Goede dienstverlening

Uiteindelijk goed geholpen zonder afspraak fysiek. ICT dienstverlening dus erg gericht op (formulieren invullen) digitale dienstverlening.

Deskundige organisatie!

Wij hebben onlangs een gordelroos injectie via thuisvaccinatie.nl gekregen. Het was allemaal prima geregeld: vooraf het gemak om een afspraak in de omgeving te maken, we konden binnen 10 dagen terecht en het goede vaccin is op voorraad. Wij hebben eerst geprobeerd om via de huisarts of de GGD de inenting te krijgen (kopen) maar nergens op voorraad en dat zou waarschijnlijk pas in mei weer beschikbaar komen. Dus uitgeweken naar deze organisatie! Prima informatie vooraf gekregen dus alleen maar positief. Helaas kan de reguliere zorg in NL dit dus niet evenaren!

Snelle en adequate service

Ik had met spoed preventieve medicatie nodig voor een Afrika reis en dit was supersnel online geregeld. Ook dacht de organisatie mee in mijn specifieke situatie en kwam met een eerlijk advies over wat echt nodig was en wat eventueel aanvullend zou kunnen, maar niet verplicht. Zo kon ik de kosten beheersen.

Vlotte afhandeling, onjuist advies

Wij zijn naar Zanzibar en Tanzania geweest en wisten niet of we wel/niet Malaria tabletten nodig hadden. Ja zegt Thuisvaccinatie, voor beide gebieden. Echter aangekomen bleek al 10 jaar in het gebied geen malaria voor te komen. Ruim 200 euro voor niets betaald en de belasting van je lijf met wat niet nodig is. Kortom, info is niet actueel.

Fijne communicatie

Prima communicatie; echter duur als je geen vaccinatie afneemt; alleen medicatie

Te duur

€45.00 voor een recept vind ik belachelijk veel geld. Via internet dgg wat wij moesten hebben (Malariapillen) en dan €45.00 pper recept vragen dat is gewoon oplichterij. 2 recepten tegelijk aangevraagd en €90.00 moeten betalen. Schandalig Tip Ga gewoon naar de GGD. Wij hebben onze les wel geleerd

Professioneel

Snel geholpen, goede voorlichting.

Zeer goede en vriendelijke service !

Zie boven

Goed en snel.

Makkelijk aanmelden en afspraak maken. Er was even een klein probleempje met het inloggen, maar dat was razend snel door een medewerkster opgelost. Lekker dichtbij voor de vaccinatie en zonder wachttijdne. prima!

Netjes gedaan

Mevrouw kwam bij ons thuis en alles netjes uitgelegd en natuurlijk geprikt

Goed en snel geholpen

15 minuten moeten wachten, terwijl er niemand voor ons was.

De prijs viel ook tegen. Was meer dan vooraf aangegeven was. Of dat was onduidelijk. Ze moeten er vanaf het begin bij vermelden dat er prikkosten waren.

Goed geholpen

Nergens last van

Super !!!!

Heel fijn om iemand thuis te kunnen ontvangen als je met een gezelschap gaat reizen. Iedereen heeft dezelfde informatie en je belast maar 1x iemand met het innemen van tijd. Hele fijne meneer die ons hielp en ook een kindje van 2 heeft gevaccineerd op een hele rustige vriendelijke manier. Wat ons betreft helemaal goed

Prettig

Vriendelijke arts , kwam volgens afspraak keurig binnen timelock. Geen stress of lang wachten in wachtkamer bij vaccinatiebureau oid.

Geholpen door een super lieve dame. Heel leuk gesprek gehad en exact het advies gekregen wat ik nodig had. Super!!!

Fijne en sociale man die aan huis kwam

Reizen altijd met thuisvaccinatie .

Beschermen voor mijn lichaam als rezen is . En voelt ik veilig.

Mijn ervaring was goed

De arts gaf goede informatie en nuttige tips voor het veilig en gezond blijven op reis. Het advies was duidelijk en goed.

Vriendelijk en deskundig advies.

Heel aardige en geruststellende behandeling gekregen. Mijn kind vond het wat spannend maar daar ging deze arts echt heel prettig en relaxed mee om. Top

Vriendelijk,empatisch,professioneel.

Zie boven,zo heb je een goede ervaring.

Goed ervaring maar een kort bezoek

IK zou voorlichting krijgen van verschillende reisziekten maar er was geen tijd voor dus heel kort en gehaast is wat verteld.

goede, professionele service

De arts was vriendelijk en gaf deskundig advies. Vooraf was alles online makkelijk te regelen en ik kreeg nog 10% korting van mijn zorgverzekeraar.

Superfijn geholpen!!

Ik ben goed geïnformeerd. De kinderen waren erg zenuwachtig ervoor, maar het prikken ging helemaal prima. Bedankt!!!

Professionele informatievoorziening en medische handelingen ineen

"Prikken aan de keukentafel". Geweldig goede service.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp