Prettige en leerzame dag

Leerzame BHV dag geweest

Zeer fijne en ongedwongen sfeer.

Ik heb deze training als zeer fijn ervaren, verfrissende dame en zeker aan te raden bij bedrijven. Als iedere trainer zo uitleg geeft worden de trainingen, welke training dan ook een leuke en leerzame ervaring.

goed leermoment

Als je je kennis en vaardigheden regelmatig opfrist, ben je ervan verzekerd dat je op de juiste manier hulp kunt verlenen als zich een calamiteit voordoet.

Prima docent, juiste stof behandel

Genoeg stof voor het examen. Wel een lange dag

een pittige dag

goed dat er een dag is om om zo'n cursus te volgen. vca - vol is pittiger dan ik had gedacht , in tegenstelling vca - basis. maar ik twijfel misschien ook te vaak aan mezelf. ik heb het in ieder geval gehaald.

Alles goed geregeld

Prima opfriscursus met duidelijke praktijkgevallen met Lotus

Duidelijk verhaal door oud brandweerman met goede praktijkvoorbeelden! Alleen de lunch heb ik op een andere locatie wel eens beter meegemaakt, verder alles prima in orde

Positieve dag met duidelijke begeleiding

Zeer positief

Prima cursus.

VCA vol cursus. Goede uitleg en opbouw van de stof.

Goede praktische voorbeelden

Duidelijke verhaallijn met praktische voorbeelden, die een goed beeld geven van de essestie en gedachtegang voor de behoefte van een VCA.

Leerzaam

Leerzaam en goed verzorgd

Zeer fijne EHBO herhalingsdag gehad!

Goede en duidelijke lesstof, de extra diepgang over onderkoeling was in mijn geval minder relevant maar evengoed interessant. Tempo was fijn en ook de afwisseling tussen theorie en praktijk was in orde. De trainer en ook de lotus waren aangename en capabele personen.

Het was plasierig om mee te doen, antwoorden op vragen zijn goed onderbroken, om beter begrip.

Duidelijk uit gelegd

Leerzaam

Herhaling is altijd goed

De docente was erg profisioneel

Ik heb een hoop geleerd

goede uitleg

Vlot verteld en goed te begrijpen

Leerzame dag

Goed om weer een herhaling te hebben gedaan. Elke keer verandert er toch weer iets.

Goed!

Misschien kan het blussen van branden enz. In een ruimte ofzo want nu hebben we ieder jaar het zelfde!! Maar door andere dingen te oefenen krijg je ook meer ervaring voor aan boord of thuis.

Een leerzame leuke dag.

Ik had geen idee wat ik van deze dag moest verwachten. De lotus die elke keer ertussen door kwam, vond ik stoord. Wel leerzaam maar volledig kwijt waar we het daarvoor over hadden. De brandjes blussen buiten is leuk. De lunch was ook netjes verzorgd. Ga zo door.

super goed gegeven

Duidelijk en zeer praktijk gericht

Goede herhaling gehad

ik ben weer helemaal bij met reanimatie ,ontruiming en verbandje leggen.

Lekkere vlotte les door een nieuw persoon

Zij ging in een vlot tempo door de stof ,ook was er ruimte voor weder hoor , en zij gaf duidelijk les waar wij voor kwamen .

Netjes en goed geregeld

Alles keurig en netjes geregeld en voldoende informatie tot me gekregen.

Industrieweg 30 A

4283GZ Giessen