Perfect geregeld. Afspraak op maat!

Kundige arts, gaf goede informatie. Fijn voor de kinderen om thuis een vaccinatie te ontvangen.

Goede service en uitleg

Fijn dat het zo snel kon.

Relaxt en professioneel

Kundige arts en goed advies over mijn reis.

Helemaal top!

Fijne arts. Optijd. Top service

Erg goed

Goed gesprek gehad.

Vriendelijke, persoonlijke vaccinatie aan huis.

Vaccinatie was op tijd Met een persoonlijke en vriendelijke benadering en goede uitleg op vragen en opmerkingen.

Prettige, kundige arts

We zijn zeer prettig geholpen door een kundige arts. Vlot, kennis van zaken en goed met kinderen. Bij aanmelding haperde het systeem een aantal keer, dit kan beter.

Fijne ervaring

Flexibel in de afspraak, Nette meneer, informatief en goed met de kinderen.

Fijn geholpen en juiste manier adviserend

Alles goed uitgelegd gekregen, fijne man die me goed heeft geadviseerd

Lekker makkelijk aan huis en goed advies

fantasisch

een vakbekwame arts zette de benodigde injecties en voorzag ons van nuttige informatie mbt het land waar wij naar toe gaan. Ideaal om dis aan huis te krijgen.

duidelijke en goede informatie, leuke en kundige arts

Duidelijke informatievoorziening, goed op de hoogte gehouden, arts was netjes op tijd, hele leuke en vriendelijke dame. Kundig in haar advies, zeer tevreden.

vriendelijke arts

Fijn dat het thuis kon in een ontspannen sfeer.

Positief

Mevrouw was professioneel. Volgende keer weer. Top.

Als verliep goed

Ja als is vlekkeloos verlopen, en als er een vertraging in de afspraak zat krijg je netjes een sms toe gestuurd.

Goede ervaring!

Fijne arts, rustig en duidelijk. Algeheel een zeer goede ervaring.

Top, hele aardig man

Hele aardige man die thuis kwam en ons ontzettend goed heeft geholpen

Fijn thuis.

Van afspraak tot vaccinatie keurig geregeld. Men denkt mee en geeft advies.

Gedegen service !

Website is wel een beetje een puzzel, maar daarna is de benadering en invulling professioneel. Hartelijk dank !!

Slechte service

Bijzonder slechte service. Twee keer een kans gegeven, maar helaas telkens een teleurstelling. Brengen voor alles zoveel mogelijk in rekening (zelfs een consult voor de ouder, wanneer enkel een kind een vaccinatie nodig heeft) en komen ook nooit op de afgesproken tijd opdagen. De artsen die de afspraken doen zijn niets dan professioneel, maar de organisatie er achter is matig op zijn best. Doe jezelf een plezier, en ga gewoon naar de GGD.

Bij de plaatselijke GGD geen plek meer te vinden voor de komende weken dus hier terecht gekomen en kon binnen 2 weken al een afspraak maken . Zeer goed bevallen de arts kwam keurig op tijd en als gezin van 4 alle inentingen gehad , malaria tabletten zijn keurig opgestuurd alles prima geregeld!

Punctueel en duidelijke uitleg

Arts was op tijd. Vaccinatie was snel gezet. En duidelijke uitleg waarom vaccinatie tegen andere ziekten niet nodig waren. Vragen over malaria middel en eventuele noodzaak werden ook adequaat beantwoord. Verder ook nog nuttige informatie in welke situatie we een arts zouden moeten raadplegen in de tropen.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Goede ervaring met vakkundig advies

Prettige ervaring. Meneer had veel kennis en gaf goed advies.

Goed en makkelijk

Opaallaan 1212