Vooraf valuta besteld via mail. Lag netjes klaar voor ophalen.
goed geregeld en aardig personeel
Keuze in biljetten slaat nergens op 500 biljetten van 1000 yen, serieus?
Goede afwikkeling
Alles lag klaar, goed verzorgd, prima tarieven. Was een kleine reis uit het zuiden, maar de moeite waard.
Zoveel voordeel had ik niet verwacht!, de extra reiskosten zijn in vergelijking met andere wisselkantoren dubbel en dwars terug verdiend. Een aanrader!!
De koers om dollers te kopen is nog wel aantrekkelijk indien je een groot bedrag koopt.
Beste koers in Amsterdam
Ik kom hier al jaren voordat ik op vakantie ga. Natuurlijk kun je ook op de plaats van bestemming pinnen, maar dat brengt altijd een toeslag mee + altijd fijn om met cash ergens te landen. Medewerkers van Pott Change zijn snel en staan je altijd vriendelijk te woord.
Geld reserveren is mogelijk. De respons op mails is goed en snel.
Nou wat een aardige hulpvaardige mv aanrader
Er werd snel gereageerd, kon het binnen 1 dag al ophalen. Dit kwam niet voor mij uit maar de dag erna. Hierbij was de koers wat veranderd en hoefde ik zelfs iets minder te betalen dan wat het eerst was. Snel geholpen en duidelijk laten zien wat je kreeg.
Wij moesten een aanzienlijk bedrag aan dollars hebben. Pott Change reageerde supersnel op ons verzoek en bij het ophalen zijn wij perfect en zeer attent geholpen! In tegenstelling tot GWK Travelex hanteert Pott Change normale wisselkoersen. Echt een aanrader!
Beste wisselkoers die ik kon vinden.
Bestelling lag klaar, vriendelijke medewerker
Duidelijke wisselkoersen, snelle service en goede informatie via de mail
Makkelijk vreemde valuta besteld op de site. En ze lagen klaar op afgesproken tijdstip. Netjes en snel geholpen. En veel voordeliger dan GWK
Heel goed geholpen, vriendelijk personeel.
Goed geregeld
Ze hadden de gunstigste koers die ik kon vinden.
Ik bestel al een aantal jaar Engels geld bij Pott.Ik bel,geef het gewenste bedrag door en haal het de volgende dag op.Nooit problemen,altijd vriendelijk en snel.
vriendelijk personeel snel alles geregeld letten ook op je persoonlijke spullen was mijn beurs vergeten maar ze hadden hem voor me bewaard.
Fijn contact gehad over de mail. Ook gaven ze duidelijk en op tijd door dat ze eerder moesten sluiten door dodenherdenking. Hierdoor konden wij er ook goed rekening meehouden
Goed, snel en vriendelijk geholpen
Adequate afhandeling. Vriendelijke benadering.