Mijn eerste contact met thuisvaccinatie. Vriendelijke benadering. Duidelijke uitleg.

prettig dat het aan huis kon

Heel prettig en ook goed geholpen door iemand die verstand van haar werk heeft en ook goed kon adviseren.

Prettige manier om aan je vaccinaties te komen!.

Met 4 personen online ingevuld. De toelichting hierbij zou verbeterd kunnen worden. Dit was lastig. Eenmaal ingevoerd is het erg makkelijk en duidelijk. overzichtelijk en op korte termijn de afspraak kunnen maken. Kregen netjes de middag van de afspraak nog bericht hoe laat ze exact zou arriveren. Fijn persoon kwam bij ons thuis. Goede uitleg en kundig persoon.

Makkelijke site, snelle reactie op vragen, fijne service aan huis

Voor onze vakantie hier de reisvaccinatie gehaald waarvoor ze thuis kwamen. Erg fijn en makkelijk voor het gehele gezin

Fijne ervaring, kundige arts.

Prettig thuis, goede uitleg en goed voorbereid op reis!

Fijne ervaring

Vriendelijke en duidelijk uitgelegd

goede informatie over het land waar we naar toegaan

Aardige man en mooi op tijd en goede informatie

Professioneel, goede informatie en snel.

Professioneel, goede informatie en snel.

Snelle service

Voorheen altijd naar de GGD gegaan voor vaccinaties. Omdat zij volgeboekt waren moesten wij uitwijken. Via Thuisvaccinatie.nl was er snel plek om gevaccineerd te worden. Het feit dat je lekker thuis kunt blijven is een hele grote plus! En het kost bijna net zo veel als bij de GGD.

Fantastisch snel en goede voorlichting

Bedankt, dankzij jullie kan ik nu redelijk last minute toch op reis!

Heel prettig

Het consult verliep prettig en vlot. Zeer fijn met twee kleine kinderen (en eentje angst) dat het thuis kon.

Gemakkelijk, betrouwbaar en vakkundig

Super fijn dat de vaccinaties aan huis worden gegeven. Sla de wachtkamers en ziekenhuissfeer over en voor je het weet is het al geregeld. Was mijn 2e keer met deze partij en zou het echt iedereen aanraden.

snel en makkelijk

Het is snel en makkelijk, vooral als je met meerdere personen gelijktijdig een vaccinatie nodig hebt.

Een sympathiek vrouw,alles werd goed uitgelegd toppie toppie

Alles was dus zeer goed

Prima geregeld

Snel, gemakkelijk, aan huis. Goede communicatie.

De arts kwam om 23.00 uur vaccineren. Dit is veel te laat!

Ik ben ontevreden over mijn recente ervaring met Thuisvaccinatie. Ik had een afspraak gepland voor een vaccinatie in de avond, tussen 18.00 en 22.00 uur. Enkele dagen van tevoren kreeg ik een bevestiging dat de arts tussen 20.00 en 22.00 uur zou komen, wat prima was. Echter, op de dag zelf werd ik laat in de middag gebeld dat de arts verlaat was. Wij kregen de optie om de afspraak te verzetten. Voor ons was verplaatsen echter geen optie. Uiteindelijk arriveerde de arts pas om 23.00 uur. Dit is veel te laat voor een dienst die specifiek in de avonduren gepland was.

Te veel stappen om een afspraak te plannen, afspraak zelf was wel top

Het plannen van een afspraak was bijzonder frustrerend, ik zou bijna denken dat ik een visum aanvraag, zoveel stappen en informatie moet je invullen. Waarom moet ik al deze gevoelige informatie invullen, terwijl de arts ter plaatsten toch altijd zelf in het vaccinatieboekje kijkt? Ik moest zoveel invullen dat inmiddels mijn tijdslot was vervallen en ik dit zelf niet meer kon aanpassen, dus toen moest ik alsnog bellen om het tijdslot weer aan afspraak gekoppeld te krijgen. Tijdslot is ook ontzettend ruim, een tijdslot van 4 uur en dat is dan alleen de aankomsttijd, dat moet echt wel specifieker kunnen. Ook krijg je maar 5 opties om een tijdslot te kiezen, waarom is er niet gewoon een kalender? De afspraak zelf met de arts was wel erg fijn. Niks op aan te merken, comfortabel in eigen huis en de arts was heel duidelijk in zijn uitleg. Ik vraag me alleen af of jullie niet klanten halverwege het maken afspraak verliezen, want ik vind echt bizar hoe omslachtig het is. Als jullie niet al deze medische data zouden vragen bij de afspraak, dan heb je misschien ook niet meer de noodzaak om een account aan te maken met 2FA voor iets dat je waarschijnlijk maar eens per 10 jaar nodig hebt.

Prettig

Op vakkundige en prettige manier geholpen.

Super goed geregeld

Aardige Arts, en optijd zoals de richtlijn was.

Goede ervaring

Aardige arts. Legde alles goed uit. Ook waarom dat nodig is, vaccinatie in t buitenland. Iets verlaat met z'n afspraak, maar dat kwam door de wegomlegging die hier in Hoorn aanwezig is

Super geduldig en vriendelijk

Arts nam alle tijd voor mijn kinderen tijdens vaccinatie. Ondanks angst, alsnog gelukt.

Uitermate correct

De medewerker van Thuisvaccinatie is een prettige vrouw, die kort en bondig uitlegt welke vaccinaties nodig zijn voor mijn reis naar zuidelijk Afrika. Tevens besteld ze bij Thuisapotheek de noodzakelijke malaria pillen en adviseert ze over de overige, zelf aan te schaffen, preventieve medicatie en zonnebrand. Voortreffelijke service

Snel, vlot en bijna pijnloos

Thuis vaccinaties, goed geregeld

Zeer aangenaam

Rustige en vriendelijke ervaring!

Goed verzorgd, fijn dat het thuis kan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp