Nette voorlichting en kundig de spuit gezet

Uitvoering prima

De planning en alle geobij elkaar zoeken was lastig

Prettig en kundig

Idem als boven

Prettig en efficiënt

Zowel telefonisch als tijdens de vaccinatie prettig contact

Super fijn geholpen. Deskundig , prettig en heerlijk op tijd .

Zeer vakkundig en vriendelijk.

Naast het gemak van thuis vaccineren, had de arts alle tijd voor vragen en zette zij de vaccinaties zeer vakkundig.

Top arts!!!

Luxe dat we het zo konden regelen!

Keurig op tijd en goede uitleg

Heel prettig in omgang, netjes te werk gegaan. Kwam heel betrouwbaar over.

Prettig, professioneel en sympathieke arts.

Goede service en pijnloze vaccinatie.

Kundige goede service, heldere uitleg

Goede service, vriendelijk

Vriendelijk, goede service en de afspraak was snel gemaakt. Zeker aan te bevelen

Snel en duidelijk!

Wat een fijne service!

dat is heel fijn; een afspraak bij je thuis op een moment dat je zelf het beste uitkomt! Er kwam een heel aardige mijnheer die heel duidelijk en efficiënt te werk ging. Het was allemaal zo "gepiept"!

Uitstekende manier van vaccinatie.

Deskundig personeel, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk.

Vriendelijk, duidelijk, snel geregeld, professioneel

Vriendelijke arts Goede informatie Snel en makkelijk geregeld Helemaal perfect.

Prettig geregeld!

Aardige arts , duidelijk en volledig qua informatie en neemt voldoende tijd. Afspraak was gemakkelijk en vrij snel geregeld .

Aanrader!

Mijn zoon en ik hadden vaccinaties nodig voor onze reis naar Thailand. Omdat alle vaccinatietijden tijdens schooltijd waren heb ik een afspraak bij ons thuis gemaakt. Op het afgesproken tijdstip kwamen twee erg aardige heren met duidelijk verstand van zaken ons vaccineren. We kregen goed advies en op alle vragen antwoord. En onze vaccinaties natuurlijk. Kortom: aanrader!

Uitstekende service, goede uitleg

Prima service, we werden keurig van te voren gebeld hoe laat de arts er zou zijn. Rustige uitleg en hele fijne aanpak richting onze dochter die zeer angstig is voor prikjes.

fijne man met goeie uitleg.

Een deskundige man, die de tiid nam om uitleg te geven. Met de nodige opties.

Perfecte service, vriendelijk en attent

Dokter was keurig op tijd en nam ook de tijd om ons te voorzien van informatie over de vaccinatie en nog handige tips. Fijn dat we dit gewoon lekker thuis konden doen. Bedankt.

Vertrouwd en prettig

Flexibele medewerker, gaf direct een prettig en vertrouwd gevoel. Heel kundig gespoten, geen centje pijn

hele vriendelijke arts

hele vriendelijke arts, duidelijke uitleg, nam de tijd ervoor

Vaccinaties met zorg en duidelijke uitleg

Vriendelijke arts die alles, van de prik tot aan de andere mogelijke ziektes/aandoeningen in de regio die ik ga bezoeken, rustig en duidelijk heeft uitgelegd.

Goede service duidelijke uitleg

Zeker aanbevelen aan anderen

Kundig en goed geregeld.

Erg makkelijk dat de arts thuis komt. Geeft naast de vaccinaties, tips waar je op moet letten tijdens de vakantie. Een aanrader.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp