Prima!

Fijn om thuis gevaccineerd te worden. Scheelt veel tijd en stress.

Deskundige, rustige arts die de tijd heeft genomen voor de vaccinatie

Deskundige, rustige arts die de tijd heeft genomen voor de vaccinatie en andere adviezen. Aankomst was wel iets later dan het aangegeven tijdslot, maar dit werd netjes van tevoren aangegeven.

Perfect geregeld

Inmiddels zijn we het gewend geraakt dat de vaccinaties thuis gedaan worden, het gaat zo gemakkelijk ! Het beoordelen, plannen en organiseren gaat heel goed, ook het afstemmen van het tijdstip is perfect geregeld en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden tot direct voor de afspraak, niet onnodig wachten dus. Het consult verloopt daarbij steeds erg prettig, een aanrader !

Fijn gesprek kundig

De medewerker nam de tijd om uit te leggen, rustig . Als prettig ervaren

prettig, efficient, kwaliteit

idem

Je wordt fijn op de hoogte gehouden op welk tijdstip de arts komt Heel vriendelijk en alle geduld

Prima!

Prikken aan huis. Alles uitgelegd. Duidelijk

Slecht website, aanpassingen niet mogelijk

Drama, laten bevestigen, maar ook bijvoorbeeld voor allle familie leden is een ander emailadres nodig, in casu met zeven personen uit een gezin lukt dat niet. Prikken arts was prima

Heel goed

Zeer tevreden, vooral omdat het ook s’avonds en in het weekend kan. De arts neemt ruim tijd voor je met duidelijke uitleg.

Uitstekend geholpen

Keurig op tijd, goede voorlichting.

Heel prettig

Heel prettig

Ervaren meneer met goede service

Meneer was kundig, vriendelijk en nam zijn tijd om al onze vragen te beantwoorden en aanvullende informatie en tips te geven.

Netjes, duidelijk en kundig

Prima dienstverlening waarbij de informatievoorziening voorafgaand aan de vaccinatie duidelijk en volledig werd toegelicht. Nadeel is de grote tijdsspanne die wordt aangehouden voor een bezoek, waardoor je een dagdeel kwijt bent voor een paar prikjes

Snelle service gericht op gemak

Wij wilden op korte termijn een afspraak plannen voor een vaccinatie. Dit was mogelijk bij thuisvaccinatie.nl. De dag van te voren ontvang je een tijdslot van 2uur (daarvoor een halve dag) en op de dag zelf kregen we een slot van 30 min door, ideaal! Vriendelijke arts, goed advies: kortom uitstekend geholpen...echt een fijne service!

Vriendelijke arts, fijne uitleg, prikken goed en snel gezet

Zie boven

Vakkundig en goed georganiseerd.

Goed geregelde berichtgeving van aankomst arts. Goed geïnformeerd over de vaccinaties en extra informatie en tips wat betreft gezondheid aan het einde over vakantieland.

Ideaal! Op zondag met elkaar zonder gedoe!

Wij vinden dit ideaal! 1 afspraak voor ons 3-en bij ons thuis! Zonder gedoe met naar de GGD gaan en vrij nemen. Bovendien is het echt niet duurder. In ons geval zijn de vaccinaties & het consult voordeliger dan bij de GGD en dat weegt weer op tegen de eenmalige voorrijkosten. Dus wat ons betreft echt een aanrader!.

Super !

Goede organisatie Veel keuze in datums en tijden Vriendelijke artsen Top!

Ideaal geregeld als je op korte termijn nog een vaccinatie voor je vakantie nodig hebt. Daarbij erg vriendelijk en alles wordt rustig uitgelegd

Rommelig

Het is handig dat ze thuis komen. Echter hebben ze nu al 2 keer een blunder gemaakt. Eerst de verkeerde vaccinatie gegeven en daarna was de administratie niet op orde. Zelf goede controle houden dus. Voorgaande jaren nooit problemen gehad.

Prima service!

Ideaal dat je eigen tijd kunt kiezen, dus ook 's avonds of in het weekend. De arts die bij ons kwam was erg vriendelijk en praktisch.

prettig, goed advies, ruimte gelaten voor peroonlijke voorkeuren

Super goed geregeld en goede service

Hele goede service, fijne en bekwame arts aan huis

Heel deskundig en prettig contact met arts aan huis

Geruststellend Vakkundig Accuraat Snel

Goede service en kennis van zaken

Zeer tevreden met de service, snel en de persoon die de spuiten zette had echt kennis van zaken. Legde ook nog wat zaken uit. Klein puntje, we moesten zelf wat ampullen en zo weggooien, geen probleem, maar zou dat mee laten nemen en professioneel laten vernietigen. Beter.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp