Goede herhalings cursus

Ondanks de afstand ivm corona afspraken, toch goede uitleg door lotus. Les materiaal was ook goed aangepast. Zie jullie graag weer in 2022.

Erg leuk!

de cursusleidster gaf duidelijke uitleg. De Lotus was echt een aanvulling.

Prima zelfs met de online theorie

NVT

Super geregeld, mooie locatie en heldere uitleg!

prima cursus van Theo, alles was duidelijk. Locatie was goed en de lunch ook

Duidelijk en helder

Alles wordt goed behandeld, er is tijd voor een grapje en een goede uitleg waar je op moet letten tijdens het examen

leerzaam, nuttig tijdgebruik

De cursus VCA-VOL heb ik met heel veel plezier doorlopen. De docent gaf hele uitgebreide uitleg van onderwerpen, wat ik als prettig ervaarde. Dikke 10 voor hem! Daarnaast vond ik de cursus goed te doen kwa materiaal. Makkelijk te begrijpen en een duidelijke volgorde. Ook de service van KAM is mij erg goed bevallen.

Kleine verbeterpunten

Les duurde in mijn ogen erg lang en daarna ook een examen. Verder was er geen lunch geregeld, misschien vanwege de corona maatregelen. Tip voor de volgende keer is om kleine snacks en fris aan te bieden. Wat betreft de uitleg was top! Trainer kent het stof voldoende, zo kwam hij bij mij over in iedergeval. Lesmateriaal was in mijn ogen iets verouderd, bijvoorbeeld de uitleg over werkplek inrichting met een oude monitor.

Prima cursus ben ruim geslaagd

Cursus leider gaf prima uitleg en nam rustig de tijd om alle belangrijke zaken te belichten en gaf wat tips op de koop toe. Een puntje van kritiek op de uitnodiging stond niet vermeld dat het examen pas om half 5 begon dit zou wel wenselijk zijn.

Veel gepraat Gezellig En veel geleerd

We hebben een afwisselende BHV curus gehad

We hebben weer veel geleerd en weer andere dingen als vorig jaar.

Super goede leuke spontane medewerkers

Zeer goed geholpen daar al die jaren heen en zeer spontane mensen die je een hard onder de riem willen steken voorgaande het examen komt!

Het was weer een leerzame dag

We waren met ongeveer 12 personen. De dag was erg leerzaam weer nieuwe dingen gehoord. Verder hebben we geoefend op het verbinden en we hebben verschillende brandjes geblust.

Goede voorbereiding op het VCA-VOL examen.

Altijd zinvol om met collega's van andere vestigingen de ervaringen te delen omtrent werk en veiligheid en waar je in de praktijk tegen aanloop. Cursusleider heeft ons goed begeleid en voorbereid op het examen wat aansluitend aan het einde van de dag werd afgenomen.

Heldere uitleg, gewoon simpel zonder veel poespas

Ik heb de uitleg over de diverse (12) hoofdstukken voor aanvang van mijn VCA examen als prettig ervaren. De onderwerpen werden helder uitgelegd / toegelicht en de kennis van de docent was ruimschoots aanwezig. Er was genoeg ruimte voor vragen en er werd op een interactieve manier verteld. Dit was prettig omdat het toch best een zit is (333 slides / dia's). De docent had ook wat voorwerpen mee om bepaalde onderwerpen toe te lichten... al met al een prima dag en geen straf om zo je examen voor te bereiden!

VCA-VOL training goede voorbereiding op examen

Een intensieve, maar wel nuttige dag als voorbereiding op het aansluitende VCA-VOL examen.

Prima Docent met veel praktijkervaring

Docent heeft praktijkervaring bij brandweer en ambulance, de praktijkvoorbeelden maken de lessen boeiender en komen veel beter binnen bij de cursist.

Goede duidelijke uitleg over zaken waar je hopelijk nooit mee te maken krijgt. Ook de tijd om dingen met elkaar te kunnen delen is erg waardevol.

Opnieuw een nuttige en leerzame herhalingsdag BHV.

Voor mensen die al jaren deel uit maken van de BHV en alles al gehoord en geoefend hebben, is het lastig om relevant en vernieuwend te blijven. Dat is ook niet iedere docent gegeven. Om dan toch - ondanks Corona - een nuttige en leerzame dag in elkaar te steken is knap. Een dikke pluim voor Wouter, de aanwezige Lotus (ben helaas haar naam vergeten, maar niet wat ze allemaal uitbeeldde) en mijn collega’s. Want zo’n dag maak je ook samen door het delen van ervaringen.

ondanks coronabeperkingen en gebrek aan blusmiddelen toch een erg leerzame dag

Door voorbeelden uit de praktijk en een kundige lotus was het toch een leerzame dag.

Uitstekende uitleg

Goede uitleg,begeleiding en voorbeelden

Top gezien de corona regels niet beter te doen

is in orde alleen door de maatregels Carona te weinig praktijk

Goede uitleg met presentatie

Duidelijk.

Goede uitleg en lesmateriaal weer helemaal op de hoogte van laatste wijzegingen en vernieuwing geslaagde dag.

duidelijke cursus

Leuke cursus en prima uitgelegd

Prima gegaan ondanks de Corona maatregel

Mijn ervaring was prima .zoals altijd .

Industrieweg 30 A

4283GZ Giessen