Erg gemakkelijk en professioneel

We hadden een beetje late afspraak: (blok tot 22:00) , dus volgende keer even iets eerder kiezen. Verloop van bezoek prettig, soepel en professioneel.

Makkelijk, flexibel, uitgebreid.

super fijn, goed advies en wat een mogelijkheden, thuis en de tijden zijn ideaal.

Helemaal top

Heel snel een afspraak, fijne thuis-service, en een vriendelijke mevrouw die meedacht wat handig werkte voor de kindjes. Helemaal top.

Uitstekende en eerlijke uitleg

Idem als boven. Uitleg een beetje snel

Heke goed.

Hele Prima

Snel en goed

Goed geregeld en fijne service

Makkelijk afspreken Snel geregeld en fijne service Aardig personeel

Makkelijk

Eenvoudig en in de avonduren

Duidelijke uitleg en goed geholpen

Goede vraagbaak en vlot geholpen. Ook de communicatie over de afspraak verliep vlot.

Top service dat ze bij je thuis komen. Afspraak maken is makkelijk. Communicatie loopt soepel en duidelijk.

Informatief op tijd

snelle service aan huis

het was mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken en de arts was zeer deskundig

Top service

Onwijs goed geadviseerd, kwamen op tijd. Alles goed geregeld en snelle service qua medicatie die besteld zijn ook! Lieve dame die prikte, echt top!

makkelijk aan te vragen

snel aan de beurt en makkelijk aan te vragen. Arts was kort en bondig en duidelijke uitleg

Accuraat, correct en punctueel

Thuisvaccinatie is zeer goed bevallen. De arts legde alles prima uit en het prikken was zo gebeurt.

Zeer positieve ervaring

Alles werkte zeer professioneel. Van voorbereiding op afspraak tot het consult zelf. Erg vriendelijke en kundige arts, die ons goed advieerde. Ook het contact met onze kinderen was leuk. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Aardige arts Annemarie. Kundig en geeft goede voorlichting.

Goed en relaxed

Goede communicatie via de mail en het bezoek aan huis verliep zeer goed. Een zeer aardige dame die met behulp van jullie systeem goed en snel kon werken. Ze kwam keurig op de afgesproken tijd.

Lekker makkelijk thuis, professioneel behandeld

Snel en professioneel de vaccinaties gezet.

Geduldig

Mijn jongste zoon vond het erg spannend, arts was heel geduldig en nam de tijd.

Prettig, snel, kundig en professioneel

Zie bovenstaand

Kundig

Eerlijke, duidelijke en vakkundige informatie. Vriendelijke medewerkers.

Goed geregeld

Vriendelijke vrouw en netjes en snel gedaan. Ook goed advies gekregen bij twijfel.

Goede service, goede uitleg

Meer dan goed. Wij zouden het iedereen aanbevelen.

Fijne dame, informeerde ons heel duidelijk en prettig.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp