Stap voor stap meegenomen!

Iedere stap werd goed toegelicht en zo werd je door het hele proces voor het aanvragen van een verklaring voor erfrecht heengeloodst.

Doen wat ze beloven

Gemeente werkte helaas niet mee waardoor het een stuk langer duurde. Hier had men mij iets vaker over mogen berichten.

Snel en duidelijke communicatie via a mail zeer tevreden

Snel en duidelijk wat er van je verwacht wordt.

Prima ervaring. Ik raad het iedereen aan.

Vlotte afwerking. De gehele gang van zaken middels internet is mij prima bevallen. Zeker in deze lastige omstandigheden is het geweldig als je zaken achter je bureau kunt regelen.

Vlotte en correcte afhandeling van verzoek om verklaring van erfrecht en volmacht.

Mijn verzoek om een verklaring van erfrecht en een volmacht aan mij om de desbetreffende nalatenschap af te wikkelen, zijn vlot en correct afgehandeld,

Snel contact

Kreeg snel antwoord op een aantal vragen en procedure was makkelijk en overzichtelijk.

Heel snel geregeld

We werden heel goed op de hoogte gehouden. Via Idin liep de controle oook heel goed.

Alles super snel geregeld

Digitaal heeft toch zijn voordelen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel aan te vragen. Daarna stond het document ook snel in het account. Dank jullie wel

snelle en keurige afwikkeling

Snelle verwerking en uitvoering van het aanvragen van een verklaring van erfrecht, Daarbij eveneens voor relatief lage kosten,

Snelle en duidelijke afhandeling van de opdracht.

Praktisch dat alles digitaal afgehandeld kon worden. Duidelijke informatie via de mail en snelle reacties. Zeer tevreden.

Snel en discreet

Snel en goed op de hoogte gehouden van alles.alles netjes en snel afgehandeld.bedankt

Diversen offertes opgevraagd. De goedkoopste en een goede service. Wordt na iedere stap op de hoogte gehouden.

Geen poespas, snel en correct

Via doehetzelfnotaris.nl. Heel makkelijk en snel. Geen gedoe met afspraken op kantoor. Alles digitaal kunnen afhandelen. Een aanrader

snel en betrouwbaar

snelle afhandeling

Vakkundig en snel.

Via https://www.notarielediensten.nl/ in contact gekomen. Uitstekend en snel afgehandeld.

Verklaring van erfrecht was snel gemaakt voor een goede prijs

Goede dienstverlening.

Soepel verlopen proces!

Behoudens enkele meerkosten uit hoofde van onderzoek naar het testament en gemeentelijke verificaties, is de verklaring van erfrecht zonder problemen opgemaakt en geleverd.

Heel goed.

Duidelijke communicatie en snelle reactie. Heel prettig!

Heel tevreden over de verleende documenten

Ondanks vanuit onze zijde strubbelingen over de aangeleverde gegevens toch een snelle afhandeling.

Snel een oplossing gevonden

Vanuit onze kant was er iets niet goed gegaan. Zij dachten mee in de oplossing en het kon alsnog geregeld worden.

Snel en discreet een verklaring van Erfrecht

Via Google bij Doehetzelfnotaris een aanvraag ingediend. Ondanks de wat uitzonderlijke privé situatie toch heel snel alles geregeld. Ook telefonisch contact verliep heel vriendelijk. De bijlagen zouden iets logischere namen kunnen hebben bij e-mail verkeer. Maar dat is ook het enige waar ik iets negatiefs over kan zeggen.

Top service!

Online invullen van alle benodigde gegevens was zeer duidelijk aangegeven en ging daardoor heel eenvoudig. De te nemen volgende stappen werden zeer duidelijk geformuleerd en het gehele proces is zeer vlot verlopen.

Razendsnel en transparant

Voor het opstellen van een verklaring van erfrecht maakte ik gebruik van de diensten van dit kantoor. Het gehele traject was digitaal, van offerte en aanvraag, tot identificatie en facturatie. De correspondentie met betrekking tot de te nemen stappen en de uitleg over te maken keuzes en te verstrekken informatie was uitermate transparant. Zowel als opdrachtgever als als erfgenaam kijk ik terug op een zeer soepel en bovendien razendsnel (nog geen week van offerte tot aanbieden van verklaring bij het kadaster) traject.

Rodezand 42

3421BB Oudewater