Prima prettige arts duidelijke uitleg vaardige prikker.

Hij was te vroeg ik was nog niet thuis. Dit hebben we in onderling overleg goed opgelost.

hele fijne service

er kwam een super aardige vrouw die me heel fijn begeleid heeft. ze gaf goede uitleg en tips en we hebben ook leuk lopen kletsen. zeker n aanrader!!!!

Snel, vriendelijk en goed geregeld. Aanrader!

Wat een goede service! Makkelijk te plannen, goed consult en advies, vriendelijke verpleegkundige. En gewoon thuis (natuurlijk met extra kosten), zo makkelijk.

Uitstekende informatie en vaccinatie

Drie leden van het gezin hadden 1 of meer prikken nodig. De thuisvaccinatie arts wist uitstekend de individueel verschillende vereisten in kaart te brengen en de vaccinaties te plaatsen, in een rustige vertrouwenwekkende sfeer.

prima ervaring

Doctor was er keurig op tijd, kleine uitleg gedaan en weer klaar. prima gegaan

Netjes optijd en goeie services

Ik vond het erg prettig thuis

Goede uit leg

Goede voorlichting, fijne arts: werkt vlot en efficiënt en volgens afspraak

Afspraak verliep soepel en prikken waren snel gezet. Fijne dienstverlening!

Snel en goed

Het was snel gedaan en de arts was vriendelijk.

Perfecte tijd en vakkundig geholpen

Zeer vriendelijk en vakkundig

De dame kwam op de genoemde tijdstip bij ons thuis. Gaf veel en goede niet overbodige uitleg over eventuele bijwerkingen en waarmee op te letten in het vakantie land.

Erg prettig om aan de keuken tafel uitleg en vaccinaties te krijgen!

Appointment was easy & efficient

The convenience of having the vaccines come to my home was wonderful. Everything was easy & efficient.

Snel en makkelijk geregeld en een vriendelijke arts,

Snel geregeld om een afspraak te maken.

Snel geregeld

Snel geregeld om een afspraak te maken. Goede adviezen en voornamelijk fijn dat er thuis gevaccineerd kon worden

zeer goed

hele prettige en geduldige arts. Het maakte van iets vervelends als prikken halen voor het gezin een "walk in the park"

Fijne en deskundige service aan huis

De website werkt makkelijk. Veel dagen en tijdstippen beschikbaar. Er wordt tijd genomen om alles goed door te nemen.

Prettig in het contact, vlotte afhandeling

Prettig in het contact, vlotte afhandeling

Vlot in te plannen, vriendelijke artsen. Flexibel qua tijden en locaties/bij je thuis.

Snel en goed geregeld

Makkelijk geregeld, goed advies en op korte termijn. Kwam op tijd, alles netjes uitgelegd en snel afgehandeld.

Fijne service

De afspraak was snel en makkelijk te maken, zelfs op een zaterdag. Op de dag zelf kwam er nog een sms met een exacter tijdstip, dat was prettig. Een zeer vriendelijke man legde alles geduldig uit en deed zijn werk zorgvuldig.

Kundig en makkelijk

Prettige dame. Snel en efficiënt met goede uitleg

Mooi op tijd en ook nog een herhaling dtp gekregen zonder afspraak

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp