deskundig, aardig, snel

Prima ervaringen mee, zowel thuis als op locatie.

Professionele en prettige dame

Goeie ontvangst en begeleiding

Was wederom prima

Goede voorlichting. Kennis van (locale) zaken. Vakkundig en vlot afgehandeld.

Top geregeld!

Prettige "prikker" en makkelijke communicatie om de afspraak te regelen. Goede info gehad met betrekking tot onze Dengue vaccinatie.

Ik vint jullie uitstekend

Mooi

Liep allemaal prima, fijn wel de omschrijving op locatie

Eenvoudig en goede voorbereiding / uitleg

Advies bij meer dan twee vaccinaties toch in 2 armen zodat er niet teveel afgezakt hoeft te worden en je daardoor ongewild in gevoeliger deel komt.

Ideaal

Ik vind de service van Thuisvaccinatie ideaal.

goed duidelijk en snel geholpen

Alles werd duidelijk uitgelegd. Vragen werden goed beantwoord.

Prettige arts, maar shit naservice

De arts was prima op tijd. Hij kwam een beetje gehaast over, aar heeft ons goed voorgelicht. Doordat we nog niet wisten hoeveel dagen we precies in malaria gebied zouden verblijven, raadde hij ons aan dat even telefonisch door te geven, zodat de pillen opgestuurd zouden kunnen worden. Na het telefonisch door te hebben gegeven kreeg ik weer allerlei vragen en moest ik mijn reisschema voor ze uittypen. Zonder dat te doen, zou ik geen pillen krijgen. Wat een onzin. Check het dan bij de arts die ons geholpen heeft. Ik ben nu al weer 3 keer heen en weer aan het mailen over iets, wat, als ik het tijdens het consult gewoon had gezegd, ik verder geen vragen meer zou krijgen en ik gewoon de malaria pillen toegestuurd zou krijgen.

Prima gegaan

prettig dat het aan huis kon, goed geregeld en een kundig persoon.

Gemak dient de mens

Makkelijk te boeken, keuze uit op locatie of thuis, duidelijke uitleg, vanwege dubbel benodigde vaccinatie is goed aangegeven dat eerdere afspraak benodigd is. Tijdens consult heldere uitleg, vaccinaties zijn zo gepiept. Ideaal en goed!

Vriendelijk, doortastend, deskundig

Mooie locatie, de arts was vriendelijk en nam de tijd om alle eerdere vaccinaties goed te checken. Er was ook voldoende ruimte om mijn zoontje gerust te stellen

Goede voorlichting.

Tegen de achtergrond van mijn gebruik van medicatie, werd geadviseerd een middel mee te nemen voor maag/darm stoornis. Een prima advies.

In één woord, fijn!

Goed geregeld

Aardige arts, duidelijke voorlichting en de afspraak kon veel eerder gemaakt worden dan bij de ggd.

Super snel en goed advies

Het was fijn om de deur niet uit te hoeven zodat ik gewoon door kon werken vanuit huis. Vriendelijk en kundig personeel met goede en eerlijke adviezen.

Alles prima geregeld

Goed geregeld en prima uitleg over alles. Zeer vriendelijke inenter.

relaxter kan het niet.

Mooi rustig in eigen omgeving, en kost weinig tijd.

Deskundig

Keurig netjes en deskundig

Zoals het hoort te gaan

Vriendelijk, duidelijk, op tijd

Onterechte consultkosten moeten betalen!

Het is een schande om consultkosten in rekening te brengen terwijl ik vraag om hoogtepillen die ik eerder al een keer heb gekregen en waarvoor dus helemaal geen consult nodig is.

Goede ervaring met thuis vaccinatie

Goede service, goede uitleg. Fijne tijdsplanning waarbij het bezoek window steeds korter wordt en een bericht 20 min van te voren

Helemaal geweldig!

Een ontzettend fijne, meedenkende arts. Hij legde alles uit, had humor, controleerde alles goed en gaf antwoord op overige vragen. Geen haastwerk, maar gewoon een kundig consult.

Wat een gemak en erg prettig.

Van afspraak tot bezoek keurig geregeld. Fijne betrokken arts die goed op de hoogte was en ons de nodige adviezen heeft gegeven. Wat een fijne start van onze bijna vakantiereis.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp