Vriendelijk, gezellig en professioneel

Fijn dat we de vaccinaties op deze wijze voor ons gezin hebben kunnen verkrijgen. Het feit dat we dit in de thuissituatie op een laagdrempelige manier hebben kunnen doen geeft rust, vooral voor de kinderen. We zijn goed informeert en kunnen met een goed gevoel op vakantie.

Handig en goed geregeld

De 2e keer dat ik via Thuisvaccinatie mijn reisprikken regel. Erg tevreden over het contact met de organisatie, het vriendelijke personeel en de goede communicatie over de mail en per sms. Er wordt een advies door de arts opgesteld en naar je toe gemaild. Kort voor de afspraak ontvang je een tijdindicatie van ongeveer 2 uur waarin de arts aan huis komt en op de dag zelf ontvang je per sms een nog betere indicatie. Ik kan het iedereen aanraden! Voornamelijk voor mensen met bijv. ziekenhuis/prik angst, thuis in je eigen omgeving is erg fijn!

Prima geregeld

Uitstekend advies van een zeer vriendelijke arts. Snelle prikacties.

Super Fijn en relaxed zo aan huis

Mike geeft goede uitleg en kan goed prikken, geen op- of aanmerkingen

Prima serevice goede uitleg.

Heel rustige en goede uitleg. goede informatie professionel prikker.

Heel duidelijke uitleg, zakelijk en vriendelijk

Had een prima eerste ervaring met Thuisvaccinatie. De mevrouw die langskwam was duidelijk in haar uitleg, vriendelijk, en zorgde ervoor dat alles snel werd afgehandeld.

Prettig bezoek waarbij alle informatie gedeeld is

De arts was vriendelijk, duidelijk in zijn uitleg en stelde ons op ons gemak. We konden alle vragen stellen die we wilden en er werd voor mijn gevoel echt de tijd genomen voor het bezoek.

een perfect bezoek

dit is voor iedereen aan te raden. Perfecte uitleg en behandeling en ook heel vriendelijke benadering van de medewerker.

Gemak en kundig

Heel gemakkelijk om een afspraak te maken wanneer het mij uitkomt. Kundig en geduldig personeel.

Vriendelijk en informatief

De informatie werd helder uitgelegd en de vaccinaties vakkundig geplaatst.

Heel goed

Afspraak kon snel ingepland worden,, keurig binnen afgesproken tijdsframe en hele gezin snel en goed geholpen. Prima aanvullende adviezen.

Ontspannen vaccinatie-sessie

Het is gewoon heel fijn, dat ons gezin op een locatie de reisvaccinatie kon ontvangen. Goede uitleg van de arts gehad, met een beetje humor. Houden wij van!

Top service en kundigheid!

Duidelijke communicatie, vakkundig advies en uitleg. Super op tijd. Fijn dat jullie thuis komen

Super fijn

In eigen omgeving alle vaccinaties gekregen met heel goede uitleg. Van tevoren reisschema door moeten geven. Daardoor precies gekregen wat nodig is. Top ervaring.

Thuisvaccinatie beveel ik zeker aan

Deskundig, vriendelijk en duidelijk!

Goed geregeld

Snel een afspraak kunnen maken Goede communicatie en op de hoogte houden wanneer en hoelaat de arts langs komt Via de mail informatie ontvangen over de vaccinatie

Super handig

Kundige meneer en superfijn allemaal in een keer gevaccineerd

Super fijn

Hele goede uitleg over alle ziektes en vaccinaties. Super fijn , lekker thuis en zelfs in de avond !

Ideaal en efficiënt

Op tijd en prikken professioneel gezet

Ideale tijdens, goed advies gehad, vriendelijk personeel

Erg fijn dat je buiten werk en schooltijden kan afspreken en dan nog thuis ook! Arts die kwam was erg vriendelijk, gaf alle adviezen en was niet op het geld uit. Wij dachten dat 4 personen geprikt moesten worden maar dat bleek er maar 1 te zijn.

Prettige medewerker, deskundig geholpen, prima prijs en flexibele mogelijkheden voor maken afspraak

In het algemeen goed geholpen. Ik heb een paar tips ter verbetering. Mogelijkheid om gegevens gezinsleden ook vlak voor de afspraak online te kunnen wijzigen. Expliciet vermelden dat gezinsleden de bevestigingsmail moeten accepteren om afspraak door te kunnen laten gaan. Dat was niet duidelijk.

Afspraak liep wat mis, informatie en zetten spuiten verliep prima

De communicatie vooraf verliep goed. Helaas werd er een fout gemaakt in de afspraak met de arts waardoor wij lang thuis zaten te wachten. Het consult was goed. De arts gaf goede voorlichting en het prikken zetten verliep ook prima.

Heel blij met deze organisatie. Alles is soepel verlopen, kon op korte termijn afspraak ingepland en een vriendelijke arts over de vloer. Ideaal dat het het zo kan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp