Deskundige en vriendelijke arts

De arts was vriendelijk en goed voorbereid. We kregen duidelijke uitleg.

Makkelijk en professioneel

De hele familie in een moment gevaccineerd. Makkelijk en professioneel

Top geregeld

Fijn aan huis iedereen gevaccineerd en goede adviezen

Deskundig en efficient

Geweldige service van thuisvaccinatie.nl

Het hele gezin in één keer gevaccineerd voor onze reis deze zomer naar Vietnam. En dat heerlijk thuis, zonder reis- en wachttijden. Zeer goede informatie vooraf via bevestiging afspraak, reisadvies, en aankondiging van het tijdstip dat ze langs zouden komen. Op de dag zelf ook prima service.

Erg makkelijk, praktisch en informatief!

Het aanmelden via de website gaat makkelijk en de afspraak is snel gepland. De vaccinaties zelf gingen snel en goed. Ook fijn was alle aanvullende informatie die gegeven werd tijdens het vaccineren. Over het slikken van malariapillen, welke worden aanbevolen en waarom. Het gebruik van zonnebrandcrème en Deet en de volgorde van smeren. Al met al een een goede ervaring!

In eigen omgeving een prik, was fijn voor onze kinderen omdat ze moeite hadden met de prik

Ze nam rustig de tijd, en legde goed uit wat de bedoeling was. Ze bleef ook rustig toen onze zoon tegen stribbelde.

Duidelijk

Een fijne vriendelijke arts, met veel info, en duidelijk over het vaccin die je nodig hebt en waarom.

Goed en makkelijk geregeld.

Afspraak is makkelijk geregeld. Zelfs van te voren nog bericht gekregen over de aankomsttijd van de arts.

Prettige en fijne service!

Mijn dochter en ik zijn thuis gevaccineerd voor onze reis naar Indonesië. Veel mogelijkheden om dit te plannen. Van te voren kregen we een mail hoe laat ongeveer we iemand hier konden verwachten. Alles werd rustig uitgelegd, we konden vragen stellen. Top!

makkelijk, snel en voldoende advies.

Ideaal om een en ander thuis te kunnen laten plaatsvinden. Kundige en zeer (klant) vriendelijke arts!

Vriendelijke snel en zonder stres of gedoe gevaccineerd.

Ik ervaar deze thuisvaccinatie uitmuntend, keurig op tijd en hoef zelf de deur niet uit, dus geen gedoe met wachtrijen en parkeren ect. Krijg voldoende informatie en uitleg over het vaccin. Vriendelijke behandeling.

Hele fijne ervaring.

Arts komt aan huis. Hij was erg aardig. Goede uitleg. Erg handig om op deze manier gevaccineerd te worden.

Super service, makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, kon tijdvoorkeur tot week van te voren nog wijzigen. Advies is goed, en in overleg kon extra inenting ook nog gedaan worden. Heel fijn, zeker voor een gezin van 5 is dit heel makkelijk.

Perfect en gemakkelijk geregeld

Dit is echt een heel gemakkelijke manier om vaccinaties te laten zetten voor een reis. De website is duidelijk en het was gemakkelijk om een afspraak te maken. We kregen een helder advies en de arts die langskwam om de prikken te zetten was vriendelijk, rustig en deskundig, en nam goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Goede service aan huis

Goed geregeld met een vriendelijke verpleegkundige!

Fijne service in eigen omgeving

Fijne werknemers met kennis gaan op een rustige manier te werk in je eigen omgeving. Elke keer weer goede service.

Verschikkelijke service

Thuisvaccinatie is niet duidelijk wanneer ze facturen maken. Ze schrijven receptkosten op terwijl die later ook nog door de apotheek in rekening worden gebracht. Daarnaast reageren ze slecht op mailwisseling en lezen ze de mails ook niet goed door. Zeker geen aanrader dus. Ga liever naar je eigen huisarts.

zeer prettige ervaring en kundig advies

We vonden het zeer prettig om thuis gevaccineerd te worden. Vooral voor mijn dochter die het erg eng vond. Het ging allemaal erg soepel en was uiteindelijk zo voorbij.

We zijn vriendelijk geholpen.

De arts kwam mooi op tijd. Ze heeft ons gezin vriendelijk geholpen en dingen uitgelegd. Ook vriendelijk in de omgang met de kinderen.

Goede voorlichting, deskundig advies

Erg fijn dat ze thuis langs komen om de vaccinatie te doen. Dit scheelt een hoop reistijd.

Super behulpzaam

Medewerker nam uitgebreid de tijd voor alles. Duidelijk advies veel ervaring en zeer prettig in de omgang

Al meerdere keren een goede ervaring

Na ooit een ingewikkelde procedure bij de HA voor het regelen van vaccinaties voor de vakantie (van te voren veel invullen, vervolgens recept krijgen, bij de apotheek ophalen en afspraak weer bij HA voor de vaccinatie zelf) thuisvaccinatie geprobeerd. Iedere keer weer een fijne ervaring, heldere afspraken, duidelijke tijdsindicatie en als het verkeer tegen zit een telefoontje dat het misschien iets later wordt. Prettige artsen, heldere informatie en meteen een bijgewerkt dossier.

Uitstekende dienstverlening.

Goede voorlichting Aardige man, leuk met kinderen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp