efficient en snel geregeld

ik ben heel tevreden over de hoe snel en correct notariskantoor Oudewater mijn aanvraag voor een akte heeft behandeld. Alles kon online geregeld worden. Super

Perfect en snel geholpen

Perfect en zeer snel geholpen

Prima, snel geregeld

Na het aanvragen ging opmaken van de akte erg snel en soepel. Professionele club.

Snelle service met goed persoonlijk contact waar nodig.

Via Notariskantoor Oudewater heb ik een verklaring van erfrecht laten opmaken. Het proces verliep zeer goed. Vooral de elektronische toestemming/identificatie via IDIN was erg makkelijk. Daar waar er toch nog vragen waren werden deze snel beantwoord.

netjes en vlot afgehandeld!

Opdracht is vlot en goed afgehandeld. Duurde iets langer door onderzoek door derden maar wij zijn correct op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Kantoor is beslist aan te raden.

Goede service, snelle reactie.

Goede service, snelle reactie. Als er iets gedaan moest worden werden we op hoogte gebracht wat en hoe en wat voor kosten er bij kwamen kijken. Na enkele vragen ook altijd snel antwoord retour. Goed geregeld zo, zonder echt naar notaris toe te moeten.

Keurige afhandeling met duidelijke communicatie

Aanvragen van de acte ging eenvoudig en er werd tijdig gecommuniceerd. een tevreden klant.

Correct en snel

De afwikkeling van de Verklaring van Erfrecht verliep correct en snel

Zeer tevreden over de (online) dienstverlening!

We hebben Notariskantoor Oudewater ingeschakeld voor het opstellen van een verklaring van erfrecht. Hoewel er bij aanvang een interne communicatiefout was, heeft men ons tijdens het vervolgtraject zeer goed geholpen. De mogelijkheden om via iDIN en beveiligde Skype-verbindingen officiële documenten te kunnen ondertekenen, is ons heel goed bevallen. Er was in ons geval sprake van een afwijking van een standaard-situatie, maar men heeft ons hierbij vakkundig geholpen. Prijs-kwaliteit-verhouding voor de geleverde dienst is uitstekend!

Snelle en duidelijke afhandeling van een Akte van Erfrecht

Dank voor de snelle en correcte afhandeling. Het verliep veel soepeler en sneller dan ik verwachtte. Dank.

Uitstekende dienstverlening

Aangemeld via doehetzelfnotaris.nl. Daar wordt goede uitleg gegeven, wel alles even rustig en goed doorlezen, maar dan is alles wel duidelijk. Gedurende het hele proces steeds goed op de hoogte gehouden en afronding in een anderhalve week is m.i. prima.

Uitstekende service!

Klantenservice goed bereikbaar en kundig. Snel geregeld voor een goede prijs.

Goede, duidelijke en snelle communicatie

Alles correct en foutloos afgehandeld.

Alles correct verlopen. Als je de juiste stukken tijdig aanlevert dan verloopt het traject soepel.

van de eerste tot de laatste stap perfect

Wij zijn zeer tevreden met de gehele afhandeling van het proces tot het komen tot de verklaring van erfrecht. De communicatie verliep vlekkeloos. De gestelde vragen en de informatie was duidelijk waardoor het hele proces soepel verliep. De kosten waren zoals zoals aangegeven.

Prima accurate afhandeling, alles digitaal dus heel praktisch en tijdbesparend.

Goed bevallen, geen aanmerkingen.

Snel en goed geholpen met een verklaring van erfrecht tegen een redelijk tarief

Snel en goed en accuraat geholpen met een verklaring van erfrecht waarbij snel gereageerd word op mail, en alle informatie is online en via mail uitgewisseld.

Uitstekende snelle service

Vorige week vrijdag digitaal een verklaring van erfrecht aangevraagd. Op donderdag, dus binnen een week, de verklaring al ontvangen.

Procedure verliep heel soepel

snelle en nauwkeurige afhandeling van de procedure. Goede bereikbaarheid, duidelijke antwoorden. Inzichtelijke en redelijke kosten. Ben heel tevreden.

Snelle, efficiënte en betaalbare dienstverlening

Na het overlijden van mijn moeder eiste de SNS bank een verklaring van erfrecht, omdat haar spaargeld net boven een door hen gestelde grens kwam. Een prijsopgave van een willekeurige notaris bleek in verhouding een fors bedrag. Gelukkig vonden wij op internet deze digitale dienstverlening voor minder dan de helft van bovengenoemde kosten. Wij hebben het ervaren als een vriendelijke en efficiënte manier van werken. Het invullen van de benodigde gegevens kostte weinig moeite. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces.

Goed en heel eenvoudig

Simpel en eenvoudig in te vullen en vrij snel de juiste documenten binnen. En dat voor een schijntje van de prijs van een gewone notaris. Zeer tevreden

Afhandeling verklaring erfrecht

De afhandeling verliep niet helemaal soepeltjes maar dat had meer met de gemeente (gegevens moesten handmatig gezocht worden) te maken dan met de notaris. Werden keurig op de hoogte gehouden van de situatie van de vertraging.

Netjes en snel

Korte en snelle communicatie. Prettig contact

Heel fijn ervaren

Na een overlijden moesten wij een erfgename verklaring hebben . Zo kwamen wij hier terecht en hebben een goed en fijn gevoel gekregen met deze advocaat. Bedankt voor alles en de fijne snelle afhandeling

Fijne service

De afhandeling van de verklaring van erfrecht is goed en prettig verlopen en afgehandeld. Hoewel de afhandeling wat langer duurde dan verwacht lag niet aan het notariskantoor maar aan de gemeente Alphen aan den Rijn die de zaken slecht en traag afhandelde. Voor het notariskantoor alleen maar lof en ook de declaratie hiervoor vonden wij zeer billijk.

Rodezand 42

3421BB Oudewater