Goed alleen wat moeite met de website dat men bij n herhaling weer opnieuw alles moet invullen

Arts prima locatie minder

Nadat we ontvangen werden, werden we geholpen door een deskundige arts die ons goed informeerde en ons injecteerde snel en efficiënt. De locatie was slecht donker onduidelijk of er iemand was en omdat de arts 5 minuten later kwam dachten we dat er niemand was. Niet prettig in ieder geval!!

Heldere afspraken die prima worden nagekomen.

Voor een dubbele gordelroos vaccinatie een keer thuis en een keer op locatie een prik gehad. Beide keren ging het ol prettige wijze precies zoals het was afgesproken.

Mevrouw die de prikken gaf nam alle tijd voor ons!

Ging heel erg goed.

Goed advies, praktisch aan huis

Weer gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie. Goed geregekd, deskundig advies en praktisch vaccinatie aan huis.

Goed advies

Wederom heel tevreden. Goed advies en vriendelijke arts aan huis

Kwamen bij me op kantoor midden in amsterdam. Goede voorlichting op aanvullende vragen en snel en secuur gezet

Arts was op tijd en alles snel en deskundig geregeld

Sympathiek en snelle service-

Makkelijk, snel en correct

Makkelijk, snel en correct. Waarom geen 10? Ik vond de arts net iets te veel opdringen naar meer vaccinatie en of adviezen/pillen enz.

Efficiënt georganiseerd

Wel moeilijk vindbaar kantoortje

Superservice!

Heel fijn dat er iemand thuis komt vaccineren. De communicatie was goed en een harstikke aardige, kundige medewerker kwam ons prikken.

Heel fijn

Ik kreeg een fijn gevoel en de arts was heel aardig en nieuwsgierig naar de reis. Ze gaf fijne informatie en heeft mij goed geholpen.

Heel goed!

We werden keurig op tijd ontvangen. Kregen goede voorlichting. Vriendelijke arts.

De dokter die de spuiten gaf zorgde eerst dat ik rustig was. Voor hij mij de spuiten gaf. En ik kreeg goede uitleg.

helemaal top

gevaccineerd worden in de avonduren, lekker makkelijk tegen goed tarief

Vakkundig, duidelijk, klantvriendelijk en informatief

Bij het inplannen kregen we online advies omtrent welke vaccinaties voor onze reis nodig en aanbevolen waren. De arts kwam bij ons thuis op een avond zodat we er geen vrij voor hoefde te nemen op het werk. De arts gaf zeer duidelijke uitleg waarom welke vaccinaties aanbevolen werden, rekening houdend met de medische geschiedenis per persoon en het medicijn gebruik. We maakten na deze uitleg zelf de keuze welke vaccinaties er op dat moment gezet werden. Vaccinatieboekje werd ingevuld. En de rekening ontvangen we per mail. Verder ontvingen we nog een gratis brochure over veel voorkomende ziektes op vakantie in het buitenland. Zeer vakkundig, bekwaam en vriendelijk.

Keurig op tijd, geen haast!

Zeer vriendelijke en professionele behandeling

was ook op de afgesproken tijd aan de beurt

Super!

Veel in formatie gekregen van een kundige arts die alle tijd nam om de gehele reis door te spreken.

Het is heel fijn dat de mogelijkheid er is voor een vaccinatie prik aan huis. Ik heb wel een aandachtspunt. Het is wel hygiënisch als alle het afval weer wordt meegenomen. Wij kunnen niks met dit soort afval als huishoudens. Waar wij bezig zijn om milieu vriendelijke manieren te ontwikkelen en aan afval scheiding te doen, zou het op zijn plaats zijn dat de arts/ verpleegkundige het medisch afval meeneemt.

Ben met de kinderen naar vacinatie punt geweest . Zeer behulpzaam en vriendelijk

Geweldig, professioneel en vriendelijk

Alles ging goed

Ik kon snel terecht

Top uiterst goede uitleg zeer goed gesprek

Zeer prettige evaring fijn gesprek 3 prikken ongemerkt zonder dat je het merkte

Opaallaan 1212