Een bijzonder aardige dame hielp mij met mijn bestelling. Ik ben/was zeer tevreden.
Keurig
Wat ik besteld had klopte precies. Direct antwoord. En het ligt allemaal keurig klaar. En zeer goede koers vergeleken bij GWK
Vriendelijke dame die ons geholpen heeft. Betrokken en belangstellend. Wat we prettig vonden is, dat we in een apparte ruimte ons bestelde Australische dollars hebben ontvangen. Dit gaf mij een veilig gevoel.
Goedkoper dan andere wisselkantoren. Alleen een balie direct aan de straat, maar bij grotere bedragen is er een afgesloten ruimte.. Jammer dat er niet meer filialen zijn.
Kon mijn bestelling dollars de volgende dag al ophalen, topservice :)
Valuta besteld, kon het de volgende dag al ophalen. Zeer tevreden :)
Makkelijk online de aanvraag gedaan en bij afhalen van mijn bestelling geen enkel probleem!
Vriendelijke communicatie en vlotte afhandeling. Let op ze hebben ook een apart kamertje als je je niet comfortable voelt aan de balie.
Heel makkelijk om geld te bestellen tegen zeer goede prijs
Beste wisselkantoor van Nederland Altijd de beste wisselkoers heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Personeel vriendelijk en goede communicatie.
Top koers. Vriendelijke medewerkers
Werden erg goed geholpen en zeer vriendelijk zowel aan de telefoon als aan het loket.
Altijd scherpe koersen. Het tripje wel waard.
Geld wisselen in vreemde valuta Kies Pott Chance. Banken maken t U moeilijk Andere wisselkantoren maken belachelijk veel winst. Moest Us-Dollar hebben koers was 0.91 Pott rekende 0.92 aan. Andere kantoren verschiet niet 1,05 tot zelfs 1,25 Dus eventjes naar Amsterdam rijden, maak er een uitstapje van en je kan een mooie som geld besparen.
Goeie informatie vooraf en prettig geholpen op de locatie.
Een minpuntje vond ik dat anderen mee konden kijken hoeveel geld ik kreeg. Ik zag wel twee loketten met een gesloten deur, dus vroeg me af waar dat voor diende.Verder wel fijn geholpen.
Ik kom hier al jaren en altijd goed geregeld. Mijn zoon heeft jaren geleden uitgezocht dat Pott Change de beste was om geld voor het buitenland te kopen. Vooruit bestellen en dan ophalen wanneer het jouw uitkomt. Ik blijf dus steeds komen.
Via bestelformulier drie verschillende buitenlandse valuta besteld om te laten ophalen door mijn schoonzoon. Alles perfect geregeld door Potts en conform afspraak lag alles enkele dagen later gereed. Bovendien veel goedkopere transactie dan bij GWK of locale bankfiliaal. In een woord: PERFECT!
Reserveren ging snel en prima en lag op gevraagde dag klaar.
uitstekend
Geweldige mensen hebben mij zo goed geholpen met zoveel geduld! Super!
Erg goed