de prikken en het overige advies. En het is niet duurder dan bij de ggd (vaccinatie, consult en reiskosten tezamen). Erg tevreden hierover.

Heel goed, informatief en professioneel

Netjes op tijd, veel informatie ( gevraagd en ongevraagd), vaccinaties professioneel gezet.

Heel erg prettig dat de vaccins thuis gezet worden.

Aardige jongen.

Er werd goed uitgelegd wat ik nodig had voor mijn reis naar Thailand. Ik heb niks gevoeld van de vaccinatie en het was fijn dat het thuis kon.

Prima uitleg!

Prima geregeld, fijn dat de vaccinaties thuis worden gegeven!

Goed gegaan!!

Zal als het nodig is weer zo doen!!

Prima, behalve dat website

Ondanks het geëmmer met jullie site is de fysieke service uitstekend! Telefonisch en met de tropenarts en communicatie met de thuis apotheek. Hoop in het vervolg dat de website om gegevens in te voeren gebruikersvriendelijk is. Want dat was echt waardeloos. Kan er helaas niet meer van maken.

Zeer goed bevallen.

Makkelijk een afspraak kunnen maken. Duidelijke uitleg om over welke vaccinaties we moesten hebben.

prima, snel te regelen, keurige communicatie, vriendelijke mensen.

Uitstekend, afspraak snel geregeld, duidelijke communicatie over aankomst tijd, hele aardige mevrouw die langskwam en die duidelijke informatie mbt vaccinaties gaf. Ook niet meer gaven dan nodig. En heel fijn dat het gewoon thuis kan!

Heel makkelijk

Ook fijne de uitleg die we erbij kregen

Uitstekende service

Uiterst vriendelijke en vakkundige artsen. Vlot en zeer professioneel.

Snel en goed

Wel veel meldingen ontvangen over hoe laat ze arriveren.

Prima uitleg en zeer vriendelijke dame

De mevrouw heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ons stap voor stap begeleid naar de prikken. Erna heeft ze in een helder verhaal uitgelegd wat de medische risicos zijn op reis in Suriname. Verder had ze ook nog leuke dingen over Suriname te vertellen. Ze was zelf van Surinaamse afkomst en er al vaak geweest. Heel fijn gheregeld.

Professionele zorg aan huis, deskundig en tijdbesparend!

Deskundige arts en diverse vragen werden gelijk beantwoord.

Super handig

Keurige dienstverlening met alle deskundigheid en super handig gewoon bij je aan de keukentafel

Zoals altijd een goede service.

Fijn om per sms op de hoogte te blijven. Consult goed uitgevoerd.

Goeie service

Deskundige komt aan huis, geeft goede uitleg en het is allemaal snel geregeld.

Snel geholpen door flexibele planning

Voor mijn reis te laat aan vaccinaties gedacht. Hierdoor kwam ik in tijdsnood. Eén telefoontje en alles werd door Thuisvaccinatie.nl in werking gesteld om het toch voor elkaar te krijgen. En het is gelukt!

Het was een geweldige arts. Hij was duidelijk en behulpzaam. Naam tijd om advies te geven en vroeg elke keer of we alles goed begrepen. Dank voor de goede zorg.

Ontzettend vriendelijke en fijne service

Ontzettend aardige man die heel behulpzaam was, gezien mijn vriend angstig is voor naalden.

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Goed advies. Vaccinatie goed gezet, ook bij kind dat angstig is voor prikken door hem rustig af te leiden en vertrouwen te bouwen.

Goed contact en snel geregeld

Heldere informatie. De arts keek kritisch mee naar de risicogebieden en de vaccinatie was snel gezet.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp