Mijn ervaring was prima

Prima,goed voor ons was het de derde keer,dat jullie thuis kwamen. Zou niet anders meer willen.

Prima deskundige arts

Goede uitleg, fijne arts in een wat kleine ruimte van de apotheek.

Prima gegaan.

Prima gegaan.

Professioneel, geduldig en duidelijk.

De arts was ruim op tijd, duidelijk bij de instructie en een goede toelichting op hetgeen wat gedaan moest worden. Tevens informatie achteraf wat zeer prettig.

OK

Slechte website: bij aanmelding veel gedoe. Wel snelle reactie helpdesk. Advies matig: nette uitleg, en alleen relevante vaccinaties worden aanbevolen. Wat jammer is, is dat er geen echt advies/mening wordt gegeven of een vaccinatie echt aan te bevelen is. Zelf die keuze maar gemaakt na raadplegen internet. Merkbaar dat er een commercieel belang is om niet te beperken op vaccinaties.

Duidelijke info, goede service

Op basis van bestemming en nog geldige vaccinaties wordt een helder advies gegeven over wat nodig/geadviseerd wordt. Soepel in aanpassen tijden. Enig minpunt: de parkeermogelijkheden in A'dam N

Zonder de hulp van Esther waren we elders onze vaccinaties gaan halen.

Ik vind het online systeem ingewikkeld en niet klantvriendelijk maar begreep dat het net online/nieuw was dus heb daar uiteraard alle begrip voor. HULDE aan Esther!!! Echt een kanjer eerste klas, zij heeft al mijn frustraties weggenomen door mij PERFECT te helpen en werkelijk ALLES voor mij te regelen!! Zij is een gouden kracht voor jullie, wees daar zuinig op!!! De arts in Eindhoven heeft ons ook netjes geholpen. Nu nog wachten op de herhaling vrijdag aanstaande thuis.

Snelle en fijne ervaring

Kon er snel terecht, mailcontact werd goed onderhouden en ook op locatie snel en fijn geholpen.

Ideale oplossing

Aardige man, geruststellend, flexibel, eerlijk advies. Op korte termijn afspraak mogelijk, handig om zo met t gezin in te plannen.

Fijne site, afspraak op tijd en keurig gebeld voor vervolg afspraak

Prettige arts die op de afgesproken tijd langs is gekomen.

De arts heeft echt de tijd genomen om met ons te sparren over de spierreuma van mijn partner. Hij gaf duidelijke uitleg. De arts heeft ons ook gerust kunnen stellen over h.e.e.a.

Beetje rommelig

Gekozen voor locatie Haarlem. Konden eerst geen wachtruimte vinden en de verwijzing in de email was verwarrend. Behandelruimte was klein en rommelig.

duidelijke verhaal en kennis

Ontvangst prima. Heeft alles uitgelegd. Prikken ging goed

Alles prima verlopen

Binnen voorgesteld tijdvak en adequaat behandeld…

Vaccinatie prima geregeld

Vriendelijke arts aan huis, gaf goede informatie over hoe te handelen bij problemen op de vakantiebestemming

Positief

Prettig om in je eigen omgeving alle informatie en vaccinaties te ontvangen

Goede voorlichting en prettig geholpen.

Alle risico's werden besproken en ik kon alsnog besluiten om ter plekke bepaalde inentingen te halen.

Vriendelijke mensen en fijn gevaccineerd.

Het personeel legde rustig, duidelijk en vriendelijk uit wat zij zouden aanbevelen en wat de verplichte vaccinaties waren. Ook stelden zij vragen en mocht ik ook vragen stellen, waarop uitgebreid geantwoord werd. Ik moest 4 vaccinaties en het vaccineren zelf was heel snel klaar. Topervaring!

Veel keuze in dagen en beschikbaarheid en goede uitleg over de risico’s van ons vakantieland

Prima! Locatie in Ridderkerk was goed bereikbaar. Informatie over de voorbereiding van de vaccinatie was goed. De zorgverlener was vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Onze kinderen van 15 en 17 jaar zijn tevreden over het zetten van de prikken. Snel en aardig.

Zeer efficient systeem , werkwijze met professionele medewerkers die je geheel ontzorgenen

Online makkelijk te vinden, gebruiksvriendelijk manier om informatie te vinden en afspraken te maken. Bezoek thuis is heel praktisch en prettig

Niet fijn

De prik is ongeveer in mijn schouderkapsel gegeven. De verpleegkundige(?) was ook enorm aan het hannesen met de flesjes en naalden om de oplossing klaar te maken. De prik zelf was al erg pijnlijk( veel te hoog/ niet in een spier) en nu ook nog. Dus al met al geen fijne ervaring

Goede info en goed werk.

Op de afgesproken tijd een helder advies en goed verzorgde vaccinaties geleverd. Wel tweemaal voorrijkosten gerekend bij een bezoek voor twee personen in één keer. Misschien een beetje overdreven?

Perfect geregeld.

Plaats, tijd en behandelaar prima in orde.

Wat een goede arts. Wat een fijne ontmoeting. Mijn dochter heeft prikangst. Hij heeft haar helemaal in de ontspanning gekregen. Super

deskundig, aardig, snel

Prima ervaringen mee, zowel thuis als op locatie.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp