Kundige arts, prettig geholpen

Makkelijk en snel!

Ideaal dat je voor jou een passend moment kan kiezen. Duidelijke info en passend advies!

Vriendelijke en betrouwbare arts die alle tijd voor ons nam

Heel prettig, arts was op tijd, beantwoorde al onze vragen en was heel professioneel. Prima dus

Makkelijk, goed en betrouwbaar

Makkelijk online afspraak maken en makkelijk onder werktijd. Zo klaar. Arts weet wat te doen en wat je nodig hebt. Eerlijk advies. Ook over de risico’s tijdens reis zelf.

prima en makkelijk

Handig dat het thuis kan. Vriendelijke man, die de prikken zette. Het enige is dat ik hem naar zijn papieren had willen vragen. Geen idee of hij een verpleger of arts was.

Vertrouwd en professioneel

Duidelijke communicatie, ontspannen sfeer zo thuis en ervaren arts

Goede communicatie, persoonlijk en menselijk, Attent Heel blij!

Professioneel & Persoonlijk

Vooraf goed geïnformeerd over de tijden. Leuke vlotte arts met duidelijke uitleg en geeft extra informatie.

Fijne service en verstand van zaken

Gemakkelijk aan huis. Deskundige arts en super vriendelijk.

Fijne communicatie maar…

Hele fijne communicatie en goed en fijn behandeld door de persoon die ons geprikt heeft. Echter ik zag nergens de optie, en weet dus ook niet of die er is, om geen consult aan te vragen… ik snap dat jullie ons zoveel mogelijk informatie willen mee geven maar die krijgen wij ook van onze reisadviseur. Op het moment van het consult wist ik niet alles omdat ik die nog niet had gelezen omdat het nog even duurt tot ik op reis ga. Maar het consult aan zich was niet nodig voor ons… maar het kost wel extra. Verder top service

Heel fijn alles aan huis geregeld!

Heel fijn alles aan huis geregeld. De arts nam de tijd, legde vooral ook aan de kinderen fijn uit wat hij ging doen en waarom én gaf goed advies.

Ontspannen en prettig

Degene die de vaccinatie deed, was rustig, duidelijk en prettig in communicatie. Eerst vaccinatie en daarna bijbehorende info over andere risico's.

Geweldige service. Duidelijke uitleg

Fijne en duidelijke uitleg.

Communicatie via de mail is goed en snel. Een dag tevoren krijg je een tijdsindicatie en een half uur tevoren de afspraak de definitieve tijd. Vriendelijke dame die mij hielp, ze nam alle tijd en had op alle vragen een duidelijk antwoord. Heb hier al meerdere malen vaccinaties door laten zetten en elke keer weer tevreden!

Verder was alles oké, alleen erg jammer dat er niet een NOOD pakket is aangeraden voor als er toch mogelijk malaria verschijnselen optreden en niet direct een arts of ziekenhuis in de buurt is!

makkelijk en snel

Het maken van een afspraak was makkelijk. Ik moest de afspraak verplaatsen, dit ging ook makkelijk online. De afspraak zelf verliep ook prima.

Zeer professionele dienstverlening waardoor onze vakantie nu echt kan beginnen.

Prettige communicatie, heldere adviezen en punctueel in afspraak. En als belangrijkste punt empathisch en behulpzaam indien iemand een vaccinatie spannend vindt. Zeer positief over deze professionele en service gerichte dienstverlening. Zeer grote dank voor jullie begrip en hulp.

Geweldige service, scheelt veel logistiek gedoe

Goede planning, aardige dokter en kundig advies. Werkte perfect zo.

bijzonder positief

arts verscheen op de tijd aangegeven en werkte snel en netjes

Tot heden netjes en vriendelijk behandeld.

Opmerking: Een aan u verstuurd e-mailbericht daar werd in zijn geheel niet op gereageerd? Kan verder heden geen ervaring met u delen mede de behandeling nog niet volledig is afgerond, er volgt namelijk nog een afspraak in november 2024.

Professioneel geholpen

Goed advies en goede behandeling. Minpunt is dat je in het weekend ze niet kunt bellen.

Super!

Zeer vriendelijke en meedenkende arts. Prettig om een tijdsblok te kunnen selecteren en van te voren wordt de tijd nog specifieker aangegeven. De kinderen vonden het een lieve man, dat zegt genoeg toch?!

prima.

De arts was op tijd, erg vriendelijk. Stelde ons en de kids erg op ons gemak. Goede uitleg gegeven.

Een fijne, vriendelijke, professionele arts

De arts arriveerde binnen het aangegeven tijdstip. Hij kon al onze vragen uitgebreid beantwoorden. De arts was erg behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Wij zullen thuisvaccinatie zeker weer de volgende keer gebruiken.

gemakkelijk en professioneel

Prettige en kundige arts. Heeft veel uitgelegd. Ging heel goed met de kinderen om. En fijn dat het thuis kan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp