Top, snel en vakkundig

Ik kom snel online een afspraak plannen. Fijn dat je vervolgens advies in de mail krijgt. De afspraak was ook plezierig, vooraf een berichtje gekregen over het tijdvak en vriendelijke, rustige persoon die bij ons de vaccinaties zette. Deze persoon wist ook heel goed waar hij het over had vwb onze reisbestemming, dus heel fijn.

Snel geregeld

Een goede organisatie die alles snel en professioneel regelt. Zeker een aanrader. Ze geven ook goed advies over medicijn gebruik en welke vaccinaties nodig zijn en welke niet.

Snelle afspraakmogelijkheid, vaccineren zelf matig uitgevoerd

We konden snel een afspraak inplannen, heel prettig. Een aardige arts, kwam optijd en was prima voorbereid. Het vaccineren zelf werd niet goed uitgevoerd vonden wij: vaccin werd niet ontlucht voordat werd geprikt, voelde en hoorde de belletjes, tevens laag in de bovenarm geprikt, hierdoor binnen 2 uur al veel spierpijn.

Erg tevreden

We waren netjes en correct geholpen Alles was netjes uitgelegd

Super geregeld

Op tijd aanwezig en 30 min vooraf gebeld. Heel aardige arts, zeer duidelijk uitgelegd. Kan het iedereen aanraden.

Super! Thuis gevaccineerd worden

Online vul je de vragen in, je krijgt een advies over welke vaccinaties aangeraden worden. En op zondag kwam ze bij ons langs. Alle 4 binnen een uur voorzien van de benodigde vaccinaties en reisadvies. Top!

Prima uitleg

- puntje 3 x consult moeten betalen

Goede uitleg, vriendelijk, en geduldig met kinderen die angstig zijn.

Rekening houdend met de kinderen

Heel fijn, afgestemd en rekening gehouden met het wat angstig zijn van de kinderen.

Uitstekend!

Uitstekende ervaring met thuisvaccinatie.nl, arts neemt vooraf contact op om een tijdsinschatting te geven, wat erg prettig was. Daarnaast deskundige uitleg over de risico’s en de zaken waar men op dient te letten in het betreffende land! Volgende keer zeker weer via deze organisatie!

Goede informatie, pijnloze prikken vriendelijke en meedenkende arts.

Vriendelijke arts, goede uitleg vooraf en achteraf. Pijnloze prikken. Nog handige tips voor ons en antwoord op alle vragen.

Perfect.

Goed en perfect uitgelegd. Hele aardige dokter.

Duidelijk en komen afspraken na

Duidelijk en correct

Het was top

Het was top !!! Het hele gezin in een keer gevaccineerd. Geen ge doe met verschillende afspraken. Iedereen aanwezig en prikken maar .

vaccinatie Hepatitus A

Vriendelijke arts. Ging lekker makkelijk.

Goede afstemming kwa tijd, goede informatie

Onduidelijk over vergoedingen en geleverde merken

Let op wordt door veel zorgverzekeraars niet meer vergoed. Wordt onduidelijk over gedaan aan telefoon. Verstrekte malariarecepten zijn niet Malarone, dit wordt in voorstel wel gesuggereerd en vervolgens in kleine letters ontkracht. Onduidelijke en dure service. Check je zorgverzekeraar en kies voor een ander.

Fijn dat het thuis kon en op korte termijn

Ik was vooraf wat huiverig door de slechte recensies op Google. Dat bleek ongegrond. Ruime keuze in afspraken, ook op korte termijn. Overzichtelijk prijsopgave vooraf, marktconforme prijzen (ook in vergelijking met de GGD). Helaas geen bevestiging/reactie op 2 mails die ik had gestuurd. Arts kwam keurig op tijd. Hij kwam wel wat rommelig over (voelde alsof hij niet zo goed wist waar hij mee bezig was) en er werden geen handen gewassen/handschoenen gedragen (wij werken zelf in de gezondheidszorg, dus dat voelde wat onprofessioneel). Malariamedicatie was binnen 3 dagen in huis. Fijn dat het hele gezin in 1x thuis gevaccineerd kon worden.

Goed contact en optijd

Makkelijk contact via mail. Goed persoonlijk advies. Indicatie van ongeveer de tijd dat de arts langs komt. Goed geregeld

Het is super prettig!

Zeer vriendelijke klantenservice, direct en duidelijk antwoord op je vragen. Prettig om thuis de vaccinaties te krijgen, zeker ook voor een gezin. De basis arts was duidelijk en kundig.

Vriendelijke arts, snel geholpen

Fijne en vlotte sessie, vriendelijke arts met duidelijke uitleg

Heel prettig en vlot

Heel fijn om dit voor het gezin thuis te kunnen plannen en dat het s avonds kan! Dat scheelt een hoop gedoe met agenda’s en reizen. Daarnaast ook nog eens lekker vlot met prikken en met deskundig advies!

Deskundig

Wij zijn heel tevreden. De arts die kwam was te vroeg maar hij wachtte tot het hele gezin binnen druppelde. Mijn dochter is heel bang. Dus hij had veel geduld. Bijna iedereen HD de vaccinatie bij het zetten zelf amper gevoeld. Ik wel wat.

Vriendelijk en kundig

Contact is laagdrempelig, een snelle service wordt geboden. De arts van thuisvaccinatie hebben wij als professioneel/kundig en vriendelijk ervaren!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp