Leuke trainingsdag

Het was een leuke trainingsdag waarbij ik weer veel geleerd heb.

Prima sfeer met duidelijke informatie

Zie voorgaande opmerking

Goede lesstof

Met deze temperaturen als afgelopen donderdag zal een airconditioning geen overbodige luxe zijn

Leuke en doelgericht gebrachte opfriscursus!

Uitstekende cursus, jammer van de locatie (Waterman) waarop zich niets mis mee is, jammer alleen geen airco in zaaltje en geen mogelijkheid raam te openen. Zaaltje was een sauna waardig, veel en veel te heet om op fatsoenlijke manier cursus te doen geven. Verder goede cursus met goede mentor.

het was een prettige en leerzame dag

een vlotte vrolijke dame die weet waar ze het over heeft

Duidelijk verhaal

Instructeur vertelde duidelijk verhaal en en praktijk oefeningen ook duidelijk

goede opfrissing van onze BHV

goede uitleg en veel praktische informatie

Het was weer een leerzame dag

Alles weer even opgefrist en toch ook weer wat nieuwe dingen bijgeleerd. Al met al een leerzame dag.

Zeer leerzame dag

Een zeer leerzame dag met een fijne instructeur die ons weer veel nieuwe dingen heeft geleerd.

Leerzame dag

Onze leraar legde alles goed uit en duidelijk . Leerzame dag

Leuk dagje, leuke docent en lotes. Weer up to date!

P.s. Wacht nog met smart op een certificaat. BVD Met vriendelijke groet, A.J.S. Meyer

Netjes

We volgen nu 14 jaar de curses,altijd netjes... viel mij wel op dat alles karriger was...geen pen...1 blaadje om op te schrijven ipv blocnote... 1 lotus... 1 reanimeer pop... bij brandblussen geen veiligheidsjasjes,handschoenen... haast geen blussers... geen beamer,geen filmpjes...

Prima cursus.

Het was duidelijk, alleen de cursus matrialen waren echter wat slechter. Voor mij was deze docent voor het eerst. Dat werk zeker verfrissend. Mij advies is daarom niet elk jaar dezelfde docent.

Prima!

Het is prettig om een kleine groep te hebben, zodat je genoeg tijd hebt om handelingen te verrichten.

Leerzaam, Informatief

Ondanks vele jaren EHBO en BHV toch weer nieuwe info ontvangen, enthousiaste - informatieve en luisterende trainer. Respect voor LOTUS Sjaan van bijna 90 jaar. Veel ervaring, tips en wonden / situaties waren nauwelijks van echt te onderscheiden. Fijn om met deze dames kennis op te frissen. Ondanks dat met het oefenen mijn reanimatie kennis niet weggezakt was toch fijn om weer te oefenen. Kans dat je iemand daarmee kan helpen wordt steeds aanzienlijker.

Veel geleerd voor de eerste keer

Vanwege covid vorig jaar beperkte stoffen behandeld. Voor het eerst geleerd te reanimeren en brandje blussen

Leuke dag geweest alleen in te kleine ruimte, was benauwd. Leerkracht en LOTUS, helemaal TOP!!

Erg lange dag

Weinig interactie, veel alles op hetzelfde tempo, wel leerzaam

Prima herhalings curses

Prima herhalings curses

zeer leerzame waardevolle dag

we hebben zeer veel onderwerpendoorgenomen ik had het gevoel weer helemaal op pijl te zijn na de corona jaren instructeur en lotus waren erg goed kortom bedankt voor de BHV dag

Perfecte bijscholing

Goede trainer, inhoudelijk van goed niveau

TOP

Fijne instructeur, er was genoeg tijd om lol te maken wat ook wel nodig is als je heel de dag binnen zin met mooi weer.

Hij deed het goed,met voldoende variatie

was best een aardige dag

het is goed om de stof elk jaar te herhalen . een filmpje tussendoor maakt het misschien iets leuker .

Goede uitleg met een beetje humor, wat de leerstof leuker maakt en beter te onthouden.

Industrieweg 30 A

4283GZ Giessen