Snel, vriendelijk, attent

We werden goed geholpen. Vriendelijk en alle spullen op orde Wel een kleine verassing. De veel hogere kosten voor de malariapillen dan verwacht. De ongeveer eu20 (eu1 per stuk) bleek eu55 per persoon

Zeer goed geholpen

De afspraak inplannen ging zeer makkelijk en de arts aan huis was erg vriendelijk en kundig en heeft alles heel goed uitgelegd en nog vele reis adviezen gegeven! Erg blij mee

Gewoon heel goed

Goede voorlichting en heel fijn om thuis gevaccineerd te kunnen worden.

Snel een afspraak

Snel een afspraak, goede service en duidelijke uitleg!

Makkelijk en hele aardige arts

Hele aardige arts Kwam goed op tijd Makkelijk thuis

Zeer klantvriendelijk

Goede service , denkt met de klant mee. Er wordt niet zomaar gevaccineerd, er wordt nagekeken, nagevraagd wat nodig is, moet of eventueel niet nodig is.

Goede communicatie en afspraak is afspraak

Perfect geregeld

Het maken van de afspraak, de informatie vooraf, de tussentijdse updates per e-mail, advies via e-mail, de arts aan huis en de administratie allemaal strak, klantvriendelijk en professioneel georganiseerd!

Goede uitleg , super fijn zo aan huis

Prettig en adequaat geholpen.

Fijn contact, kwam op afgesproken tijd.

Super!

Van afspraak maken tot nota, alles ging voorspoedig en klopte. Informatievoorziening was volledig, inenting ging soepel. Zou een volgende keer zeker weer hiervoor kiezen.

Fijne ervaring thuis en deskundig advies

Fijne ervaring thuis en deskundig advies

Top service

Goede inlichting en voorlichting.

Goed geregeld

Kundig en netjes

Goed advies en super geregeld

Professioneel in de uitvoering en communicatief volledig

Fijn om mee samen te eerken.

De extra kosten van thuisvaccinatie waren een verrassing

De extra kosten, de zogenaamde voorrijkosten waren een verrassing. Daarnaast zijn de tarieven voor de vaccinatie schrikbarend hoog.

Super snel

Goed advies Super snel Flexibel

Vriendelijk efficiënt en kundig

Zeer aan te bevelen!

Afspraken op tijd, aardige artsen, prima voorlichting

Zie boven

De arts was vriendelijk en heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en goed advies gegeven.

Klantonvriendelijk

Inmiddels al 3 vaccinaties gehad waarbij de eerste 2 als prettig werden ervaren. We kregen uitleg er werd verteld van hoe en wat en de spullen werden netjes opgeruimd. Bij de laatste vaccinatie leek het alsof hij een timer had aanstaan van 1 minuut waarbij hij binnen de tijd buiten moest staan.. liet alles achter op de tafel en het zetten van de vaccinatie deed behoorlijk wat pijn.

Netjes een melding dat de arts ietsjes later was dan het aangegeven tijdsbestek, verder prima gegaan.

Slecht vastleggen van een gecombineerde afspraak en slechte bereikbaarheid

Door mijn vrouw werd een afspraak gemaakt voor een vaccinatie i.v.m. een voorgenomen reis naar Zuid Afrika. Dat ging op zich goed waarna zij mijn gegeven wilde opgeven voor een gecombineerde vaccinatie. Na invoering van mijn gegevens werd er tot 3x toe een bevestiging gevraagd wat door uw systeem telkens niet werd geaccepteerd. Uw medewerker die langs kwam voor de vaccinatie gaf ook aan dat mijn gegevens (A.J. Siebert) niet waren doorgekomen waarna hij ter plekke mijn gegevens aan de hand van mijn paspoort in zijn Laptop heeft opgenomen zodat de vaccinatie gegeven kon worden. Tot onze verbazing kregen wij de volgens dag wederom het verzoek om de gegevens van A.J. Siebert (BSN en geboortedatum) door te geven omdat het anders administratief niet verwerkt kon worden. Ik heb hierop gebeld en na een wachttijd van ongeveer 12 minuten heb ik opgegeven en maar een mail gestuurd. Door uw medewerker werd aangegeven dat de gevraagde gegevens nog steeds niet bekend waren waarop ik aangaf dat deze dan toch bij de collega die thuis was geweest opgevraagd konden worden. Tot mijn verbazing werd gezegd dat de gegevens niet opgeslagen waren / werden wat op zich al zeer vreemd is. Uiteindelijk de gevraagde gegevens telefonisch maar doorgegeven. Al met al geen positieve ervaring met Thuisvaccinatie. Met vriendelijke groeten Ton Siebert Paradijsselpark 231 te 2904 PA Capelle aan den IJssel

Prima prettige arts duidelijke uitleg vaardige prikker.

Hij was te vroeg ik was nog niet thuis. Dit hebben we in onderling overleg goed opgelost.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp