komt op tijd, vakkundig

voor de reis naar afrika waren we niet zeker welke vaccinaties nog geldig waren. de arts van thuisvaccinatie kon dit snel vaststellen; het bleken er minder te zijn dan we eerst dachten. komt op tijd en vervolg ook snel ingeregeld (malariatabletten worden opgestuurd.

Kennis van zaken, goede voorlichting.

Men neemt de tijd voor je. Uitstekende voorlichting. Je hoeft de deur niet uit. Bespaart veel tijd. Goede informatie!!!

Gemakkelijk en hele deskundige medewerker die goed advies kon geven, aanrader!

Aanrader!

Super geregeld!

Duidelijk contact en snel geregeld. Top!

Deskundig advies en vlotte dienstverleninge

Een aantal weken geleden maakten wij een afspraak met Thuisvaccinatie i.v.m. een reis naar Midden-Amerika. Aanmelding via de site werkt vlot en is overzichtelijk. Binnen een aantal dagen volgde het advies plus een overzicht van kosten. Zeer transparant (en zeker concurrerend). De communicatie omtrent de afspraak is ook erg goed (we werden tijdig geinformeerd over verwachtte aankomsttijd en die klopte ook). De medewerker was vriendelijk en professioneel. Nam de tijd voor vragen van onze kinderen en nam ook de tijd voor het daadwerkelijk vaccineren. Al met al een positieve ervaring! Aanrader.

Snel geregeld en lekker makkelijk aan huis

Wij hebben via thuisvaccinatie onze prikken voor op reis geregeld. Dat ging erg gemakkelijk via de website. De afspraak verzetten ging ook soepel. Goede voorlichting en advies.

Fijne arts, duidelijke uitleg, dacht mee met ons. NB gisteren geprikt, nu beoordelen, de rekening moet nog komen…

Heel makkelijk! Lekker aan huis en goed geinfomeerd.

Heel makkelijk! Lekker aan huis en goed geïnformeerd.

Goede ervaring

Prima dienstverlening, werken op tijd en netjes. Aardige medewerkster die alle vragen goed beantwoordde.

Website dramatisch, arts op lokatie geweldig

de website is zeer slecht, loopt vast en erg onduidelijk. Kost je heel veel tijd. De arts was top en zeer vriendelijk.

Dikke prima

Prettige man Kennis van zaken Goede uitleg Aanrader

Vakkundig

Helder advies, flexibel in het maken van afspraken thuis: al met al zeer aan te raden!

Gemakkelijk en snel

Het is prettig om op een moment in de week te kunnen afspreken dat voor jou het beste uitkomt, zoals op zondag. Uiteraard heb je nog wel te maken met een tijdblok op de dag, maar dat vinden wij altijd nog prettiger dan te moeten afreizen naar een prik locatie, zeker als je met een heel gezin gevaccineerd moet worden. Je eigen huis heeft voor mensen met angst voor naalden ook een voordeel. Daarnaast zijn wij goed geïnformeerd en was alles snel klaar.

Nauwkeurig meegekeken naar vaccinaties

Nauwkeurig meegekeken naar vaccinaties

Geweldige service

Zeer vriendelijk geholpen, uitgebreid te tijd genomen en veel tips en adviezen ontvangen

Deskundig advies

Vriendelijk contact, deskundig advies,

Enorm veel aandacht voor de klant!

Naast veel advies over de vaccins krijg je ook veel adviezen om gezond terug te komen van vakantie!

Fijne ervaring

Wat een luxe dat men aan huis komt om een prik te zetten. Goed geïnformeerd, goed geprikt. Prima ervaring!

fijne arts met goede voorlichting

De arts was op tijd, nam de tijd om uitleg te geven en was zeer vriendelijk

Vriendelijke arts, duidelijke uitleg, meedenken bij angst voor een prik.

Goed advies en vriendelijke medewerker

Alle advies gekregen erg vriendelijke medewerker.

Super fijn contact met de doktor

Het plannen van de afspraak ging moeizaam. Maar het contact om het op te lossen ging goed.

Duidelijke informatie, op tijd aanwezig en snelle handeling.

Vriendelijk personeel duidelijke uitleg over de vaccinatie. Relaxte om thuis te laten vaccineren en zelf de tijd te bepalen.

Prima! Hele aardige en kundige arts. vooraf en achteraf

Prima! Hele aardige en kundige arts die bij ons thuiskwam, heel prettig. Offerte vooraf en en de uiteindelijke rekening achteraf verschilden wel (was 40 euro duurder uit), dat vond ik wel vervelend. Maar verder goed.

Heel fijn dat dit kan!

Het kost je iets meer, maar het heel comfortabel: je bent gewoon thuis aan het werk en hoeft dus niet ergens naar toe en te wachten tot je aan de beurt bent. De medewerkster nam goed de tijd om alles zorgvuldig te doen. Kortom, heel tevreden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp