Super fijn om ze thuis te laten komen, vriendelijk en duidelijk personeel.

Super fijn om ze thuis te laten komen, vriendelijk en duidelijk personeel.

Ze was vriendelijk en ook geruststellend. Ze nam de tijd voor vragen. Had een duidelijke folder bij. Als er nog vragen waren nadien mochten we altijd nog bellen.

Afspraak was snel in te plannen, vriendelijke medewerker

Fijn was dat er op korte termijn veel mogelijkheden voor afspraken waren. De medewerker die langs kwam was vriendelijk en deskundig. Helemaal prima. Het enige lastige vond ik dat ik na het plannen een link zou krijgen, maar die ontving ik niet. Via zelf inloggen in mijn account toch de vragenlijst gevonden. Vervolgens twee mensen toegevoegd aan de afspraak, maar ook zij kregen de link niet. Ik heb ze (in het weekend) wel drie keer uitgenodigd. Kregen ze op maandag ineens drie mailtjes.

Super vriendelijk en snel geregeld

Super vriendelijk. De kinderen waren ontspannen en het was zo geregeld. Er werd alle tijd genomen. Gezinnen met (jonge) kinderen zou ik dit zeker aanraden!!

Deskundige, vriendelijke arts

Alles goed kunnen regelen en ik had nog een vraag later waar direct op werd gereageerd. Ook nog een sms om tijdstip preciezer door te geven. Fijne arts, leuk gesprekje

Top geregeld!

Makkelijk en snel geregeld. Goed reisadvies en goede administratieve afhandeling. Vaccineren was zo klaar en voor de kinderen prettig dat het thuis plaatsvond.

Prettige arts, snelle vaccinaties, goede uitleg

De arts was vriendelijk, rustig, kon de kinderen goed geruststellen en snel vaccineren. Hij kon goed om gaan met iemand met prikfobie. De uitleg was duidelijk en het advies zeer goed. Het was duidelijk wat het kleinere time window was een paar uur voor de daadwerkelijke afspraak.

Aardig en vakkundig

Aardig, geduldig, goede uitleg, komt op tijd en neemt de tijd.

Snel en gemakkelijk

Afspraak maken ging prima. Ondanks het feit dat bij alle gewone reisvaccinatie-organisaties de agenda voor het hoogseizoen al vol zat, konden we hier nog direct terecht. Bezoek aan huis is gemakkelijk. De communicatie vooraf is prima en helder. Het consult professioneel en efficient.

Snel en duidelijk advies en informatie, van harte aanbevolen!

Na invullen van het formulier op de website kregen we snel advies en informatie over benodigde vaccinaties voor onze vakantie. Tijdens het bezoek van de arts werd duidelijke informatie gegeven en kregen we heldere antwoorden op vragen. Het was een prettige gang van zaken.

Heel prettig dat de vaccinaties thuis gedaan wordt.

Prima advies, tijd om dit uit te leggen waarna in alle rust en in eigen omgeving de vaccinaties gegeven worden.

Makkelijk, perfecte dienstverlening

Heel fijn in 1 keer het hele gezin te laten vaccineren. Aardige arts, nam ruim de tijd en ging goed om met de hectiek :) in het gezin.

Great! Goede arts !

Goed geïnformeerd. Meegenomen door arts en prikken zo gedaan.

Fantastische service

Ideaal om je als gezin te laten vaccineren. De arts heeft verstand van zaken. Legt goed uit wat er nodig is en wijst op eventuele risico’s en bijwerkingen. Heel handig om een tijdslot te kunnen reserveren. En de dag ervoor wordt dit van 4 uur verkort naar 2 uur. Arts was mooi op tijd en de klantenservice makkelijk telefonisch bereikbaar voor overleg. Kortom ideaal

Zorgeloos gevaccineerd, klaar voor vertrek

Beetje sceptisch door de vele negatieve beoordelingen online toch op advies van de reisorganisatie een afspraak gemaakt. Alles verliep soepel, al snel een afspraak kunnen plannen. We werden keurig van het hele proces op de hoogte gehouden. Op vragen via de mail kwam dezelfde dag nog een reactie en antwoord. Vaccinatie afspraak verliep soepel. Keurig op tijd. Via sms werden we op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd. Zeer tevreden over het hele proces.

heldere afspraken, snelle afhandeling, goede voorlichting

heldere afspraken, snelle afhandeling, goede voorlichting

Geweldig en goede ervaring

Makkelijk afspraak via de website te maken. Reisvaccinatie thuis krijgen i.p.v. naar GGD te gaan. Via GGD zou ik pas midden juli terecht.

Professioneel

Professioneel, goed voorbereid en aankondiging vooraf qua ETA.

Makkelijk en gedegen

Makkelijk en gedegen

Goed geregelde vaccinatie aan huis

Mijn zoon valt vaak flauw met prikken en het was erg prettig dat hij lekker op de bank kon gaan liggen. Goede informatie van degene die kwam prikken. Half uur voor hij kwam, kreeg ik een appbericht, dat was heel handig. Email die eigenlijk dag ervoor zou komen, kreeg ik pas 2 dagen later;-)

Heeeel ontspannen manier van vaccinaties krijgen

Goed geregeld, gemakkelijk afspraak maken en veeeel meer ruimte dan bij GGD waar ik pas ná de vakantie terecht zou kunnen. Vriendelijke arts, duidelijke uitleg, die paar tientjes meer (voorrijkosten) zijn het dubbel en dwars waard. Eén aandachtspunt: je kan de vragenlijst niet tussendoor opslaan maar je weet ook niet wat voor vragen er nog komen. Dus ik moest meerdere keren opnieuw beginnen als ik nog wat uit moest zoeken tussendoor.

Uitstekend van afspraak tot uitvoering goed en duidelijk

Snel duidelijke en goede afspraken

Ben heel tevreden

Snel adequaat en goede informatie

deskundig en informatief

Goede service, zeer tevreden