Fantastisch

Geweldige service,komen afspraken na.

• Informatie en communicatie

Zo als elk jaar geld besteld alles lag weer keurig klaar Schatten van mensen beste koers Kortom een aanrader Milly en gideon braasem

Jammer

Zo jammer dat Pott Change gestopt is met verzenden. Ik kan nu geen gebruik meer maken van de goedkope koersen. Ze waren en zijn echt de goedkoopste. Heel veel mensen zijn nu verplicht om geld te wisselen bij het GWK, die de lachende derde zijn

Prima service.

Toen Post.nl het adres anders doorgaf dan Potts had opgegeven zijn ze er meteen achteraan gegaan. Zelfde dag was het nog binnen. Prima wisselkoers ook.

Zeer positieve eerste ervaring met Pitt Change

Duidelijke, prettige en snelle manier van informatie en handelen.

• Informatie en communicatie

Geweldige service, snelle levering en zeer betrouwbaar.

Heb woensdagavond dollars besteld en vrijdag al in huis. Ga Pott Change zeker aan andere aanbevelingen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Prima geregeld

Zoals elke snelle communicatie en prima leveringen binnen enkele dagen.

• Informatie en communicatie

2 maal geld besteld,eenmaal opgehaald,eenmaal thuisgestuurd. Beide keren perfect geregeld. TOP

Geweldig, snelle levering en bezorging.

Alles goed georganiseerd voor vlotte levering aan huis van de gevraagde valuta. Heel goede wisselkoers t.o.v. de banken. Jammer genoeg dat ze (min of meer gedwongen i. v. m. de risico's) stoppen met de bezorging aan huis.

TOP TOP TOP

Mailcontact verloopt vlekkeloos, snelle reactietijd en duidelijke antwoorden. Dit keer gekozen om bestelde valuta te laten opsturen en dat ging uitstekend. Binnen enkele dagen alles ontvangen en prima verpakt. Jammer dat deze service is vervallen per 1-9-2019. T.o.v. andere aanbieders staat Pott Change duidelijk op nummer 1. #lage kosten #klantvriendelijk

Goede wisselkoers. Makkelijk contact. Vond het best spannend om geld op te laten sturen maar dat gaat prima. Doen precies wat ze beloven.

Snelle, duidelijke, gunstige en positieve eerste ervaring opgedaan bij bestelling!

Via vrienden naam Pott Change doorgekregen, snel opgezocht op internet en actie ondernomen. Alles is correct en zeer snel keurig geregeld.

Simpel, Goed en Duidelijk

We hebben een mail gestuurd met hoeveel Dollars we wilde hebben en welke biljetten ik graag wilde ontvangen. Was allemaal geen probleem en na het overmaken van het geld had ik binnen een half uur de link van Post NL.

Duidelijk, snel en correct afgehandeld

Het proces van offerte tot levering verliep precies zoals aangegeven.

Super blij!

Precies als beloofd. Aangevraagd donderdag avond , vrijdag antwoord en zaterdag geld! Nooit meer GWK! Bedankt Pott Change.

Top geregeld!

Vlotte en duidelijke communicatie. Nette koers. Goed bereikbaar per telefoon en mail. Netjes verpakt geleverd in de kleine coupures die we besteld hadden. Zou volgende keer weer gebruik maken van de bezorgservice.

Mijn ervaring was zeer goed, voor herhaling vatbaar

Het opsturen post.nl baarde mij zorgen , heb slechte ervaring met post.nl Mogelijk omdat de zending was verzekerd , verliep alles zoals Pot Change ons verzekerde. Heeft mij 250€ opgeleverd tov grenswissel kantoor.

Nette prijs t.o.v. andere partijen, prima communicatie en levering

Prima, op naar de volgende transactie.

Uitstekende snelle service

Besteld via het contact formulier, een paar minuten later een mail met een voorstel. Volgende dag had ik het geld al in huis. Top service!

zeer goed

Vakkundig, eerlijk en snel. wordt verzekerd en aangetekend verzonden. Vriendelijk geholpen aan de telefoon als ik vragen had. Vaste adres om geld te wisselen.

Gunstige tarieven, vlotte service

Tweede keer dat ik met Pott Change in zee ging. Beide keren een perfecte ervaring. Gunstige koersen (zelfs met verzekerde verzending ben je beter uit dan bij de grote banken), heldere website, vlotte afhandeling. Goede service: vragen worden meteen beantwoord. Een aanrader.

Vrijdag besteld en betaald, dezelfde dag een betaalbevestiging en een track & trace link. Zaterdag stond PostNL aan de deur met mijn bestelling. Daarnaast kreeg ik op een bedrag van € 1.500,- ruim € 135,- meer in buitenlandse valuta dan bij GWK, koers dus zeer goed in verhouding. De verzendkosten a € 16,50 zijn aan de hoge kant, maar je bestelling is wel verzekekerd tot € 5.500,- dat is ook wel een veilig gevoel.

Kan ik iedereen aanbevelen beste koersen voor allen landen .

Ik kan pott chane altijd aanbevelen .Ja altijd doen.

Al verschillende jaren geld besteld, en steeds de volgende dag keurig afgeleverd.

prima service, snelle afhandeling

snelle telefonische bereikbaarheid. geld de volgende dag al binnen.

Damrak 95 BG

1012LP Amsterdam