Professioneel snel en netjes

Professioneel snel en netjes. Je wordt op alles op de hoogte gehouden

snel en accuraat

Binnen 1,5 maand na overlijden van onze moeder heeft de notaris onze (3 kinderen) verklaring van erfrecht geregeld. Dit is geheel via digitaal verkeer verlopen, niets engs aan. Het proces verliep accuraat en zeer vlot.

Goed verzorgd

Netjes verzorgd

Prima dienstverlening bij verkoop huis.

Duidelijke communicatie en gebruik van moderne (online) systemen. Afspraken worden stipt nagekomen.

Opdracht opstellen erfverklaring

Binnen een week was het voor ons geregeld. Snel en correct uitgevoerd.

Snel betrouwbaar duidelijk online en goedkoop

Na alle verdriet, hektiek en chaos na het overlijden van Familielid, binnen een paar dagen, volledig online, een verklaring van erfrecht Familie geregeld. Duidelijke communicatie en snelle afwikkeling.

Prima!

Prima!

vlot geregeld

Een duidelijke site die ook voor een halve digibeet als ik goed te volgen is. Voor mij wat meer moeite dan bij de notaris op kantoor maar zeker sneller

Altijd staan ze klaar voor je!

Ik woon op Curaçao en moest voor erfrechtzaken een notaris in Nederland hebben. Mr. Arjan Kuiper heeft mij geweldig geholpen en had altijd tijd voor me. Ook als ik vragen had, beantwoorde hij die meteen ondanks tijdverschil met Nederland. Verder was het een moeilijke en ingewikkelde zaak door ruzie tussen familieleden ,waarbij mr. Arjan Kuiper zich zeer profesioneel opstelde.

Wel het advies duidelijk aan te geven in de brief dat zowel man als vrouw moeten komen tekenen bij de notaris maar het tekenen daar apart van elkaar moet gebeuren Verder correct en vriendelijk behandeld

Had niet beter gekund !!

Waar een andere notaris in de zaak van een levenstestament en een verklaring van erfrecht ronduit klungelde, ging deze notaris zorgvuldig, doortastend en voortvarend te werk en waren de benodigde stukken ondanks alle drukte binnen een zeer redelijke termijn klaar. Hulde !

Goede service en snelle reactie

Zondagavond een mail gestuurd, Maandag gelijk een reactie. I.v.m waterschade, gevraagd of ze de documenten, opnieuw naar ons wilden opsturen. Dit was geen enkel probleem. Dit noem ik nou een top service .

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijk en hartelijk ontvangst. Professionele bespreking en heldere uitleg vanuit de notaris. Tijdige afhandeling van de documenten.

Prettige sfeer en vriendelijk personeel.

Heel vriendelijke ontvangst en snelle, maar duidelijke uitleg van het te behandelen item, waarvoor wij kwamen.

Prima geregeld

Ik vind dat Joke Duits het prima geregeld heeft! Duidelijke uitleg en snelle aflevering. Wat ik wel erg onpersoonlijk vind is dat alles digitaal gaat, en dan per post wordt nagestuurd....en dat voor best wel prijzig bedrag wat je moet betalen....dan zou ik toch liever even persoonlijk contact hebben gehad. Maar nogmaals Joke ...top geregeld!

correct, helder, duidelijk, snelle afwikkeling, aanrader

Prettig en goed contact, duidelijke uitleg, een digitale notaris met medewerkers in een nuchtere Hollandse omgeving.

slechte communicatie

onze zus Dinie van Ingen-Roos is 16 juni 2022 overleden. Met een broer en zus zijn wij de erfgenamen. wij zijn alle drie 80-plussers.(80-86-88). wat gebeurt er met de nalatenschap bij overlijden? wij vinden het erg fijn als wij de uitkering nog bij leven mee kunnen meemaken. wij weten nog steeds niets over bedrag, hoe en wanneer. wilt u ons duidelijk informeren aub? wij worden zo langzamerhand nogal ongeduldig wij kijken uit naar Uw antwoord. met vriendelijke groet mede namens broer en zus, Jacoba Roos

goede communicatie en duidelijk

goed notaris kantoor. zeer nette werkzaamheden. zoals alles goed per email gecomuniceerd

Foutief gestart

Matig omdat de benodigde bij de verkeerde gemeente heeft opgevraagd. Daardoor 2 maanden vertraging.

Heel veel online, maar als je hulp nodig hebt dan zijn ze telefonisch zeker behulpzaam

Geen gericht advies en onduidelijke communicatie

Helaas geen positieve ervaring bij het laten invullen van een aangifte erfbelasting door dit notariskantoor. Het ontbrak aan precies datgene waarvoor wij een notaris hadden ingeschakeld, namelijk: een helder, gericht advies. Uiteindelijk hebben we zelf een berekening gemaakt en aangegeven hoe wij de aangifte ingevuld wilden hebben. Hieronder een toelichting van de zaken die ons zijn tegengevallen. Advisering: we kregen geen goed advies, op concrete vragen werd niet ingegaan. Op onze vraag wat in onze specifieke situatie het beste was, mailde de notaris een algemeen informatieblad. Communicatie: warrige formulering en onduidelijke taal in e-mails. Met jargon kunnen wij overweg, maar de vreemde mix van juridische en populaire taal maakte de e-mails onleesbaar en onbegrijpelijk. Organisatie: geen overdracht van ons dossier toen een medewerker vertrok. Het kantoor gebruikt geen beveiligd systeem om stukken te versturen of digitaal te tekenen. Bejegening: een medewerker die meerdere fouten maakte en dossiers door elkaar haalde, reageerde laconiek en bot: ‘U maakt zeker nooit fouten?’ De notaris zelf was wel correct en vriendelijk. Afspraken: de kosten vielen aanzienlijk hoger uit. De factuur is op ons verzoek wel naar beneden bijgesteld, maar het blijft veel voor de geleverde dienst. Als de notaris meer tijd aan ons dossier heeft besteed dan gebruikelijk, dan komt dat vooral door de warrige communicatie.

Vlot, professioneel en zeer vriendelijk geholpen

Notaris Kuiper heeft op een zeer vlotte en professionele manier de oprichting van de stichting verzorgd. Er werd snel en uitgebreid gereageerd op vragen en de akte ziet er keurig verzorgd uit. Ook de ontvangst op kantoor was zeer prettig.

Snel, kundig en behulpzaam!

Op aanraden bij dit notariskantoor terechtgekomen en zeer kundig geholpen. Heel toegankelijk en prettig in de communicatie.

Vlotte afhandeling

Geen dagen of weken hoeven wachten, snel en correct.

Teveel standaard benadering

In gesprek met notaris zelf goed advies gekregen over verklaring van erfrecht en afstand doen van vruchtgebruik. In de akte was het vergeten en de behandelend medewerker wist niet meer wat besproken was en zei dat het niet opgenomen hoefde te worden. Dat begrepen we, maar we hadden daarom verzocht. De stukken waren vervolgens incompleet vergestuurd. En bovenal geen excuses hiervoor maar je het gevoel geven dat je zeurt. Update: Het notariskantoor reageert dat ze dit niet kunnen terugvinden en dat dit mogelijk van Doe het zelf notaris is of van Notariële diensten is geweest. Dat is niet het geval.

Rodezand 42

3421BB Oudewater